Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (30)
Raspunsuri - Pagina 13
noce spune:
Dragutelor,
de martisor! Sa aveti o primavara frumoasa, plina de soare si cu mici si mari bucurii!
Ma bucur atat de mult cand va citesc, cu dureri, cu dileme, cu bucurii... Postul le va insenina pe toate!
Va doresc post luminos, trait cu bucuria de a-i face Tatalui Nostru un cadou cu trupul si sufletul nostru.
Ieri, parintele, la predica a vorbit atat de frumos despre post, incat nu puteam sa nu va spun si voua ce m-a impresionat. A spus ca in post ar trebui sa renuntam la televizor si sa dedicam acel timp citirii cartilor sfinte. Cumva, parca stiam acest lucru, dar sa nu deschizi televizorul 40 de zile pare ...
Ne-am hotarat sa incercam si noi, desi eu m-as uita macar la ora de nasteri pe zi si la episodul saptamanal din 1001 de nopti. Cred ca in aceeasi categorie ar intra si internetul, daca apar mai rar pe forum, inseamna ca mi-a iesit 
Apoi, a zis parintele ca in post, sa nu economisim pentru noi, ci sa dam saracilor ce avem in plus.
Si nu in ultimul rand: rugaciunea zilnica. Noua ne-a zis si duhovnicul sa citim zilnic din carte rugaciunea de dimineata si cea de seara (destul de lungi, cam juma de ora). Noi n-am fost vrednici si citeam mai rar, aproape deloc seara (tv, somn), iar uneori dimineata (foame, graba) mai taiam din rugaciune. Acum in post sper sa ne invrednicim sa citim zilnic tot si sa completam cu acatiste si psaltirea.
Post luminos si usor!
ps: Cami, ai postat undeva povestea nasterii Antoniei?
18+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
caciantoni spune:
Dragutelor.... sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/martie/martie02.htm
caciantoni spune:
Canonul cel mare al Sf. Andrei Citeanul
http://www.ziarullumina.ro/articole;829;1;20075;0;Canonul-cel-Mare-poarta-spre-regasirea-adevaratului-sine.html
jesika spune:
Fetelor,la adresa de mai jos aveti Canonul cel Mare, audio, inregistrare de la Radu Voda 
http://www.razbointrucuvant.net/canonul-sf-andrei-criteanul-man-radu-voda/
1+1=3 sau 4, de ce nu ...
Doamne ajuta !
happymum spune:
buna fete dragi.
va urez si eu post usor si lipsit de ispite.
pup la gravidute.
stie cineva ce mai face anaomaria? daca nu e mes de la ea astazi, inseamna ca nu s-a intors la munca? e inca in concediu?
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie
aditzaC spune:
salutare tuturor
Ma alatur si eu fetelor care se roaga Domnului si Sfintilor pt a le binecuvanta cu un bebelus.
De 2 ani asteptam sa se intample minunea . Din pacate , in urma unei laparoscopii , mi-a gasit edometrioza gr 2 , iar in urma op am ramas fara trompa stanga. Am urmat tratamentul cu Diphereline iar acum sunt i asteptarea CM . Sper din suflet ca Maicuta Maria sa ma ajute sa devin mamica anul acesta.
Am mers si eu de cateva ori la Sf Radu Voda , imi place fffffffff mult aceasta biserica ! Eu merg de obicei la Sf Anton , am facut de cateva ori acel ''procedeu '' de 9 zile cu acatist , iar a 10 cu multumire . SF Anton m-a ajutat sa il aduc pe tata cu picioarele pe pamant , sa iau bacul , l-a ajutat pe sotul meu sa supravietuiasca in urma unui acc de motocicleta.
Am citit de doua ori acatistul Sf Nectarie pe care l-am luat dupa internet si un pik din SF Mihail si Gavril .
Sa ne ajute D-zeu sa ne indeplinim visul ! 
jujuka spune:
despre mine ce va pot spune ,incercam de un an de zile sa devenim parinti dar se pare ca nu a fost sa fie.miercuri am fost la un control la cj unde am fost diagnosticat cu uter dextrodeviat adica deviat spre dreapta cu posibile malformatii.ei bine dragele mele eu am ramas masca deoarece eu am fost in alba tot la jumatate de an la doctor si nimeni nu a vazut asa ceva toata lumea zicea ca e perfect.trebuie sa ma duc sa fac histerosalpingografie si niste analize hormonale.exact in ziua urmatoare dupa venirea de la cj mi-a fost trimis si mie de parintele Iustin Parvu de la Man.Petru Voda frunze de palmier sa fac ceai si pe o foaie A4 ce sa citesc si probabil ceva post.pe miercuri probabil o sa primesc pachetul.va pup pe toate si abia astept sa inteleg si eu povestea fiecareia

jujuka spune:
am fost si eu acum o luna la manastire la Prislop este foarte frumos intradevar e un colt de rai.pacat ca nu pot sa va pun niste poze, deoarece nu imi sa voie sa pun poze in album daca sunt nou venita.si la manastire Ramet e foarte frumos.sper sa nu va stresez cu atatea mesaje dar trebuie sa sjung si eu la 10 ca sa intru in randul oamenilor normali