Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

maria80- zimi te rog frumos ce canon tia dat parintele iustin parvu??? e vb de acel canon de post de 40 zile in care fara ulei marti, joi, samb si duminica, post trupesc, spovedani,, rugaciuni, iar la sf postului sa faceti ceai din care sa beti?? tia dat parintele aceea hartie cu explicatii detaliate despre modul de folosire a frunzelor de palmier a sf SAVA de la Ierusalim????

daca da, si mie mia dat aceste frunzulite, dar sotul meu nu a putut tine acest post fara ulei, iar acum frunzele sunt sub masa din altar la parintele nostru duhovnicesc

apropo acest canoon la tinut si anaomaria, iar daca e draguta sa ne zica si noua, cum a reusit sa tina postul fara mancare, ce mancaruri se pot face fara ulei?? ca eu tare nu ma pricep..

doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

scuze ptr maria08 am postat mai sus....sa nu uite anaomaria sa ne raspunda..este printre fericitele viitoare mamici care a obtinut samburelul datorita parintelui IUSTIN PARVU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

pogonici1977 si eu am primit acest canon de la parintele Iustin Parvu dar nu am primit inca hartia cu ce mi-a scris.cineva i-a spus si de noi si ne-a trimis ceai si ce sa facem.dar habar nu am ce este.abia astept ziua de miercuri sper sa ajunga pachetul.noi nu am putut ajunge personal ca e destul de departe dar iti spun sincer ca tare mult mi-as dori sa ajung la parintele Iustin si tot o sa ajungem o data.DOAMNE AJUTA

Mergi la inceput

Eu sper sa ne ajute Dumnezeu sa putem tine canonul trimis de parintele Iustin.Cred ca este destul de greu ,dar sa saperam ca va fi bine

Mergi la inceput

nu a mai primit nimeni canonul de la parintele Iustin inafara de anaomaria si maria08?

Mergi la inceput

pogonici1977 voi nu ati putut tine canonul?

Mergi la inceput

uraaaaaaaaaaa am intrat in randul oamenilor normali.am ajuns la 10 msg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

dragele mele, am primit si eu frunzulitele de palmier de la parintele Iustin Parvu si cu ajutorul lui Dumnezeu voi tine impreuna cu parintele meu aceasta randuiala in postul pastelui.am mers l-a parintele si m-a incurajat zicand ca "Dumnezeu va face o minune atunci cand vrea si stie El nu atunci cand vrem noi". impreuna cu frunzulitele am primit si o randuiala scrisa unde spune sa se tina post fara ulei in zilele de marti, miercuri, sambata si duminica. in toata aceasta perioada sa ne spovedim si impartasim cat mai des si sa avem incredere in Dumnezeu si sfintii Sai. eu va urez la toate un post usor, cu cat mai putine ispite, iar pentru acelea dintre voi care ati inceput aceasta randuiala sper sa avem putere sa ducem la bun sfarsit acest post putin mai aspru.o primavara fericita pentru toate crestinele ce asteapta minuni in viata lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

ioana bun venit iti urez si eu...si te sfatuiesc sa tii ceea ce parintele iti da ptr ca sigur o sa ramai nsarcinata daca tii canonul dat.fetelor imi cer scuze ca nu am mai intrat de cateva zile dar nu m-am simtit tocmai bine iar ieri am botezat o minune de fetita...anadomnica nici nu stii cat ma bucur ptr tine si ptr celelalte fete care au dat vesti atat de frumoase...eu am spus ca dupa post o sa incep si eu munca ptr bb doi insa nu vreau sa fortez mana si sa fie ceva mecanic,o sa vina atunci cand o sa vrea Dumnezeu..un post usor ,cu roade duhovnicesti..lpace in familiile voastre ...si nu uitati de rugaciune...
eu am prins toate posturile de peste an cat am fost gravida si le-am tinut pe toate stiind ca Dumnezeu rasplateste fiecare efort...si am un baietel extraordinar...

Mergi la inceput

mamieea

Mergi la inceput