Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Maria 08, iti multumesc pentru ceea ce ai facut pentru noi.
Anadomnica, asa de frumos ai scris... Mi-a ajuns direct la inima.

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

O primavara frumoasa va doresc, dragele mele, si sa va trimita Bunul Dumnezeu cel mai frumos Martisor !

Livsy , si noi mergem la Prislop in pelerinaj (plus alte cateva manastiri frumoase) cu o saptamana mai devreme :). Sa ne fie cu folos rugaciunile din acest pelerinaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Anadomnica
Va multumesc fetelor....de cand am inceput sa scriu aici...ma simt mai bine...am reinceput sa citesc carti....care ma mai scot din valtoarea zilnica...

Multumesc...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

jujuka - bine ai venit la noi. Primele 10 mesaje iti vor fi monitorizate si nu vor aparea in timp real, asa ca scrie repede cele 10 mesaje si povesteste-ne despre tine. Pentru a fi pe listuta noastra avem nevoie de numele de botez si religia ta.
Delphinas, mada23 - multumim din inima pt. martisoare. M-au emotionat tare .
Pup si pe Livsy care a revenit sa ne incante cu optimismul ei . Mult as vrea sa merg si eu cu voi la Prislop, dar de la Iasi... sunt o groaza de km. Stiu insa ca daca mergi tu, Ana mea draga, vei spune o rugaciune si pt. noi si asa ne vom bucura si noi alaturi de tine de frumusetile manastirii despre care ne vorbeste Georgia. Si sa te rogi si parintelui Arsenie Boca - pentru ca si el cred ca ne asculta rugaciunile.
Geogic - pt. tine ma bucur mult ca ai fost si ai vazut Prisolopul - nici nu ma indoiam ca puteai sa-l ratezi... tu care esti o asa de mare iubitoare de parintele Arsenie Boca. Poate totusi spre sfarsitul verii, cand voi fi in concediu ma invrednicesc sa-i fac si eu o vizita la mormant. Doamne ajuta!

Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Buna dimineata fetelor...

...si in loc de martisor va dau -ici.

Si cum azi este prima zi de post ca doresc sa rezistati ispitelor si sa tineti postul cu bucurie.

Eu am auzit de Arsenie Boca datorita unei carti-''Noi marturii despre Arsenie Boca''. Era o carte imprumutata. Mi-a placut atit de mult incit mi-am cumparat si eu cartea si inca una. Tot ce am citit a avut un impact asa mare asupra mea, incit mi-am dorit sa ajung la Prislop. Asta era prin 2006.
Ca sa te duci intr-un we pina la Hunedoara, plecind din Bucuresti, e destul de greu. Dar am aranjat in asa fel ca in concediul din 2007 sa mergem la Hunedoara - am vizitat si Castelul Corvinilor - si bineinteles la Prislop. Drumul nu a fost lipsit de peripetii. Probleme cu masina, nu intru in amanunte...Stiti cum e. Ca sa nu mai spun ca din locul unde eram cazati (undeva in afara orasului_ ca sa ajungem la DN, ar fi tb sa ocolim foarte mult si un localnic ne-a indicat o scurtatura, dar pe cimp. Cimp, in jud.Hunedoara inseamna dealuri. Si drumul era de fapt facut de tractor. Cind am vazut in ce ne-am bagat, era prea tirziu, nu mai puteam intoarce. Nu puteam decit sa mergem inainte si sa speram ca ajungem in sat cit mai repede. Si asta nu-i nimic. Se si innorase, iar in luna august o ploaie de vara putea incepe oricind. Si daca incepea sa ploua nu am fi putut inainta cu masinile, pe ''drumul'' ala.
Intr-un final am ajuns in sat si de acolo au mai fost vreo 3 km pina la manastire.

Sint fericita ca am ajuns la Prislop. Il iubesc foarte tare pe pr.Arsenie Boca si de multe ori i-am simtit ajutorul.

1+1=3 sau 4, de ce nu ...
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Dragutelor, va urez din tot sufletul

O primavara minunata, cu multe bucurii, cu sanatate si credinta si

Un post cu folos si cu ispite cat mai putine

si multe multe si sa ploua cu

Cu drag,

Mara

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Maraaaaaa - hai si tu cu o veste buna !!!

Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Si eu am intrat special sa va urez o primavara frumoasa si un post cat mai folositor, cu cat mai putine ispite si cu roade multe!

Cat despre noi, in acest post vom face cu siguranta analizele lui Matei (si la cluj si in Zurich) si mi-e tare teama de rezultat! Nu ne ramane decat sa ne rugam sa fie bine!

Nu as vrea sa va supar ca aveti si voi problemele voastre, dar daca e cineva care isi aminteste sa-l pomeneasca si pe fiul meu Matei Alexandru in rugaciunile sale,sau la slujba, sau pe un pomelnic la manastirile la care mergeti voi in perioada aceasta, v-as ramane pe veci recunoscatoare!
Mai precis, Matei este suspect de o boala genetica de metabolism care poate sa-i afecteze dezvoltarea si care este fff greau de diagnosticat!

Va rog, cine poate sa se roage si pentru sanatatea lui ....
Multumesc mult

Cat despre bebe doi, numai Maica Domnului stie daca il vom mai avea, cand... Trebuie doar sa ne rugam... Si asta vom face!

Un post cat mai linistit si cu multe roade duhovnicesti!

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu azi nu am tinut post..dar de maine vreau neaparat...tyrebuie sa ma mobilizez...
Doamne Ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Anadomnica, graviduta draguta , iti multumesc de incurajari, vedem maine daca e sa fie ceva. sincer eu nu cred dar numai Dumnezeu le stie pe toate.

indraznesc sa va rog sa adresati un gand de rugaciune si pt. nasa mea de botez care nu mai este printre noi de ieri, 1 martie. numele ei este Georgeta. va multumesc foarte mult.

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png

Mergi la inceput