Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (30)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
azi iau salariul....maine o sa merg sa-mi fac un cadou...![]()
BUNA DIMINEATA!!!! la toate fetele! ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
Dragutelor.....LA MULTI ANI! sA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA SI PLINA DE FLORI.... SI BEBELUSI....
camy_pus - iubita, nu iti pierde nadejdea si credinta.... Bunul Dumnezeu si maicuta Domnului te vor intari si iti vor da putere sa treci peste toate necazurile si incercarile. Incearca sa tii post, sa te rogi si sa te spovedesti si (asa cum ti-au spus si fetele) asta iti va aduce fffff multa liniste sufleteasca si impacare cu sine.....Numai rugaciunea iti va aduce alinarea....Si, pentru ca am vazut ca esti din Brasov iti mai "recomand" ceva: mergi la manastirea Caraiman (Busteni) si incearca sa discuti cu parintele Gherontie Puiu....sigur iti va da un sfat de folos....
vias spune:
Caciantoni iti multumesc mult pt informatia data...chiar o sa merg acolo...as vrea daca ai putea sa-mi spui cand as putea sa-l gasesc sa pot vb cu el?...sambata dupa-masa...duminica...cand crezi ca as putea merge la el???
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
caciantoni spune:
sicuta - nu dejnadajdui....roaga-te in continuare, daca poti, postes-te si vorbeste cu duhovnicul tau.....chiar dac nu ai tinut canonul....explica-i de ce nu ai facut-o si ceea ce simti.....povesteste-i toate trairile tale si cu siguranta te va ajuta.... nu gandi ca esti prea pacatoasa....toti avem pacate....mai multe sau mai putine, mai mari sau mai mici....credc ca fiecare dintre noi s-a impiedicat si a cazut.... important este sa te ridici.... daca ne caim cu adevarat Bunul Dumnezeu ne iarta pe toti..... nu este pacat pe care, in marea Lui milostivire, Dumnezeu sa nu il ierte, daca omul se caieste si se straduieste sa se indrepte.....in concluzie: NADEJDE, CREDINTA SI RUGACIUNE si vei dobandi linistea sufleteasca.....
georgia_c spune:
m'neata zanici mici
va doresc un post usor lipsit de ispite 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
caciantoni spune:
sicuta - nu deznadajdui....roaga-te in continuare, daca poti, posteste si vorbeste cu duhovnicul tau.....chiar daca nu ai tinut canonul....explica-i de ce nu ai facut-o si ceea ce simti.....povesteste-i toate trairile tale si cu siguranta te va ajuta.... nu gandi ca esti prea pacatoasa....toti avem pacate....mai multe sau mai putine, mai mari sau mai mici....cred ca fiecare dintre noi s-a impiedicat si a cazut.... important este sa te ridici.... daca ne caim cu adevarat Bunul Dumnezeu ne iarta pe toti..... nu este pacat pe care, in marea Lui milostivire, Dumnezeu sa nu il ierte, daca omul se caieste si se straduieste sa se indrepte.....in concluzie: NADEJDE, CREDINTA SI RUGACIUNE si vei dobandi linistea sufleteasca.....
asa trebuia sa arate raspunsul.... din cauza grabei se strecurasera cateva greseli
.... scuze....![]()
maria08 spune:
Buna dimineata!!
O primavara frumoasa va doresc tuturor!

Camy: Indraznesc si eu sa-ti spun: nu-ti pierde nadejdea! Fiecare dintre noi are momente din care nu mai vede iesirea, dar cu ajutorul Sfintei Treimi si a Maicutii Domnului reusim sa mergem inainte. Eu am citit o carte care mi-a placut foarte mult " Cuvinte de nadejde celor fara de nadejde"- editura Sophia in care sunt invataturi ale marilor duhovnici, carte pe care ti-o recomand cu caldura. Doamne Ajuta!
Livsy: Tare mult imi doresc sa ajung la Prislop....eu sunt din Constanta si nu cred ca as putea sa ma alatur grupului cu care vrei sa mergi tu, dar sper sa ajungem si noi, chiar ne-am facut planuri.
Sandaa:Multa sanatate sotului tau! Trebuie sa fii puternica si sa-l molipsesti si pe cel! Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza!
Noi am reusit sa ajungem sambata la parintele Iustin Parvu si de astazi vom incepe canonul pe care ni l-a dat. Ma rog Bunului Dumnezeu sa ne ajute si s anu avem prea multe piedici!Doamne Ajuta!
La intoarcere, am oprit si pe la o manastire de la Tudor Vladimirescu( aproape de Galati) si am lasat si listuta cu voi; o maicuta mi-a spus sa ne rugam Sfantului Nectarie pentru ca El va mijloci pentru noi si vom deveni mame.
Numai bine tuturor!
anadomnica spune:
Fetelor, in primul rand: Primavara frumoasa tuturor!!
Va doresc la toate sa va "inmugureasca" burticile cu mici chiriasi cat mai curand - in ton cu vremea de afara.
Fetelor, nu deznadajduiti - caci sfintii va sunt alaturi si va ajuta. Celor care va credeti mai pacatoase, si poate mai departe de biserica va spun un cuvant: "Cei din urma vor fi cei dintai" si acest cuvant chiar la pacatosi se refera. Caci Domnul spune ca cel care greseste mult si i se iarta mult, iubeste mai mult decat cel caruia i se iarta putin - deci am mare incredere, ca voi, cele care azi va considerati mai departe de biserica veti fi la final cele dintai
.
Minunile si ajutorul sunt peste tot, trebuie doar sa-l vedem, sa-l intelegem si sa ne minunam. Ma gandeam acum... ce minunate sunt caile Domnului si cum toate vin sa te ajute si sa te atentioneze sa nu-ti pierzi increderea, nadejdea si credinta. In toamna va povesteam cum m-am invrednicit impreuna cu sotul sa stam pt. prima data la coada sa ne inchinam de ziua ei Sfintei Parascheva - am stat o noapte aproape intreaga, 8 ore intregi. Acum aflu ca urmeaza sa nasc in preajma praznicului Sfintei Paraschiva - deci si ea m-a ajutat, fie Domnul binecuvantat.
Iar la sfarsit... o poezie de martisor cu dedicate la toate frumoasele de aici pe care va iubesc:
"Invata de la ape
Sa ai statornic drum,
Invata de la flacari
Ca totu-i numai scrum
Invata de la umbra
Sa taci si sa veghezi,
Invata de la stanca
Cum neclintit sa crezi;
Invata de la vultur
Cand umerii ti-s grei
Si du-te la furnica
Sa vezi povara ei;
Ia seama fiu al jertefi
Prin lumea-n care treci
Sa-nveti din tot ce piere
Cum sa traiesti in veci!!!"
Primavara frumoasa si post usor tutror 
Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
georgia_c spune:
am uitat sa va spun ca io am fost la prislop , si este de vis ...este extrem de frumos .. iar maicutele de acolo sunt asa de zambitoare si binevoitoare, de zici ca esti intr-un taram de vis ...pt mine manastirea prislop este ceva deosebit ... mi-a ramas in suflet si m-as reintoarce cu placere oricand
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein