Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (30)
Raspunsuri - Pagina 10
Delphinas spune:
LA MULTI ANI DE MARTISOR
Sa aveti o primavara frumoasa, senina, plina de dragoste si impliniri, cu vesti bune.
Si din partea mea un martisor, o felicitare si www.youtube.com/watch?v=IwT6M38osAE&feature=related" target="_blank">o dedicatie muzicala
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
georgia_c spune:
LA MULTI ANI , sa fiti sanatoase , fericite si sa aveti parte numai si numai de bucurii
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mada23 spune:
De la ghicelul meu din burtika un martisor pentru toate frumoasele
madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
5+Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
sandaa spune:
LA MULTI ANI! DE 1 MARTIE
pentru toate fetele.
Ingeras FELICITARI draga mea. Poate intri sa ne scrii si noua cum s-a intamplat minunea. Ne este dor de tine.
Livsy ma bucur foarte mult ca ai revenit si ne scrii. Bunul Dumnezeu sa te ajute si sa te mangaie. Foarte frumos ai scris.
Camy_pus imi pare rau pt tine, fetele ti-au scris foarte frumos, poate ne spui si noua ce framantari ai si poate te putem ajuta.
Georgia multa admiratie pt o fata asa credincioasa si cu suflet mare. Multumesc pentru minunea sf Nectarie pe care ai postat-o. M-a impresionat foarte mult. Am printat-o si i-am dat sotului meu sa o citeasca si a citit-o cu mare atentie si i-a placut.
Cum va spuneam sotul meu este bolnav, i-a fost rau dintr-o data si de atunci se tot simte rau. A fost internat pentru analize dar desi analizele sunt bune el se simte tot rau. E foarte demoralizat si eu sunt ingrijorata, de doua saptamani suntem in situatia aceasta.
Deseara vom pleca la Bucuresti sa se interneze maine si speram ca de data asta sa fie bine.
Va rog sa puneti un gand bun si o rugaciune si pt el (Gavrila). Va multumesc mult tuturor.
Azi n-am putut sa merg la biserica(sunt a doua zi) si imi pare rau ca desi voi fi la Bucuresti n-o sa pot sa merg la Sfintii dragi mie ( SF Nectarie, SF Nicolae, Sf Mina).
Noce foarte frumoasa credinta ai. M-ai impresionat. Marele Sf Ilie te-a ajutat intr-un mod foarte frumos. De as avea si eu credinta asa puternica!
Caciantoni multumesc ca esti totdeauna prompta si ne postezi atatea lucruri folositoare. Sa te bucure Bunul DUmnezeu cat mai repede cu un copilas.
Anadomnica si celorlalte gravidute sarcina usoara va doresc.
Cami ce mai face micuta Antonia? Multa sanatate, sa creasca mare si frumoasa.
Va pup pe toate va doresc o primavara frumoasa, linistita si un post cat mai usor si binecuvantat. Sa ne ajute Dumnezeu sa postim fiecare dupa cum putem ca Dumnezeu stie neputinta si slabiciunile noastre.
Doamne ajuta!
Livsy spune:
Buna tuturor!
Sandaa, iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase! MULTA SANATATE sotului tau! Sunt sigura ca ne rugam toate pentru voi! Sa ne tii la curent! 

Fetelor, aduc o veste frumoasa pentru cele interesate: tocmai a anuntat la Biserica unde merg eu parintele paroh un pelerinaj la Prislop, unde a slujit Parintele Arsenie Boca; pelerinajul e pe 21-22 martie (sambata si duminica), se viziteaza mai multe Manastiri pe drum, dar nu mai tin minte detaliile foarte bine... Sper ca duminica urmatoare sa aflu si cat costa (ca NU STIU de ce nu a spus) si sa pot lua si un program. Eu imi doresc sa merg, cu ingaduinta Lui Dumnezeu, si m-am gandit sa va spun, poate ne strangem mai multe
Sa ma anuntati daca doreste cineva. Sper ca v-am facut o surpriza frumoasa!
CU OCAZIA ZILEI DE 1 MARTIE VA DORESC SA FITI IUBITE, SA VA BUCURATI DE CEI DIN JURUL VOSTRU, SA FITI BINECUVANTATE DE DUMNEZEU CU CELE MAI FRUMOASE DARURI ALE VIETII! O PRIMAVARA BINECUVANTATA LA TOATA LUMEA!

TUTUROR! 
vias spune:
Sanda....din suflet sper ca sotul tau sa se insanatoseasca...sa nu fie nimic grav!
Georgia 
...va multumesc mult fetelor pentru sustinere...intr-o zi poate o sa va spun si necazurile mele...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
vias spune:
ma scuzati...uitasema sa spun de fapt ceea ce am vrut sa spun de la inceput...
La multi ani dragelor! Sunteti speciale toate, toate imi sunteti dragi, Domnul sa va aibe in pace...si sa ne daruiasca tuturor ani multi fericiti, sanatate noua si familiilor noastre, copilasi sanatosi si cuminti!
La multi ani, dragele mele!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
happymum spune:
Un fir rosu, altul alb
Anotimpuri se despart
Primavara iarasi vine
De la mine, numai bine!
Martie cel calator
Iti trimite-un martisor
Nu e lucru de valoare
Dar atentia e mare!
Va pup si va doresc sanatate si
mic mic.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie
ellenii spune:
Multe flori, martisoare, pupici si zambete de la mine!
O primavara frumoasa!

Another day goes by