nu reusesc sa raman gravida
Raspunsuri - Pagina 3
angel33 spune:
Maria83 Nu stiu daca asta e ordinea in care se recomanda, insa in cazul meu am facut analizele hormonale in ziua 3, apoi progesteron in ziua 21. Dupa care am facut teste de ovulatie si eco (pe burtica si endo) in ziua 14 parca, oricum sa fie in perioada in care ovulezi. Dupa care se face spermograma, post coital test, glera sau mucus cum se numes in Ro, histerosalpingograma care verifica permeabilitatea trompelor, apoi sonohisterograma, laparoscopie. Or mai fi si altele insa eu pe astea le-am facut. Trebuie sa gasesti un medic care sa faca un plan dupa care trebuie sa mergi si exact zilele in care se fac testele.
Sa va ajute Dumnezeu in toate.
simonia spune:
bb 1234, eu cred cam asa; la primul pp nu erai infectata, altfel ai fi avut bifat prezenta chalamidiei. nu stiu daca este valabila perioada de incubare si cat este aceasta. mai tarziu nu ai observat-o pentru ca este asimptomatica pentru multe femei. daca acum o ai, trebuie sa o tratezi pentru ca daca ramai insarcinata cu ea, bb va avea probleme respiratorii. decat sa chinuiesti copilasul trateaz-o acum cat este mai simplu. ea trebuie tratata fara nici o discutie.
am facut si eu laparoscopie, dar dincolo de ameteala care s-a dus treptat, nu am putut sa ma duc la servici pentru ca nu puteam stat atatea ore asezata pe scaun. te incomodeaza. 
georgia_c spune:
laparo nu este de speriat ..chiar de loc .. m-am operat pe 24.06.2008 la 7.30 si la 19.30 eram acasa...
.. usor ..simplu ..eficace .. cu incredere inainte ..
bb1234, daca tu ai chlamidya , e fff probabil sa o aiba si sotul tau ..din pacate la barbati aceasta infectie da modificari ale spermogramei ..asa ca neaparat tratament , si tu si el ( si sa faca musai si sotul analiza )...
la femei , infectia netratata poate afecta trompele
deci nu va jucati
gandeste pozitiv ,dupa tratamente ai ffff multe sanse sa ramai graviduta 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
adyna_80 spune:
Buna fetelor,
Am fost la dr. si mi-a recomandat 2 medici din Giulesti: Dr. Niculescu si Dr. Ion Ionut. Am citit ceva pe forum despre dansii si acum sunt in ceata .. ca habar nu am la cine sa ma programez. Cine a mai facut laparoscopie la Giulesti, la ce dr a fost? Cand se recomanda operatia , inainte sau dupa ovulatie? Ce-i drept mie cam groaza de ce o sa ma astepte..
A! Daca aveti vreun nr. de tel de la clinica din giulesti...ptr. programare..
Va multumesc!