nu reusesc sa raman gravida

nu reusesc sa raman gravida | Autor: adyna_80

Link direct la acest mesaj

Buna Fetelor..
Acum 2 ani am pierdut o sarcina.. si de atunci nu am mai reusit sa raman insarcinata. Am continuat sa merg la medic..am facut si stimilare ovariana si tot degeaba.In prezent medicul a ajuns la concluzia ca trebuie sa fac o operatie laparoscopica ptr ca am trompa dr infundata (ovaul fiind bun), iar pe stg. e trompa buna dar ovarul e plin de chisturi.Vreau sa stiu in ce consta operatia laparoscopica si cam cat timp stai in spital.
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty78 spune:

Operatia laparoscopica nu e asa de speriat precum pare.Bine,asta o spun acum,dupa 3 luni,ca daca ma intrebai a doua zi nu iti mai ziceam acelasi lucru.Eu iti dau toate detaliile,pentru ca eu as fi vrut sa stiu exact la ce ma astept.Eu m-am internat joi seara si duminica eram externata.Nu trebuie sa mananci si nici sa bei cu o seara inainte de operatie.Se face cu anestezie generala.Dupa,fiecare organism reactioneaza altfel,oricum ,e o interventie chirurgicala(mie mi-au fost scoase si 2 fibroame,de aceea sa zicem ca a fost un pic mai greu).Te trezesti imediat dupa operatie(care dureaza cam 30 min) ,dar cateva ore nu te poti ridica din pat.Dupa aia poti merge,cate putin.Prima oara cand am incercat sa ma ridic din pat mi-a fost greata si am ametit,dar dupa 5 min am incercat iar si am reusit.Pe mine m-au terminat durerile osoase de a doua zi(din cauza gazului introdus in abdomen pentru distensie),dar ti se fac antiinflamatoare si trec mai usor.Am stat o noapte la terapie intensiva si inca o zi in salon.Cicatricile sunt foarte mici si plasate in zone care le face aproape invizibile.Eu am fost operata vineri dupa amiaza,m-am externat duminica si marti eram la servici,fara nici o problema.
Baftamulta. Ti-am descris si partile mai neplacute,pentru ca eu as fi vrut sa le stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_alice spune:

La mine maine se fac 2 saptamani de la laparo care a durat 2 ore,dupa care m-am simtit excelent de bine,adica am putut cobora si urca singura scarile,de dupa o asa operatie merge o cafea si o tigara,asa ca stai linistita.Mai bine spunene unde faci laparo,eu l-am facut la giulesti

TRYING TO MAKE A BABY !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

NICI EU!

"Omule nebunule, tu faci minuni fara sa stii si nu cunosti aproape deloc puterea formidabila a gândirii tale. Sa stii ca tot ce-ti închipui este realizabil si se face direct proportional cu încrederea ta...de ce te feresti oare sa stai de vorba cu tine însuti, descoperindu-te un perfect zeu? TUDOR ARGHEZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Operatia pe care o faci tu am facut-o acum 9 ani. Cum ar fi azi mi-a facut-o s a doua zi m-a externat. Am fost la o clinica privata din Timisoara. Nu mi s-a parut deloc grea. Operatia a durat o ora si jumatate, cu anestzie totala, a doua zi mergeam la wc , totul era ok.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Eu nu pot sa-ti dau informatii despre operatie , doar atat pot sa-ti spun , sa nu pierzi speranta niciodata .
Eu dupa ce am pierdut sarcina nu am mai ramas garavida 8 ani , si medicul mi-a zis ca trompa din partea stg este infundata , iar cu chisturile mereu am avut chisturi ( am facut o gramada de tratamente pe degeaba ).
La un moment dat a zis ca ma interneaza in spital , sa-mi faca ceva injectie care e destul de periculoasa ( vorbele lui :- asa se vede ca nu mai pot ramane gravida fara interventie ) ceea ce bine inteles nu am facut-o.
Iar acuma sunt gravida in luna a 5 . Dar ca sa ajung la sf.trebuie sa-ti spun ca eu sunt cronic bolnava cu rinchii si periodic trebuie sa merg la medic , in iulie am terminat un tratament pt rinichi care a cuprins si medicamente de cresterea imunitatii ,a vezicei urinare si a uterului ( din cauza nisipului si a pietrelor mereu am avut infectie urinara , ceea ce poate fi foarte periculoasa ), iar in octombrie am ramas gravida .Medicul de aici , mi-a zis ca tratamentul pe care am facut-o m-a ajutat cu cateva % sa raman gravida .Nu pot sa-ti zic 100 % ca chiar m-a ajutat , doar atat pot sa - ti zic , nu pierde speranta nicidata .
Iti doresc numai bine si multa sanatate . Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyna_80 spune:

Multumesc mult pentru informatii. E bine de stiu la ce sa te astepti.Chestia e ca nu mi-este frica, vroiam doar sa stiu in ce consta.
In ceea ce priveste unde o sa o fac.. habar nu am. Medicul mi-a zis sa mai incercam o luna de stimulare.. poate poate s-o prinde ceva si dupa aia sa fac operatia, asta undeva in aprilie. Pana atunci gasesc eu unde sa o fac ..in Bucuresti cel mai probabil. Acum nu stiu daca merg la recomandarea medicului sau merg "caine sur la vanatoare".
Ma descurc eu!
Pupicei su sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

adyna_80,eu am facut laparo la Elias,cu dr Tutunaru,in iunie 2008,la fel ca tine nu ramaneam insarcinata ,un MIC GHID DESPRE LAPARO CU DR. TUTUNARU gasesti aci...mie mi-a fost f util http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133301

P.S.Pt incurajare...iti spun ca acum sunt insarcinata in 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyna_80 spune:

Ce bine suna cand auzi ca ai ramas insarcinata... Felicitari kristinuta si multa sanatate si tie si lui bebe. Asteptam acum sa vina rusii si sa mergem la dr. sa vad ce mai imi zice si catre cine ma indruma...
La dr Tutunaru cum ai ajuns? Te primeste si fara "interventii"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

La tutunaru am ajuns in urma cautarilor pe net a unor informatii despre endometrioza,diagnostic ce-l primisem inainte de a-l cunoaste pe dl dr.Am aflat nr dansului de tel,tot de pe net,am facut o programare si in mai putin de o luna eram la consultatie,mi-a confirmat diagnosticul si mi-a propus o laparo....pana m-am hotarat sa o si fac...asta e o alta poveste....
Concluzia...o simpla programare este de ajuns....primeste si fara interventii...parte mai rea a lucrurilor la dansul este ca e mereu coada la cabinet se sta si cate 2 ore...si faptul ca e f expeditiv...isi face treaba si gata...daca iti place sa stai la povesti...nu e dr potrivit pt tine.
Eu am avut incredere in cunostintele dansului apropo de infertilitate si endometrioza si se pare ca am jucat exact cartea potrivita.
Pup fata...si abia astept sa-ti citesc povestea mai incolo cu un happy-end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb1234 spune:

Buna,
si eu incerc de ceva vreme sa raman insarcinata dar nu am reusit.
ultimele analize facute arata in felul urmatori (au fost facute in ziua 21):
Estradiol 101
Ac Anti-Toxoplasma IgG NEGATIVE (0.1)
Ac Anti-virus rubeolos IgG POSITIVE (362.7)
Ac Anti-CMV IgG POSITIVE (>250.0)
LH 3.69
Prolactina 49.22
Progesteron 16.8
FSH 3.11
T3 1.03
T4 5.79
TSH 1.64

va rog ajutati-ma si spuneti-mi dc vi se pare o problema in rezultatul acestor analize.
multumesc

Mergi la inceput