nu reusesc sa raman gravida

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

adyna si eu am fcaut laparo acum trei luni de zile......la mine a durat 2 ore , cred ca durata operatiei variaza in functie de pacienta si gravitatea cazului , eu am avut un chist de 6.5 cm care mi-a fost extirpat si din pacate am ramas si fara trompa stanga , mi s-a zis ca nu mai era buna , era facuta franjuri de la infectie si prezenta un pericol pt org . Inainte cu o zi nu am mai mancat de la ora 6 , am baut numai ceai si am luat carbune medicinal . Seara mi s-a facut o clisma care s-a repetat a doua zi de dim . Dupa operatie am stat la reanimare pana a doua zi dim. Mie mi-a fost rau si am vomitat seara , am probleme cu bila . Am avut anestezie generala . Cum ziceam a doua zi m-am ridicat si m-au pus pe un carucior cu care am fost dusa in salon . Am avut drena si sonda pe care mi le-au dat jos cand am ajuns in salon . Drena m-a durut f tare , iar dupa scoaterea ei am simtit o usurare in abdomen . La operatie iti baga aer in abdomen si de aceea te vei simtii f balonata dupa operatie .
Eu m-am operat joi , vineri dim am ajuns in salon iar sambata mi-a dat drumul acasa . Vineri pe la pranz am inceput sa merg cate un pik , este f bine sa faci miscare dupa operatie , este recomandata . Eu am avut noroc ca a stat mama cu mine . Nu pot sa zic ca a fost o operatie usoara dar nici ffff grea . Din pacate imediat dupa operatie am facut o alergie si m-am speriat f tare , poate din aceasta cauza mi-a fost rau .
Vineri seara am inceput sa sangerez un pik , este normal , dar mie nu mi-au zis si m-am speriat ingrozitor crezand ca am patit ceva din cauza ca am facut miscare . Sangerarea a durat cam 5-6 zile .
Cum ziceam sambata m-au externat . Acasa a fost mult mai bine , operatia arata super , sunt niste incizii mici care cu timpul nu or sa se mai vada .
In urma operatiei am fost diagnosticata cu Endometrioza cu care ma chinui si acum si sper sa scap de ea printr-o sarcina , sa ma ajute domnul sa raman cat de curand
Felicitari tuturor fetelor care au reusit sa ramana insarcinate , va doresc o sarcina usoara si un bebel frumos si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyna_80 spune:

Buna bb1234,
Ce pot sa iti zic de analize...cel mai bine e sa te duci la medicul tau cu ele.Eu pot sa iti zic ca in decurs de 1 an de zile am facut 5 dozari hormonale ptr ca la a doua dozare imi iesise prolactina mare.De cat timp incerci tu sa faci un bebe? Nu ai ramas deloc pana acum?
?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb1234 spune:

buna adyna
si multumesc pentru raspuns.
incerc de un an de zile sa raman insarcinata si nu am reusit.
anul trecut mi-au fost recomandate niste analize hormonale, dar din pacate prolactina nu era printre ele.
nu am ramas pana acum insarcinata niciodata.
voi merge cu siguranta si la medic sa vad ce se poate face si dc intr-adevar aceasta prolactina este problema.
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb1234 spune:

stiti cumva ce ar trebui sa rezulte din pap pt a sti dc exista chlamidia?
anul trecut mi-am facut analize pt secreie dar si pap dar nu mi-a spus nimeni ca as putea sa fiu infectata cu chlamidia.
anul acesta avand in vedere faptul ca nu reusesc sa raman insarcinata mi s-a dat de catre dr. sa imi fac si aceasta analiza si surpriza a iesit pozitiv 0.515.
ce ar fi trebuit sa ma duca cu gandul la aceasta infectie ?
cum imi dau seama de cat timp este ?
multumesc de ajutor
se poate trata si daca da, care sunt sansele de a ramane insarcinata ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina_29 spune:

BUNA FETELOR
eu incerc de vreo 2 luni sa raman insarcinata si mi cam frica ca de la varsta de 16 ani am tot avut infecti urinare repetatesi la 24 de ani a fost decoperita o rana pe col care a fost cauterizata iar in urma cu 3 luni mi sa gasit o infectie la papa nicolau care am tratat-o cu cervugid si la urmatoru test a iesit ok asa ca incerc si eu sa fac un bebe dar nu stiu daca toate astea influenteaza negativ la conceperea unui. va pup si va urez la cati mai multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahaui spune:

buna seara fetelor
Adyna_80, laparoscopia nu este o operatie grea , dar exact cum au spus si fetele depinde foarte mult de organismul fiecaruia,si de gradul de suportabilitate a durerii, eu personal am facut 4 laparoscopii, la a3 a a doua zi eram deja acsa, iar la ultima in aceasi zi , dar nu am facut-o in Ro ...la ora 12;30 am intrat in blocul oparator...nu stiu exact cat a durat interventia...iar la ora 19;00eram acasa in patut...plangeam de foame....iti doresc mult succes si sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine de interventie si sa ai rezultate maxime

subhanAllah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Salutare tuturor!

Eu trebuie sa fac laparoscopie pe 6 aprilie si voiam sa aud pareri de la cei care au facut... Am programare la ora 11:30 si pot sa plec pe la 15:00-15:30. Foarte scurt timpul fata de cat ati stat voi prin spitale la recuperat. Mi-au spus ca am nevoie de sofer sa ma duca acasa si ca sa nu mananc in seara de dinainte. Sper sa fie simplu si fara ameteli, ca le am cu astea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

angel eu am facut laparoscopia dupa masa la 16,00 iar a doua zi dimineata la ora 8 am plecat acasa.E drept ca eram cam ametita dimineata si ma miscam cam greu dar a fost in regula. Dupa parerea mea poti pleca in aceeasi zi dar in mod cert n-o sa poti conduce ca o sa fii putin ametita de la anestezie asa ca ia-ti sofer Mult noroc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

angel33, depinde de organismul fiecareia.Eu am facut la Giulesti,m-a internat cu o zi inainte de operatie, cand nu am baut decat ceai si apa plata,seara mi-a facut clisma si a 2 zi,pe la 9-10 mi-a facut laparascopia .Seara pe la 18-19 ,dr a vrut sa-mi dea drumul acasa,insa o asistenta mi-a zis sa raman macar peste noapte in spital.Nu aveam dureri,eram doar tare ametita.
Am iesit a 2 zi, si eu sunt de regula mai viteaza si am vrut sa ma duc deja la serviciu,dar nu ma putut pt ca eram tare ametita din cauza anesteziei.Am stat o saptamana acasa,mai mult in pat,pt ca imi crescuse si tensiunea din cauza anesteziei.
Parerea mea este,chiar daca nu te doare ,s-ar putea sa te simti rau din cauza anesteziei si ar trebuii sa stai linistita acasa dupa interventie.
Curaj si sa dea DD sa fie bine totul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria83 spune:

buna fetelor
ce analize v-a dat sa faceti inainte de laparoscopie?

Mergi la inceput