LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)
Raspunsuri - Pagina 14
gugushtiuc spune:
Buna zuzici! va place semnatura mea? Noi inca suntem turmentati de vestea cea mare. tati e tare incantat. Eu intre timp ma concentreza fac o fetita![]()
![]()
.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
gugushtiuc spune:
Mda... deja sunt cu capul in nori si scriu prostii. Vroiam sa zic ca ma concentrez sa fac o fetita.
Va multumesc ttuturor pt gandurile bune!!!

GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
ancasoare spune:
Gugu, felicitari pentru sarcina!
Ma apuca nostalgia cand va aud ca sunteti din nou gravidutze
Oricum azi sunt cam depresata, uffa...
ancasoare spune:
Vad ca se dezbate subiectul olita, eu l-am pus de vreo 3-4 ori pe olita, atunci cand m-am prins ce urmeaza sa faca. Sincer nu am acordat atentie acestui lucru, prietena mea care e psiholog imi spunea ca pana la 2 ani copilul nu are controlul sfincterelor si efortul e in zadar. Evident ca daca stii cand e momentul poti sa-l pui la olita. Ma voi mobiliza si eu pe la 1 an si jumatate.
Dulciuri as papa si eu la greu poate asa mi se ridica moralul.
Dani - la multi ani sotului!
ancasoare spune:
Cred ca azi ma duc si eu la Baby Expo, ma intereseaza jucarii mai ales. De cele pe care le avem m-am plictisit si eu, Stefan nu mai vb.
gugushtiuc spune:
ANCA si eu am lasat-o balta cu olita. Singurul moment cand stiu ca face caca e dimineata de cum se trezeste, asa ca am avut succes doar cand am fost pe faza
. Oricum nu e prea incantat de ea. Am o prietena care il pune la olita de la 8 luni, acum are 1 an si sase luni si vine singur cu olita si se cere pus.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+
Mitsu-bishu spune:
Aaa, da, buna idee, si pe mine ma intereseaza operatiunea "Olita"!
Laura_dimitris, daaa, sunt inca interesata de cresa/gradi; vreau sa il aduc pe Conrad cat mai repede aproape de mine... Nu stiu unde o sa il tin peste noapte, insa.
Poate gasesc o cresa saptamanala de unde sa il pot scoate zilnic cateva ore sa stau cu el. Tot e mai bine decat la Ploiesti.
Na, mi-am tras si eu un blog. Acum sa vedem cu ce il umplu... ![]()
O sa pun link de indata ce imi vin neste idei!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
rlc_sandor spune:
Andreea29
Sotului dany bv
Ce sa fac Sonia e ragusita,nu tuseste,nu febra dar e ragusita.Ce as putea sa ii dau?Nu as vrea sa imi faca o surpriza neplacuta pe sambata
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
aurel_cris spune:

ANDREEA 29

Pentru sotul Danei 

Am reusit sa citesc tot dar nu am timp mult de scris,sunt intr-o mare criza de timp caci sapt. viitoare am 2 examene,plus sambata ii facem o mica petrecere Biancai pt. un anisor.Nu ii vom taia motul caci nasi sunt in Romania,o vom face acasa,asta este.Ultimile 2 nopti mi-a dormit teribil de rau,de la 3,30 numai sa intors de pe o parte pe alta,inclusiv la mine in pat.Asa ca sunt varza cu cerebelul si mai trebuie sa si invat
.Nici eu nu mi-am batut inca capul sa o pun la olita,am cumparat-o doar
,am zis ca a vara ma ocup de treaba asta.
Multa sanatate la toti pui bolnavi si la mamici,tatici,fratiori.
Pupici la toate zuzele.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08