LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Cred ca v-am plictisit cu sarcina mea dar nu mai e mult si promit sa nu mai fac alt bebe (desi mi-as mai dori o fetita).Pana ieri credeam ca m-am hotarat ce nume sa ii pun puiutului :MATTEO DARIUS dar a venit in vizita cumnata(nu ptr ca i-ar fi fost dor de noi ci ptr ca nu avea ce face 2 ore si trebuia sa piarda timpul prin zona) si mi-a zis ca baietelul unor cunostinte se numeste MATHIAS.Sunt diferite cele doua nume dar oare nu se aseamana prea mult?Nu as vrea sa spuna ca "i-am copiat".Voi ce credeti?Azi iar am cautat nume dar mi-am facut o lista cu toti baieteii cunoscutilor si ma enerveaza ca nu pot alege doar cu inima.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello!

Eu imi dau demisia! Nu de la scoala, ci de acasa....
Viroza lui Markus s-a agravat, tuseste ca magarul, a gemut juma de noapte, si nu stia sa zica de ce... Iar dimineata s-a trezit cu conjunctivita la un ochi

Iar Mathias, care facuse 2 zile kk normal si scapase de febra, azi iar a facut de 2 ori moale, si a avut si o subfebrilitate, 37,8.

Asa ca imi vine sa fug in lume

P.S. Vera, ce bine le zici tu, ca din carte .M-am bucurat daca zici ca nimic nu e ireparabil, totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Tot eu!

Dana, iti dai seama ca parerea mea e sa-i pui Matteo E foarte frumos! Darius mie sincer, nu-mi place. Dar TU trebuie sa alegi, si DOAR cu inima, ce conteaza cum ii cheama pe unii si altii?

Alinush de plush, te bat daca ma mai faci Nu mai vreau, mami inca un bebe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Hai sa va povestesc ceva in legatura lovitul capului din exp mea.
In institutie acest comp. este aproape singurul mijloc de a atrage atentia ingrijitoarelor. Majoritatea copiilor fac acolo asta. Dar intr-un fel muuuuuult mai accentuat si dureros decat va puteti imagina...un fel de autoagresivitate si chiar automutilare. Si de ce? Pt ca toate ingrijitoarele erau preocupate de siguranta copiilor si se duceau la ei numai cand se loveau...alte activitati "interesante" nu erau. Cand a ajus in familie un copil, normal ca acest comp. s-a repetat insa de data asta adultul nu s-a mai repezit la el sa il fereasca de lovitura o, nu…l-a ignorat si i-a aratat alte moduri prin care ii poate atrage atentia…copilul s-a mai lovit o saptamana…(iti trebuie fortza, nu gluma sa rezisti) si a incetat…la ce sa se mai zbata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ven cum povesteam mai sus, da, nimic nu e ireparabil. Sper sa nu mai faca Mathias febra si sa ii treca repede lui Markus...stiu cat e de greu cand se imbolnavesc amandoi

Dana si mie imi place Matteo...

Cristina spor la invatat si bafta la examene!

Raluca tinem pumnii ca Sonia sa aiba o simpla raguseala si sa fie ok sambata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ciumpilika, la Grigorescu sta mama. Cand ajung pe la ea si am timp de plimbare cu picii poate ne vedem? Voi unde va plimbati? Mama ii duce in parcul Titanii, langa policlinica Titan.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

cand e vremea buna si noi tot acolo ne plimbam..........sper sa ne vedem la o plimbare cu piticii

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna seara

Incep mesajul prin a transmite din partea sotului meu , multe multumiri celor care l-au felicitat pentru ziua lui de nastere .
Sa va daruiasca Dumnezeu multa sanatate , fericire si alese bucurii alaturi de familiile voastre .
Multumim : Ellenuta, Ioanact ,Laura , Roxana , ancasoare , rlc_sandor , godzila , aurel_cris
Din partea lui pentru voi cate o floare la fiecare

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Ven cum povesteam mai sus, da, nimic nu e ireparabil. Sper sa nu mai faca Mathias febra si sa ii treca repede lui Markus...stiu cat e de greu cand se imbolnavesc amandoi

Dana si mie imi place Matteo...

Cristina spor la invatat si bafta la examene!

Raluca tinem pumnii ca Sonia sa aiba o simpla raguseala si sa fie ok sambata.

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

Multumesc,interesant ce ai scris mai sus.Eu cum sunt la primul bebe fara experinta imi prinde bine orice lucru scris de mamicile cu experienta.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

VENVERAMultumesc ptr raspunsuri.Eu am incercat sa aleg numele puiutului excluzand numele copiilor prietenilor sau cunostintelor.Voi incerca sa nu ma mai gandesc decat la puiutul meu si sa ii aleg numele cu inima si nu in urma unor calcule stupide.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna seara,
wow ce mult ati scris de cand nu am mai intrat!

am rasfoit in mare viteza si imi pare tare rau sa citesc despre clopotei bolnaviori, sanatate multa urez tuturor si putere mamicilor sa ii ingrijeasca bine si sa treaca repede!

Felicitari Gugu pentru sarcina!

Multumesc frumos pentru felicitarile pe care le-am mai primit in ultimul timp de la fete pt sarcina, o noua mamica noua pe aici parca m-a felicitat plus alte zuze dragi mie! va

Azi am fost la babyexpo si m-am intalnit cu Nemary si Daria care e o frumoasa si fara buclele acelea superbe si care a primit o medalie binemeritata la competitia bebelusilor!

Si eu am fost multumita de jucariile de la casa retro, magazin descoperit de mine abia la aceasta editie.
Apropo de jucarii istete am gasit un site se numeste pici ul ici ro , am vazut jucarii dragute foc acolo dar nu au magazin decat online, speram sa-i gasesc la babyexpo.

Eu i-am comandat lui bebe o trici de pe un site nemtesc si in 8 zilea ajuns, este foarte frumusica si practica,creste odata cu copilul, o sa pun poze cu Milan testand-o.

Shose pe dragele mele ! Si pe Mikybaby+Saarita de care imi e tare dor, si pe Mitsu+ Conrad de care mi-e asemeni dor si abia astept caldura si venirea lui iunie sau chiar mai devreme sa ne intalnim in aer liber, in parc, multi clopotei si multe mamici!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput