LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Neata!

Si eu zic ca poate abia la vara incercam sa stam pe olita cand o sa-l pot lasa sa circule pe-aici in fundul si picioarele goale.... mama ma tot bazaie daca am inceput deja ca e mare.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Stai calma cu olita. Eu de Marc ma plangeam ca face pe el...pe Andrei deocamdata il las ca nu am nervi sa ma lupt cu 2 cacaciosi

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Neatza

Eu am tras o tura de Baby Expo
Slaba miscare pe acolo de data asta. In afara de Casa Retro care oricum aveau putine exponate si inca un stand inteligent cu jucarii de lemn in pavilionul C nu prea mi-a placut mare lucru.

De la astea doua am cumparat cate ceva plus un set de noi pahare de plastic pentru Andrei.

Citesc si revin.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Uite aici www.casaretro.ro. Au magazin pe langa Spit Grigore Alexandrescu

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

IoanaCt ce faci? Pe unde umbli? Gretzurile nu'ti dau pace???

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Sunt aici, , va citesc..eu ma simt f bine (dupa cum am m zis), am avut decat 3 zile greturi. Ieri am fost sa imi fac analizele, pe 16 Martie voi merge la Dr Ginecolog cu rezultatele, tot ieri i-am facut si Ioanei vaccinul, ROR-ul(ne-am intepat amn2) nu a avut pana acum nici o reactie, se simte bine, nu a facut deloc febra.
Multumesc ca ai intrebat de noi.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 9+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna ziua dragele mele

Urez si eu La Multi Ani !! pentru andreea29 sa fi sanatoasa , fericita , sa te bucuri alaturi de cei dragi tie

Azi fac cinste cu un pahar de sampanie si o felie de tort virtual cu ocazia zile de nastere a sotului meu

Sanatate doresc tuturor clopoteilor bolnaviori.

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui danybv

Buna ziua dragele mele

Urez si eu La Multi Ani !! pentru andreea29 sa fi sanatoasa , fericita , sa te bucuri alaturi de cei dragi tie

Azi fac cinste cu un pahar de sampanie si o felie de tort virtual cu ocazia zile de nastere a sotului meu

Sanatate doresc tuturor clopoteilor bolnaviori.

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

LA MULTI ANI, SOTULUI! sa fie sanatos, si sa fiti FERICITI toata viata!

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 9+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Hello zuzulici.
Am ajuns la birou. Am mancat, am citit paginile scrise de astazi de dimineata.
In curand trebuie sa plec acasa si nu stiu daca voi mai avea timp sa intru pana luni....

Larisuc, lasa pipetul sa-si manifeste personalitatea!!! Laura pe ea de frumoasa. Am vazut fotografiile o papusa de fetita ai!!!

Sanatate multa bolnaviorilor, fie ei clopotei sau mamici!!!

Ce a mai retinut "neuronu'":
kk la olita - dimitris a invatat sa faca dupa 3 ani si ceva... Am vrut sa aplic si eu chestia cu lasat in fundu' gol vara sa faca pe el dar.... in vara aceea am cazut si mi-am rupt piciorul si am stat pana la sfarsitul lui septembrie cu piciorul in gips... Sora-mea care draga de ea se ocupa de dimitris mi-a zis sa -l las fara pamapers cand oi putea eu sa-l spal de kk la fund ca ea nu este in dispusa sa o faca Asa ca s-a invatat baiatul meu mai cu greu sa faca la olita si asta datorita puterii exemplului colegilor de la cresa pe care-i vedea ca fac la olita.

cat priveste "outul" umflat... nu am patit nici eu cu dimitrakis dar ma gandesc sa nu fie vreo mica hernie... sau poate ca s-a lovit acolo...

Alinush, super tare luca - fratior cu dimitrakis!!! D'aia se si inteleg ei asa de bine ca sunt la fel de inventivi; si de "cuminti"

Elle, aoleu ce pofta mi-ai facut Vorba ereenei... parca am innebunit cu dulciurile As manca intruna dar culmea este ca mi-e mai pofta de alea facute in casa... Drept pentru care sambata ma "bag" la facut un tortulet plus o praji cu ciocolata. Mai ales ca este ziua sotului din dotare .

Roxanici, cum este vanataia buburuzei ? laura pe ea!!!

Cretulina, baga mami somn la greu!!! Mi-amintesc cum era...

ce mai vroiam sa spun ???

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

La multi ani, sotiorului tau dany!!!! Sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti!!

ANDREEA

LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE MIUNUNEA TA MICA, SOTIOR SI CEI DRAGI!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Dana, eu stiam ca este foarte bun pentru afte si Daktarin - posibil sa gasesti in franta.... eu il am din grecia ca in romania nu am gasit.

Mistule, nu mi-ai spus daca mai ramane in picioare varianta cu conrad la cresa...

Nati, asa putin ai stat...?! Ce fac fetele tale? Ce mai faci tu ? ca te-a facut sa razi dimitris al meu!

Dany, LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI SOTULUI TAU !!!!

LA MULTI ANI SI TOT CE-TI DORESTI SA SE IMPLINEASCA ANDREEA !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

sa stiti ca nu am putut sa mananc toata negresa .. era prea mare .. am lasat-o in dulap ptr maine .. sper s-o mai gasesc .. am papat bun bun la pranz .. muschi file la gratar, cu piure si salata de varza .. .. yammy yammy .. sunt full .. cred ca nu mai mananc pana maine ..

apropo roxanici sa stii ca si la noi se fura mancare la greu .. mi-au furat sandwichuri, banane .. chiar si sucul inceput .. ca sa nu mai spun de cei care fac imprudenta si isi lasa pachetul la frigider .. au mari sanse sa ramana fara el ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Laurici, cum adik, ' nu mai intrii pana luni' ???

Maine, nu 'servesti' job? Dak nu, sa te bucuri de timpul cu picii, si pt noi
Vanataia e albastra; incepe sa se ingalbeneasca pe margini.
Gelul cu arnica - ca n-am gasit crema - inca nu si-a facut efectul.

Dany, sa-ti traiasca sotul si sa va bucurati impreuna, de piticutzi, multi ani!

Helene, nu pot sa spun decat SA LE STEA IN GAT!!!
Mai ales, cand stiu ca esti gravi; si chiar dak nu stiu, tot sa le stea!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput