LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)
Raspunsuri - Pagina 12
Lala_D spune:
Neatza![]()
Eu am tras o tura de Baby Expo ![]()
Slaba miscare pe acolo de data asta. In afara de Casa Retro care oricum aveau putine exponate si inca un stand inteligent cu jucarii de lemn in pavilionul C nu prea mi-a placut mare lucru.
De la astea doua am cumparat cate ceva plus un set de noi pahare de plastic pentru Andrei.
Citesc si revin.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Fetele cu copii mari lamuriti-ma si pe mine cum sa fac cu Marc sa terminam odata cu pampersii ca nu mai pot, ma termina atat nervos cat si financiar, evident ![]() Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |
Fata mea (3 ani si 4 luni), a reinceput sa faca pipi noaptea...nu mai facea de la 2 ani jumate...am tot sperat ca e un episod trecator...dupa 3 saptamani de udat patul i-am reintrodus scutecul de noapte. Asta e...eu stau cu maica-mea care a tot certat-o (cu toate insistentzele mele sa nu o faca), sa nu faci si tu greseala asta, nu are rost oricum si degenereaza in altceva...pana la 5 ani am citit ca e normal sa se produca in scutec...francezii scot scutecul abia la 3 ani jumate...noi punem copiii pe oala de cand stau in fundulet...atatea bordeie\uri, atatea obiceiuri\e. Cel mai imp. e sa il simti daca e pregatit...faptul ca zice de oala e un prim pas...din pacate nu prea ai ce face decat sa astepti si sa pandesti momentul...sa iti dai tu seama inainte de a se produce...ce face de obicei cand ii vine sa faca? (fii-mea isi duce mana in fata sau in spate dupa cum e produsul si imi dau seama...alti copii incremenesc intr-un loc, altii se ascund, etc).
Ma duc ca plange ala micu!
edit: sau pune-l din 2 in 2 h la oala...si asta fct.
ginnette spune:
Shose,
back la printzesa cu personalitate.
Acum tot e bine (zic eu), dar sa vezi pe la 2 ani jumate - 3 cand o sa vine si replica "nu veau" ![]()
Si Vera, le zice bine
- desi, dak-o ignor pe Adela prea mult, 'interpreteaza' ca poate s-o tina asa, intr-o veselie.
Roli, off imi pare rau de Andrei.
Insa, m-ai facut sa rad cu replica lu' Marc - banuiesc, cred ca doar 'din afara' suna distractiv.
Uite-o
ca sa nu mai fi suparata pe baiat!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
alina023 spune:
Roli, pe Luca l-a invatat bona lui la olita la un an jumate. Dar intr-un mod ...murdar tare.
Adica il lasa fara pampers (evident cu pantalonasi pe el) si il tot punea pe oala. Daca nu statea/facea la oala, evident ca producea in pantaloni. Si nu-i placea deloc (nici miros dar mai ales ce simtea...era evident ca-l jenau "plocoanele"
). Insa asta a fost in perioada de vara. Cred ca la vara poti incerca si varianta asta, daca nu reusesti pana atunci sa-l convingi.
Si voi raciti? Oooffff...
Eu am vaga impresie ca o sa am de tras cu don'soara, la capitolul asta. Dar la vara o bag si pe ea la acelasi tratament. Sa vad daca ma inteleg cu Maria Sa. ![]()
Cat despre outse ...nu stiu ce sa-ti raspund. Imi pare rau. Sa il urmareasca si daca nu se retrage...doctor, nu aveti de ales.
Cretulina si voi, mami? 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim! 
creata2008 spune:
Mariuca a adormit... m-am apucat sa pregatesc ceva de mancare. Si cred ca ma culc dupa aia. ![]()
Am vazut ca a revenit Miki... missed u! Am vazut o fetita frumoasa si simpatica! La varaaaaaa... clar ne vedem! Mai ales ca sub pozele noi le aveai pe cele de anul trecut, din parc si m-a apcuat un doooooor!
Am vazut toate pozicile care au fost postate, dar acum, un singur neuron imi zice ceva de Pipetica mea iubita si Saratica mica. Doua fetite superbe, ce sa mai!!!
Cu actele pentru aia 85%... e mai simplu decat credeam. O cerere pe care o completez eu, o adeverinta de la job, copie dupa ci si copie dupa certificatul de nastere. Si ma duc in iancului 48, la camera de munca ilfov. Daca imi dau astia de la job maine adeverinta, luni ma si duc sa depun actele. Oricum, se da retroactiv si avem 6 luni la dispozitie. Astia vor fi banutii pentru aranjat camera noua! Iupiiii! Daca imi dau pe 3 luni retroactiv.... wow! 
Sper sa revin mai pe dupa-amiaza... acum am fugit! V-am pupat pe toate, 9 burtici noi, pe langa mine, si 200 clopotei si mamici! 
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Laura Ioana spune:
Salutare, fetelor
Alina, e f frumoasa bicicleta. O sa-i fac poze. Thea ajunge cu piciorusele la pedale, dar nu f bine si nu vrea sa stea pe ele. A inceput sa planga ca tot insistam sa-i pun picioarele
Oricum e faina, imi place tare. Daaar manerul nu misca ghidonul, insa poti schimba directia, nu-i problema. Pe site-ul asta au reduceri la biciclete, dar le cam tot scumpesc de la o sapt la alta. Acum 2 sapt am luat tricicletawww.dinoland.ro/p-1642-tricicleta-baby-farmer.aspx" target="_blank"> asta (cadou pt un baietel la 1 an) cu 110Ron si in sapt urmatoare era cat o vezi acum.
Shose
ce scumpa Pipe cea mica. Dar stiu ca ti se ridica parul in cap gandindu-te cum s-o dezveti, ca si io am mai patit-o! La faa cu ignore nu prea stiu cum va fi, ca totusi tre sa o impiedic sa faca unele lucruri, nu? Cum pana mea?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
ceska777 spune:
Neata!
Mitsu,
uite aici poti sa citesti ce mai face MIRI: http://365chancesofbeinghappy.blogspot.com/
Roli, Grati.ela,
nasol cu piata imobliliarea si criza financiara. Noi am scos la vanzare in decembrie mansarda noastra iubita si stam din 17 ian in chirie. Ma rog sa putem vinde in timp util, macar anul asta, sa scapam de banca si cu ce ramane sa punem la ciorap caci visez si eu la casa, curte si gradina cat de mici, dar ale mele.
Si eu zic ca poate abia la vara incercam sa stam pe olita cand o sa-l pot lasa sa circule pe-aici in fundul si picioarele goale.... mama ma tot bazaie daca am inceput deja ca e mare.
Mai aveam de zis dar incepe maraila, nu degeaba ne iese un dinte cu nr 7!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stoisor spune:
ziua buna la zuzici,burtici si copilasi ingerasiiiiiiiiiii![]()
e si noi prin zona....
eu praf --fimea fresh,acum sa trezit si i apta de-a ma dispera pe mine cu alergatu si dansatu si imediat se apropie pranzu si mi efectiv
de ea si crizele ei,poate am noroc si va papa cam ca ieri,sper
in rest mai nimik,e fleacuri ......
am mancare pe foc pt noi,haine in masina,un lighean de intins ,pe jos i frig de lesini,ma ustura gatu,tusesc,sper sa nu dau mai departe,se apropie examenu si sunt cam pe langa la asta din pacate si vreau sa fuuuuuug in lume
mai nimic ,v-am zis eu nu?![]()
va pupacesc dulce dulce
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Fetele cu copii mari lamuriti-ma si pe mine cum sa fac cu Marc sa terminam odata cu pampersii ca nu mai pot, ma termina atat nervos cat si financiar, evident ![]() Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
34+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
roli25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui godzila
Fata mea (3 ani si 4 luni), a reinceput sa faca pipi noaptea...nu mai facea de la 2 ani jumate...am tot sperat ca e un episod trecator...dupa 3 saptamani de udat patul i-am reintrodus scutecul de noapte. Asta e...eu stau cu maica-mea care a tot certat-o (cu toate insistentzele mele sa nu o faca), sa nu faci si tu greseala asta, nu are rost oricum si degenereaza in altceva...pana la 5 ani am citit ca e normal sa se produca in scutec...francezii scot scutecul abia la 3 ani jumate...noi punem copiii pe oala de cand stau in fundulet...atatea bordeie\uri, atatea obiceiuri\e. Cel mai imp. e sa il simti daca e pregatit...faptul ca zice de oala e un prim pas...din pacate nu prea ai ce face decat sa astepti si sa pandesti momentul...sa iti dai tu seama inainte de a se produce...ce face de obicei cand ii vine sa faca? (fii-mea isi duce mana in fata sau in spate dupa cum e produsul si imi dau seama...alti copii incremenesc intr-un loc, altii se ascund, etc). Ma duc ca plange ala micu! edit: sau pune-l din 2 in 2 h la oala...si asta fct. Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() www.psihologiafamiliei.ro POZE |
Il pun dimineata si seara. Ziua e la gradi, dar il pun si acolo des pe wc. Aproape toti copiii din grupa lui au inceput sa faca la wc.

A avut o saptamana, acum ceeva vreme cand isi dadea singur jos pijamaua si pampersul dimineata si facea la oala si apoi venea sa-mi spuna. Uneori se trezea inaintea mea, alteori il auzeam dar ma faceam ca dorm...si facea singur singurel...si gata. Aia a fost, asa ca o demonstratie.
Nu-l cert, ii explic in fel si chip...degeaba
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI