Prietenie la plesneala *31* - Alaturi de Gabitza!!
Raspunsuri - Pagina 11
kokiy spune:
Misho ,unde umbli soro ...iar te tragi de carti cu babele ![]()
Cu pruncu' pe picioare (in loc de tzatza trebuia un alt narav) citesc si eu la barfe ...super tare subiectul cu Madalina Manole
mai ales ca a intrat chiar protagonista subiectului ...acu' sa le vad eu cum raspund carcotasele de acolo...mai ales rory 
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Delphinas spune:
dev da nu ai somn mama???
ia hai toata mahalau la apelu de dimineata...nu se mai poate asa ceva...unii muncesc si altii lehuzesc???
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
Dodo-pui spune:
Buna!
O sambata frumoasa
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Delphinas spune:
dodo multumim de urare...si tu sa ai o sambata frumoasa si linistita...si ai de grija de bebelina...sa nu se agite prea tare
misho nu ti-am vazut nasucu ieri deloc...pi undi umbli netale, ha??
vezi ca azi iti trimit o bomba artizanala la destinatia ta...
![]()
poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
kariguld spune:
neata' de la nemti!
Delphinuto, te intrebasi acum cateva pag daca e eficient regimul disociat...da matale faci planuri de gradinita!
fetelor, sa aveti o zi cat mai buna....trimiteti copii la Delphi. asta ca sa faca ceva practica....ii va prinde bine mai incolo...atunci va trimite ea copilul la noi!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Delphinas spune:
kari ai PM...sper ca te-am lamurit.
beyy...da voi pe unde umblati azi?
sa nu ziceti ca sunteti toate gospodine asa deodata....ca nu va pot crede.
poze, Just Me
ambitioasa
andruskandu spune:
Hai, salut!
Ce mai faceti, fetelor?
Cam liniste pe-aici... haideti la cafea!
Eu am trebaluit, gatit, am avut si vizite ieri si azi, a venit mama sa-l mai vada pe Andrei... si n-am mai putut intra. Dar v-am citit...
Andreiut doarme, e bine. Dar nu prea mai are pofta de mancare. Trebuie sa-l imbii cu ceva ce-i place tare ca sa manance. Altfel e vesel, dulce, ca de obicei, ca-mi vine sa-l mananc.
Maine merg la serviciul, luni ne mai "citim".
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
sorana spune:
Ma, io zic ca Misha face pictorial din pozele alea de la intalnire.
Lucreaza zi - lumina la el si n-a terminat ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorana Ma, io zic ca Misha face pictorial din pozele alea de la intalnire. Lucreaza zi - lumina la el si n-a terminat Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
face opere de arta! o sa dam pe spate cand le-om vedea!
chiar toata lumea-i ocupata?
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!