Prietenie la plesneala *31* - Alaturi de Gabitza!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Despre ce vorbim???

Emma este iubire, lupta continua

Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

nu-l vreti si pe Mihnea?
ca e numai o joaca
ieri la sedinta am aflat ca baiatul meu unde era printre primii a ajuns la coada clasamantului
e adevarat ca e o clasa f buna,doamna zice ca nu a mai avut copii asa destepti si ca deja face cu ei probleme de clasa a 3-a
ceva se intampla cu el si nu stiu ce
dar mai are sanse sa se indrepte ca daca in trimestrul acesta ia medii de FB o sa-i iasa Fb la final ...asa ca....

ori sunt eu prea stricta cu el,ori prea indulgenta...ceva imi scapa
sper sa inceapa sa-si doreasca sa fie printre primii

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Vorbeam cu Diarux pe mess..si-i plangeam de mila lui Naomi ...mi-am adus aminte ca am facut acu' cativa ani cunostinta cu el/ea,mai ales sotu' si m-am gandit sa va arat cateva poze ...pana se incarca pozele ,ca nu prea vor va relatez de la fata locului

Corespondent de la acces direct ..io
Bey,scuzati-ma da nu mai pot de ras ...i-au gasit paru' tuns al lui Naomi si-o invita sa si-l recupereze ...cica,atat am putut face ptr. tine ,ti-am recuperat paru'

Spiciu lui Nikita ...am pus eu mana in capu' ei si de la lovituri avea capu' patrat ... Naomi e putin credul ...mai bine spus putin credula ...adicatelea fetelor

va mai bag ...acu' incerc sa ma umplu de cultura

ufff ..s-a terminat asa repede ...da luati de va www.youtube.com/watch?v=yRikqqqX3YU&feature=related" target="_blank">radeti

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

vio, ti-am lasat mesaj pe mess!

va pup, revin mai pe seara...sper.

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

baaaaaaaaaaa....asta mine de ingheata apele...ascultam zilele trecute un anumit radio si in diresc tipu de acolo a dat pe post ca a primit sms de la acest naomi ca vine in romania si daca vrea sa vina la el in emisiune...ca e tunsa si vopsota blonda....morar...demasc-l pe acest retarg am societatii numit naomi...
kokiy ai adresa lu diarux??? pai vreau si eu sa mai iau ceva lectii de deteftiv.
vio...cum sa nu...eu fac gradinita la mine...promit sa le dau pufuleti, carioci exprirate, creoane colorate infestate...

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

baaaaaaaaaaa....asta mine de ingheata apele...ascultam zilele trecute un anumit radio si in diresc tipu de acolo a dat pe post ca a primit sms de la acest naomi ca vine in romania si daca vrea sa vina la el in emisiune...ca e tunsa si vopsota blonda....morar...demasc-l pe acest retarg am societatii numit naomi...
kokiy ai adresa lu diarux??? pai vreau si eu sa mai iau ceva lectii de deteftiv.
vio...cum sa nu...eu fac gradinita la mine...promit sa le dau pufuleti, carioci exprirate, creoane colorate infestate...

poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

acum ma gandeam sa trimit si eu doua bucati copii la tine.

mei Kokiy, ma facusi sa ma uit la Naomi...doamne,,, mare-i gradina domnului. sunt si pe aici, in Nurnberg cativa ofuscati Naomi! ii vad uneori seara la metrou...de duc la petreceri sau intalniri...incitante.

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

kokiy,rezolvat partiala misiune
deja am vorbit..
nu fug in vacanta
kari
delphinas,Mihnea e pasionat de pufuleti asa ca scapi ieftin..
problema e cu temele nu-i place sa faca teme(dar parca cui ii place?!-noroc ca nu citeste ce scriu io)

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA

Mergi la inceput

uitati cum facem...2 sapt de acum in colo...astept cupii vostri la mine...cu avionu, cu motoreta, cu tricicleta cu ce vreti aduceti-ii la mine si eu promit sa nu am grija de ei...asa cum aveti voi
eu nu am program de teme, nu oblig cupilu sa doarma, sa manance mancare,,...coriocili is celi mai bune...

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

delphinasule,mama, sa te vad io cum nu-i dai tu la kopilu' tau sa manance si-l lasi sa se joace numa cu kariocile
lasa ca mai vorbim noi,ca am de gand sa va bantui pe-aici si dupa pensie ...ca sa nu zic pana la moarte

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA

Mergi la inceput

vio daca am mancat eu e suficient...copilu sa pape hartie creponata, corioci, creoane...ce vrea...copilu are si tata

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput