Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (278)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia1178

Erina, succes in tot ceea ce-ti propui si Doamne ajuta...
Asa.....nu sunt stresata ca a iesit IQ 27, doar nu inteleg de ce....face tot ce face un copil normal de varsta ei iar instinctul meu matern spune ca ea e bine..in concluzie nu ma stresez deloc...
Vad ca in fiecare zi face ceva nou, vad ca e bine dezvoltata psiho-motor: se urca pe scaune, se urca pe canapea si sare, se dezbraca singura daca am desfacuta-o de capse, incearca sa se imbrace singura, adora bratarile,desgace fermoarele, cand ridic tonul la ta-su tipa si ea, stie cum face ciara si cum zboara cioara,, ieri citeam capra cu trei iezi si la un moment dat deschide gurita, mauit la poza si domnul lup era si el cu gura deschisa in momentul cand cadea in foc...ma imita in multe lucruri...dupa cepapam ii dau servetelul si se sterge singurica..ah ca o duc sa o spal la baie asta e partea a doua...intelege multe lucruri....papa bine ...si cel mai mandra sunt de faptul ca se cere si face la olita kk dar si pis-pis...asa ca......de ce sa ma stresez!?
Pentru mine Teo e copilul perfect si e perfecta asa cum e ea..

Teodora Victoria
Darul lui Dumnezeu
10.10.2007
http://community.webshots.com/user/claudia117829

sincer, testul este o mare porcarie, dar tb sa recunosc ca este conceput in stilul testelor psihoooo.......oricum nu tb sa-ti faci sange rau.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Cecilia, ....pai acolo era o intrbare ref la cuburi...ea nu s-a jucat cu ele niciodata...de unde sa stie cum sa le puna unul peste altul...am bifat nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Claudia, e imposibil sa iasa punctajul asta, cred ca n-ai facut tu testul cum trebuie.
Completezi absolut toate chestionarele, sunt multe, pentru varste diferite. Repet, completezi cu da sau nu absolut tot, pana la final.Deasemenea, cred ca si Gabitz a facut aceeasi greseala de completare. Poate ati sarit vreun chestionar, sunt cele de pana intr-un an, sau cele pentru 2-3 ani, chiar daca nu sunt pentru varsta copiilor nostri o sa vedeti ca prin completare o sa gasiti si intrebari la care raspundeti cu da , chiar daca acel lucru, normal, trebuie sa fie facut la o varsta mai mare.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

repede pana nu mi se arde varza pe aragaz,Alex a fost la intalnire ,dar nu a venit prea incantat si stiti de ce ,pentru ca fata nu i-a permis decat sa o tina de mana ,iar el se astepta sa il lase sa o pupe macar pe obraz ,ca asa au procedat ceilalti prieteni ai lui
Am incercat eu acasa sa-i spun ca sunt prea mici ,ca astea vin in timp ,dupa vreo doua,trei intalniri si ca nu e bine sa forteze fata,degeaba,tot nu am scos-o cu el la cap,mi-a spus ca are el doi colegi care au prietene pe care le pupa toata ziua si nici macar nu le-ao dus ca el la cofetarie
Faza tare e ca mi-a adus mie inimioara de ciocolata pe care o cumparase pt d-soara,iar eu l-am pus pe ganduri spunandu-i ca daca ii dadea inimioara sigur il pupa ea pe el
Cam asa cu indragostitul meu,nu radeti ca va ajunge si pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Erina, pai era mai inalta decat toti baietii de la party, eu asa am vazut. Pai, cum sa nu semene si Ghighi cu tati, cere cred ca-i cel mai inalt tati de papanasi si dulceturi ? Oricum a crescut mult si el, blugii pe care-i indoiam de 2 ori asta vara acum ii vin perfect in lungime. O sa va zic cat are.
Cecilia, nu mai fi suparata, eu chiar vreau sa ne ne suparam pe-aici si sa nu ne mai povestim/sfatuim despre copii.Doar asta-i scopul adunarii noastre aici, ne-am mai intalnit,imprietenit, dar tot copiii sunt la baza oricarei relatii dintre noi. Mai povesteste despre Cristi, ce mai papa el bun ?
Luy, am vazut filmul dedicat lui Rares, e superba Maria.(sau nu trebuia sa ma uit ?). Pe cand o dedicatie si lui Ghighi ? E si el un admirator, dar deocamdata se manifesta mai timid . La cum o stiu eu pe Ma, maine-poimaine ne face dedicatii vocale, personalizate.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

papanash nu mai papa nimic deosebit, suntem in continua criza
(in ce priveste felul 2), am ramas tot la orez cu legume si carnita,paste cu carnita, pulpite la cuptor, ficat pe gratar cu usturoi si paine si cam atat(painea o papa in ciorba si rar in combinatii cu altceva).... ciorbele si supele au ramas de baza, a inceput sa pape fructe, portocala(mai ales suc, zeama de la 2 portocale pe zi), mar si banana, acum cateva seri a servit cu mare pofta gris cu lapte, aaaaaaa si iaurtul danone cremosso(singurul pe care il papa de mic), maine vreu sa mai incerc peste....in rest cartoful este cahhhhhhhh.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI, ramonaiani!
O sarcina usoara in continuare si sanatate si fericire alaturi de toti membrii familiei tale!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Bernix, Marunzika,Valentina, Greyeras, succes in continuare la concursul 'clipe de viata'.
Mamici, haideti la vot !

Ghighi- filme

Mersi mult! Numai ca nu prea avem sustinere.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2

Mergi la inceput

Bikmaria, radeam in sinea mea eu avand fata......soune ta-su ca sta cu paru la usa...si asteapta feciorii la interviw.......
Hm eu tot nu inteleg testul asta...hm.am bifat toate intrebarile cu :da: si a iesit 62...adica retard usor...deci undeva am gresit....dar unde?

Mergi la inceput

Greyeras, spre rusinea mea de putoate....nici nu m-am sinchisit sa intru la Clipe de viata, asa ca merg sa votez...........mai cine participa?

Mergi la inceput