Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (278)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Greyeras spune-mi te rog cum te gasesc si ce nume au pozele.........

Mergi la inceput

Gata te-am gasit........votam printesa frumoasa......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, ramonaiani !
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si sa te bucuri impreuna cu sotul tau de Eliza si de fratiorul ei ! Sarcina usoara in continuare !
Primeste din partea noastra multi , si www.flickr.com/photos/septoct2007/3308795373/" target="_blank">un cadoutz

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitam si pe "tovarasii" nostri de 1 an si jumatate atomica Puppi si zambaretul Stefan !

Multumim la randul nostru pentru urari, carpatina, cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Felicitam si pe "tovarasii" nostri de 1 an si jumatate atomica Puppi si zambaretul Stefan !

Multumim la randul nostru pentru urari, carpatina, cecilia

Ohhh, Luy nu mi-am dat seama ca astazi sarbatoriti!!!

Sa va traiasca frumosii dragi mamici!!!

Am motiv sa maninc ceva dulce in cinstea lor!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Mariana, la multi ani, sanatate si numai fericire si iubire alaturi de puii tai si sotul iubit! Un mare de la noi!
Papanash, tare baiatul!
Roxana, esti o tipa cu capul pe umeri si daca ai luat hotararea asta, sunt convinsa ca ai intors situatia pe toate partile. Succes la noua slujba!
Luy, si celelalte mamici care va sarbatoriti piticii astazi, sanatate si sa va traiasca comorile!
Claudia, bernix este in concurs be1/be2, greyeras- gre1/gre2, eu- va1/va2 , nu am gasit pozele Marunzikai.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2

Mergi la inceput

Ok.......mersi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Am observat ca s-au inmultit piticii bolnaviori. Sanatate multa tuturora si refacere rapida!
Astazi am fost un pic mai bine desi am un inceput de laringita si trebuie sa tip ca sa ma fac auzita, insa spre disperarea mea Andrei a luat raceala de la mine.Aseara a fost un chin. Nasul infundat si durerile de dinti ne-au tinut in picioare pana spre dimineata. Sunt multumita totusi ca este vioi si are pofta de mancare.
Cecilia, maine spuneai ca mergi la targ, pe la ce ora ajungi acolo? Daca Andrei este bine maine vin si eu cu ei. Parca spuneai ca istetul lui mama este in greva foamei? sa treaca repede orice suparare si sa revina la forma de dinainte!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani , micilor sarbatoriti astazi!

Erina , sanatate multa tatalui tau si urmatoarele investigatii sa aiba rezultate bune.

Valentina, sanatate multa.

Luy , vazut mica gimnasta , tare scumpa si vesela e.

Adi, am vazut mica cocheta, ma gandeam ca se pregatise de iesit la plimbare cu prietenele , nu doar pana la gratar la tati.

La 36 nu e dulceata Puppi?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Claudia, bernix este in concurs be1/be2, greyeras- gre1/gre2, eu- va1/va2 , nu am gasit pozele Marunzikai.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Marunzika are pozele Maru1 si Maru2.
daca mai identificati si pe altcineva dati-ne de stire, eu mai am cateva puncte.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput