Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (278)
Raspunsuri - Pagina 5
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani la 12 a sunat agenda barbatului |
Reminder pentru ziua ta?
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani pe urma ma infig in tort |
si noi, si noi!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
bikmaria spune:
imi merge tare greu netul,sper sa pot trimite macar mesajul asta 
LA MULTI ANI draga MARIANA sa fi fericita si implinita alaturi de cei dragi .
TEODORA este bolnavioara ,a facut azi noapte febra ,dimineata am dus-o la cumnata mea ,iar pe la 10 m-a sunat ingrozita la servici sa ma duc repede ca are temperatura si tremura toata si nu mai poate sta in picioare ,are manutele reci si abia tine ochisorii deschisi
,nu stiu cum am ajuns sa o iau am fost la medic ,ne-a prescris antibiotic si regim alimentar pt ca are si diaree.
adimercedes spune:
Fetelor, am fugit. Mai citesc maine din urma. 
Inca trebuie sa scot din masina hainele copilului si sa ma spal pe cap si e deja 12:30am! 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii sarcinii
cecilia L spune:
Maria, sanatate multa Teutei, uite multi
nevirusati de la noi.
Am vazut-o si eu pe Lisa, pare atat de mare, chiar asa Adi ce inaltime are? filmulete nu am vazut, unde????????
Roxana, felicitari si sa fie cu noroc, daca cele 2 conditii sunt indeplinite, restul se rezolva in timp.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
carpatina spune:
Mah, care ne-ati virusat copiii? Ca si a mea a facut febra azi-noapte!?...
=====================
carpatina spune:
Mario, daca tot esti iesita de dupa canapea.. spune cum a fost Alex cu cofetaria ... ca murim aici de curiozitate..![]()
=====================
papanash spune:
Rox, deci am intuit bine, exact asta as fi facut si eu, ca doar tot balanta mi-s. Bafta multa !Domeniul e secret ?
Maria, multa sanatate, ai grija de Teuta draguta. Nu ne-ai zis cum a fost intalneala lu' ala mic .
Adimercedes, am vazut si io filmele cu Lisa, mai pune-ne ca-s foarte tari ! am vazut fara sonor, sunt curioasa daca aveati conversatie.
Carpatino, i s-o fi facut dor de bibe si a simulat febra sa te induioseze. cam ce papa ea la gradi, ne zici ce meniuri are, sa ma mai informez si io cu idei.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Cecilia, ce mai face Cristi ? Ce-as mai veni si eu la babyexpo, dar e ff departe de mine, trebuie sa-l iau si pe Andrei si e ff obositor.Astept impresii de la voi si poate dau o fuga in weekend, cand avem tati la dispozitie.
Marunzika, ce face atomica Puppi ? dar parintii ei ?
Sim, nu ne zici nimic, doar ai venit scurt si gata, vorbesti numai cu Betty
? Hai mai , mai povesteste despre ispravile lui Stef, poze, etc.
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ceamica spune:
buna,
da' ati scris nu gluma !
propun si eu un concurs
! sa ghicim cine a trimis link-ul cu testul ? al cui este stilul- dupa comentariul de sub link ? eee?![]()
vazut poze cu frumoasa lui adimercedes !
la multi ani ramonaiani! numai bucurii si impliniri iti uram!
din partea noastra!
roxana , sa fie intr-un ceas bun
revin , ca am de citit !
papanash spune:
Ceamica, buna idee de concurs, dar daca s-a vrut anonima crezi ca daca ne dam cu parerea, o sa ne zica ? Eu m-am mai gandit si ca e trimis de cineva care doar ne citeste, gen moderator,din moment ce a zis ce a zis .
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme