Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (278)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

voi cum masurati copiii ? la perete sau pe masa? eu nu l-am mai masurat de vreun an , acu m-a luat curiozitatea.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Rox, ici si sanatate multa. Mult succes si sa fie intr-un ceas bun schimbarea de job.

Pinacolada,Maria, Carpatina, sanatate multa comorilor.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Adi, la folositul scaunelor:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bernix, Marunzika,Valentina, Greyeras, succes in continuare la concursul 'clipe de viata'.
Mamici, haideti la vot !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna si de la noi!!!

Papanash, suntem in Bucuresti. Bunicii au fost la noi pentru ca a mers bui la un control medical. Suntem inca in cautari cu apartamentul dar mai asteptam sa se stabilizeze piata-la limita de jos sper, si sa vedem cum iese cealalta afacere.

Eu o masor pe Daria in picioare la perete, cred ca e cea mai inalta fetita din grupul nostru.

Emma, suntem de luni in Bucuresti. Mi-a facut mare placere sa va vad. Data sper sa petrecem mai mult timp impreuna.

Celia am vazut-o pe cirliontata Andreea, absolut superba!!!

Am vazut-o si pe minunata Lisa din Australia si pe frumosul Michael la ski.

Roxana, eu intuisem toata schimbarea. Felicitari si bravo pentru curaj. Asa un noroc vreau sa am si eu din toamna. Ce ma sfatuiesti cam cind ar terebui sa incep cautarile? Cit dureaza recrutarea la noi?
In Japonia la ultima firma a durat 1,5 luni, tot asa cu sefi de la toate nivelele si am fost aleasa din 1000 de candidati. Sper sa reusesc si aici.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Eu o masor pe Daria in picioare la perete, cred ca e cea mai inalta fetita din grupul nostru.

Sau poate ai tu cel mai mic perete

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna si de la noi!!!

Papanash, suntem in Bucuresti. Bunicii au fost la noi pentru ca a mers bui la un control medical.

daca bui e tatal tau.. bravo pentru l-ati convins sa meraga la doctor.. si sper ca vestile au fost bune!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Andreaa..multumesc mult....iar rezultatul a fost 27, adica...adica retard profund...pai nu mai inteleg nik.......in fine...
Ramonaiani, La multi ani , sa fi adorata si iubita ca si pana acum si multa sanatate si de la SV....
roxana, am inteles...este un pas ianinte pentru tine si familia ta...asa ca succes si multa forta de munca si de acum incolo...si sanatate multa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Erina,multumim ici.
Succes in gasirea job-ului dorit.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Mariana!!!
Sa fii fericita si santoasa alaturi de familia ta.
Pofta mare la tort sa ii placa si simburelului din burtica. Petrecere frumoasa, cadouri inspirate si sa fii rasfatat si pretuita!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput