Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (278)
Raspunsuri - Pagina 12
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!!!!
In primul rand, La MUlti Ani, Mariana! Tot ce iti doresti tu sa se implneasca!
Sanatate puilor bolnaviori, am vazut ca sunt, din pacate!
Roxana, felicitari pt job si mult succes, dar in ce te priveste nu imi fac griji!
Carpatina, azi mi-am exersat mana cu niste sarmalute! Se pune ca doar am ajutat-o pe mama mea???Sanatate Ioanei!
Erina, chiar inaltuta e Daria, eu tot la perete am masurat-o pe Sara si avea vreo 82 cm.
Adi, dulce-dulce Lisa ta! Ma bucur ca ai pus poze cu ea, tare dor mi-era sa o vad! Se vede si din poze cat e de activa!
Myral, Piciulika,Sabina eu impartasesc aceeasi filozofie ca si voi in ce priveste educatia! Invatare prin joc si descoperire, nebombardare a copilului cu o sumedenie de informatii, unele mult prea complexe pt varsta lor! Si eu sunt absolventa de liceu pedagogic si tot cu dubla specializare, am si profesat un an, inainte de a da la facultate, am avut clasa 1 si am observat ca cei care veneau de acasa cu literele invatate si toba carte, ajungeau sa fie de foarte multe ori dezavantajati! De ce? Pentru ca erau prea aroganti sa mai fie atenti, ei STIAU deja tot, aveau foarte multe deprinderi gresite, si se stie ca e infinit mai greu de indreptat o deprindere insusita incorect, decat de invatat una noua! 
Deci, sunt in asentimentul fetelor, sa tratam fiecare copil individual, sa nu-l incadram in tipare, sa ne jucam cu el, sa-i aratam obiecte, sa-l ajutam sa exploreze si sa descopere lumea, sa se descopere! Sa nu fie nimic fortat, nimic artificial. Exact cum bine zicea Picia, sa le vorbim ca unor egali si sa-i tratam ca atare!
Eu nu-mi permit sa judec pe nimeni si nici sa dau sfaturi, voiam doar sa impartasesc cu voi si punctul meu de vedere!
Si mare surpriza am avut si cu testul, am realizat ce multe stie Sara sa faca! Si ce...mari sunt asteptarile nostre!
Data: 25.02.09
Varsa socializare: 2.65(2 ANI 8 LUNI )
Varsa limbaj: 1.79(1 ANI 9 LUNI )
Varsa autoservire: 2.27(2 ANI 3 LUNI )
Varsa cognitiv: 2.19(2 ANI 2 LUNI )
Varsa motor: 2.72(2 ANI 9 LUNI )
Varsa mentala: 2.32(2 ANI 4 LUNI )
Varsa cronologica: 1.49(1 ANI 6 LUNI )
IQ: 156
Noapte buna va doresc! Sanatate multa tuturor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Yaia, baga un papricas original si spre mine |
Doar spre tine, ca eu nu mananc asa ceva...si de la restaurant sper ca accepti, ca soacra mea, desi e unguroaica, e din Romania, deci gateste mancare romaneasca...ma rog, ardeleneasca, sa fim mai precisi. Nu cred ca stie sa faca papricas. Oricum, noua nu ne-a facut nicioadata.
Treaba-i buna, tare bine e sa dormi la pranz fara grija ca ai de gatit/spalat biberoane sau altele asemenea...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
laviniaN spune:
La multi ani ramonaiani! sa fii fericita si iubita.
Roxi felicitari pt noul job si bafta in continuare.
Piciulika imi pare rau sa aud ca si voi sunteti bolnaviori nasoala intamplare.
Da ce de copilasi bolnavi,multa sanatate tuturor....nici noi nu stam prea pe roze Miru e cu gatul rosu si nu prea vrea sa manance.
fara temperatura sau alte simtome de raceala.
i-am dat nurofen si badijonari cu albastru de metil,maine mergem la dr.
oare ce sa-i mai dau pt rosu in gat???
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Marunzika
Ai ghicit ! Din pacate nu m-am gandit la premiu (spre rusinea mea . |
Celia, eu cred ca o sa primesti un sac de pufuleti!
Maruntescu, multi
! Stii tu de ce. BTW, eram in curte, nu am auzit!==================================
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Yaia mananca un gulasch si pt noi ! |
Nici de-asta nu servesc, dar trimit unul la voi! Eu aici imi comand 'platou transilvan'...asta daca va intrebati ce mananc eu in Ungaria...ca aia nu, ailalta nu...
Poze
laviniaN spune:
Un pupic dulce
pt Maria ,Puppi si Stefan ...sa cresteti mari si sanatosi!
Luy a vazut Miruna aseara nu exagerez cred ca de 10 ori filmuletul si nu se mai satura, sa distrat tare copios
...cand l-am inchis a plans o jumatate de ora si-mi arata calculatorul![]()
Papanash e o masor pe Miru la perete.
Yaia spune:
O seara minunata tuturor!
Poze
Gabriela77 spune:
Yaia, bine ai revenit
Picio, ce patanie, oricum iti admir taria de caracter! Pupam tare tare ursuletul!
Lavinia, e nasol cand ii doare gatul ca nu prea pot manca! CEaiuri cu multa lamaie si miere bea???Multa sanatate si lui Miru!
P.S. Azi e inca ziua surorii mele dragi! CE tare regret ca nu am fost cu ea azi! Dar recuperam in weekend! Orisicum, sa imi traisca si sa fie sanatoasa ca tare o iubesc!
Acestea fiind spuse, chiar ma retrag! Buni a plecat, asa ca iar noi trei, si mai mult noi doua!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Nici de-asta nu servesc, dar trimit unul la voi! Eu aici imi comand 'platou transilvan'...asta daca va intrebati ce mananc eu in Ungaria...ca aia nu, ailalta nu... ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
ma ofer eu sa-ti fac un papricas, desi nu fac prea des,tot imi iese super bun, asta daca nu mi-o iau fetele de la Cluj innainte sau Rodica de la Baia Mare, banuiesc ca au exercitiu
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Super tare Cristi si ce bine vorbeste!!!!! Banuiesc ca nu puteti veni maine in IOR dc va duceti la Maria . Pupicei multi pt Cristi vorbaretul![]() andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
da, ai nimerit, maine mergem la babyexpo, iar vineri nu pot, o lasam pe saptamana viitoare.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem

. Pupicei multi pt Cristi vorbaretul