Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (278)
Raspunsuri - Pagina 11
Marunzika spune:
Picio noi am tras-o de cateva ori cu astfel de crize, cu respiratie rapida si cu tuse si harait in piept. La uregente a facut aerosoli si cortizon supozitoare ( de 3x 2buc), iar vineri din pacate iar a facut bronsita si iar respira aiurea asa ca au decis sa-i dea imediat cortizonul (supozitor "RectoDelt") sa nu se agraveze peste noapte. De vineri suntem pe aerosoli si sirop expectorant.
La fel ne-au spus si noua, dormit la temp de 16°C cu fereastra deschisa, sa fie aerul rece si umed, eventual prosoape ude sau apa calda sa faca aburi. In caz de criza, imbracat rapid copilul si scos pe balcon ori la fereastra sa respire aer rece si umed. Ne-au spus ca 80% din cazuri se rezolva pana spre 6 ani.
Multa sanatate frumosului print!
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Fug sa animez Energia! In sala de asteptare la urgenta , desi respira greu, n-a stat o secunda locului. A fugit si a studiat pe toata lumea, alerga tinand in mana sticla de apa, se urca si se dadea jos de pe scaune, rupea reviste, iar noi dupa ea. Am plecat de acolo transpirati si rusinati ( dupa 2h de asteptare ca doar incepuse carnavalul si erau copii bauti adusi cu salvarea ce trebuiau tratati mai intai), caci era unicul copil activ, restul stateau cumintei la mamici in brate.
Noapte buna!
Yaia mananca un gulasch si pt noi
!
carpatina of, iar febra a facut trandafirasul? mititica o pupam.
Sabina sanatate copiilor si tie
!
Sanatate tuturor bolnaviorilo, imi cer scuze dar nu am citit chiar tot si nu stiu cine mai e bolnav. Oricum multa sanatate tuturor si cei sanatosi sa va paziti de orice virus
Yannisa Milena
24.08.2007
Roxana_G spune:
Fetelor, multumesc mult pentru urarile legate de noul job. 
Carpatina, multa sanatate Ioanei.
Papanash, nu e secret. Distributie energie electrica. Cat despre masuratul copilului, eu nu il masor decat la doctor.
Erina, sigur o sa gasesti ceva si aici. La mine a durat tot cam o luna si jumatate recrutarea in sine, insa am avut noroc ca oportunitatile astea au aparut imediat.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Cecilia, l-am vazut pe Cristi. Ce frumos zice Maiia!!! Si ce mai sarea...
Iar ma ingrijorez ca e Daria prea linistita.
E activa, dar nu sare, nu alearga, nu accelereaza decit uneori...
Maruntzika, bine ca s-a dezlegat misterul ca ma intrebam cine e frumoasa. M-am gindit eu ca e dinspre diaspora dupa rochita/bluzita...
Chiar ca isi merita numele Yannisa. Daria a fost in sala de asteptare cu bichi si vorbea tare sau se conversa cu ceilalti pacienti, inspecta holurile si tot mi s-a parut ca perturba activitatea clinicii...
Doresc si eu multa sanatate tuturor bolnaviorilor.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Roxana, multumesc pentru incurajare. Am mai spus eu ca am o propunere de la o companie austriaca. Am sa sun sa spun ca sunt interesata pentru toamna. Sunt dispusi sa imi ofere chiar si un part-time dar mi-ar fi greu sa o las pe Daria mai ales ca nu sunt nevoita sa o fac (ma refer la bani sau la faptul ca as fi nevoita sa cinserv o pozitie). Nu e maximul a ceea ce imi doresc (de fapt pina nu incerc nu stiu) dar e cumva legat de pregatirea mea si apoi e bine sa nu ii pierd in caz ca nu mai apare nimic.
Sa fie job-ul tot ce ai visat si mai mult.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Cecilia, l-am vazut pe Cristi. Ce frumos zice Maiia!!! Si ce mai sarea... Iar ma ingrijorez ca e Daria prea linistita. ![]() E activa, dar nu sare, nu alearga, nu accelereaza decit uneori... ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |

nici Cristi nu sarea asa pana nu a vazut-o pe frumoasa Me(facea alte trasnai), ma bucur ca nu mai sare in fund pe covor cum a facut aseara, cred ca s-a lovit la popo si acum ii este frica.
Eu zic sa-ti doresti sa fie la fel de cuminte si mai tarziu, atunci chiar ai un copil ''munune''

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
melaniatud spune:
Intru pe fuga sa va urez toate cele bune, sanatate bolnaviorilor si mii de multumiri pt sfaturile de ieri!
Ieri nu am avut net asa ca am disparut ca magarul in ceata si abia azi am citit azi am fost f obosita si ocupata...sper de maine sa intru si sa vorbim mai multe.
Tudor a mancat f bine azi....pranzul a constat intr-un borcanel evident
dar peste zi a bobinat non stop....ce sa fac il las in pace pana sambata cand m-am decis sa-i gatesc iar ceva din ce ii placea.
Eu tot nu pot sa inteleg cum poate cuiva sa-i placa f mult un fel de mancare si apoi sa-l refuze categoric...mie daca imi place fasolea cu ciolan imi place oricand si as manca zilnic![]()
Va pup noapte buna.
Aaaa, Celia e superba carliontata ta! Te-ai uitat din cand in cand la usa?Eu cred ca e o coada nenica de baieti...ai grija ca ti-o fura!![]()
ANDREEA11 spune:
Super tare Cristi si ce bine vorbeste!!!!! Banuiesc ca nu puteti veni maine in IOR dc va duceti la Maria
. Pupicei multi pt Cristi vorbaretul