SALAJENCELE SARBATORESC !!! ( 83 )
Raspunsuri - Pagina 11
silvana_salajan spune:
Buna dimineata! Poftiti la cafeluta!Noi am avut o noapte linistita, Alex s-o trezit de 2 ori sa pape. Amu doarme inca nu i-am luat temperatura ca nu vreau sa il trezesc. Sa vedem cum stam.
silvana_salajan spune:
Of ce ma enerveaza ninsoarea asta primavarateca! Minten tre sa ies la dezapezit. Iar sunt vreo 5 cm buni depusi, desi curg stresinile si pe unde se umbla e topita, la mine in curte sta batoasa parca sa imi faca in ciuda.
Am tanjit toata iarna dupa ea si amu nu se mai da dusa. ![]()
dianaiulie2009 spune:

... am panaritiu la aman2 degetele aratatoare de la maini ... nu am dormit toata noaptea de durere si cum simteam ca-mi zvacneste tot degetul , iar acum is umflata si ma dor de moorrrrrr 

... fug la spital sa vad daca ma taie astia sa-mi scoata puroiul ....
dianalaura spune:
Multam de cafeluta Oti
Elvira
Adriana, off, imi pare rau..parca e vorba aia " toate bubele rele in c... babei mele"
Stefan a avut o noapte destul de agitata, s-a trezit de mai multe ori, a vrut apa s-a tot foit si intors si manait...mi-a mai facut asa intr-o noapte, apoi a fost ok.
Ma duc sa ii dau de mancare, ca nu ma mai l;asa sa scriu...
revin
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
silvana_salajan spune:
Am reusit sa adorm si eu puiul. S-o trezit o papat, i-am luat temperatura, nu are. Maituseste asa din gat din cand in cand, cred ca are putin rosu in gat. I-am mai pus un supozitor cu paracetamol, o sa sun la dr sa vad ea ce zice.
si sa aveti o zi faina.Adriana, cum s-o facut? Eu patesc de multe ori cand imi rup pielitele de langa unghii asa aiurea, si daca nu mi lene cand incepe sa zvacneasca sa ma duc sa imi pun apa la fiert, iar cand fierbe apa sa scufund degetul de cateva ori in ea rapid, nu se mai face. Daca mi lene, se coace, doare ca dracu dar nu am fost niciodata cu el la dr. Stiu ca nu e bine ce fac, dar ii fac o mica incizie cu unghiera, si scot puroiul prin presare pe deget. Apoi pun spirt la greu si repet operatiunea cu scosul prin presare si 2 zile. Si trece. Acum tu stii cat de grav e. Eu m-am obisnuit, si nu ma duc sa ma taie un dr. pentru atata.
si iti doresc sanatate!
dianalaura spune:
Noi am facut niste exercitii (si Stefan impreuna cu mine, desigur)si acum mancam pufuleti si ne uitam la tv. Trebuie sa pun niste haine la slalat, sa imi schimb lenjeria de pat si altele de astea, da amu fac o pauza.
Maria, cum te simti proaspata mamica?
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
olim spune:
salutare tuturor
o zi excelenta tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex