SALAJENCELE SARBATORESC !!! ( 83 )
Raspunsuri - Pagina 10
olim spune:

FELICITARI MARIA! REFACERE RAPIDA, MULT LAPTIC SI UN BEBE NECOLICOS!
BINE AI VENIT MARIA CASIA! SA CRESTI AMRE, SANATOASA SI SA ADUCI MULTE BUCURII PARINTILOR!

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim spune:
unde at disparut toate amu cand aveam si io timp de o poveste
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
mihaela_s spune:
Dati un buzz si la mine cand va adunati, io las messul deschis si sunt invizibila
.
oti, am avut ceva mesaj online de la tine, n-am trimis eu nimic pe mess, dar ieri m-am inscris pe site-ul acela cu un mesaj de la adriana, o fi plecat de acolo...ciudat cum a ajuns pe mess ca nu l-am deschis de alaltaieri...
.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianalaura spune:
i-os pe aici, da asa naspa mere netu...
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Dati un buzz si la mine cand va adunati, io las messul deschis si sunt invizibila . |
giulia71 spune:
FELICITARI MARIA SA-TI TRAIASCA PRINTESA SI SA FIE SANATOASA SI PAPACIOASA!!!
SA VA TRAIASCA!!!!
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Pai mesajul era pe mail nu pe mess. Eu zic ca atat tu cat si Adriana si Bia, ar trebui sa va scanati calculatoarele... ![]() |
Noa pai daca e de pe mail, atunci poate ca am trimis. Ca am trimis la multi din lista mea de email. N-am virus Oti, ca al meu are antivirus si scaneaza zilnic.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
for2nity spune:
Bine ai venit pe lume MARIA CASIA.
Sa cresti sanatoasa, frumoasa, sa aduci si sa ai parte pe lume numai de bucurii.![]()
Felicitari mamico! Refacere rapida, ca pe aici se discuta de bebe 2, bebe 3...
silvana_salajan spune:
Am venit sa va salut. Merg sa ma culc ca doarme si puiul si nu stiu ce noapte oi avea. Amu seara o avut in fund 37,7Nu e mare, da e ceva acolo. Speram sa nu se agraveze. I-am pus un supozitor cu paracetamol. Sa vedem cum om fi maine.
si 
Maria, sa aveti o noapte linistita. Sper sa te poti odihni ca de maine iti intrii in pita.
(cred ca numai maine ii da printesa in salon, la mine asa a fost) Oricum iti trebuie odihna pana atunci, refacere rapida, si sa ai laptic muuult