SALAJENCELE SARBATORESC !!! ( 83 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

FELICITARI MARIA! REFACERE RAPIDA, MULT LAPTIC SI UN BEBE NECOLICOS!
BINE AI VENIT MARIA CASIA! SA CRESTI AMRE, SANATOASA SI SA ADUCI MULTE BUCURII PARINTILOR!

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

unde at disparut toate amu cand aveam si io timp de o poveste

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Dati un buzz si la mine cand va adunati, io las messul deschis si sunt invizibila .

oti, am avut ceva mesaj online de la tine, n-am trimis eu nimic pe mess, dar ieri m-am inscris pe site-ul acela cu un mesaj de la adriana, o fi plecat de acolo...ciudat cum a ajuns pe mess ca nu l-am deschis de alaltaieri....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

i-os pe aici, da asa naspa mere netu...

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Dati un buzz si la mine cand va adunati, io las messul deschis si sunt invizibila . oti, am avut ceva mesaj online de la tine, n-am trimis eu nimic pe mess, dar ieri m-am inscris pe site-ul acela cu un mesaj de la adriana, o fi plecat de acolo...ciudat cum a ajuns pe mess ca nu l-am deschis de alaltaieri....
Pai mesajul era pe mail nu pe mess. Eu zic ca atat tu cat si Adriana si Bia, ar trebui sa va scanati calculatoarele... Probabil v-ati pricopsit cu un virus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

FELICITARI MARIA SA-TI TRAIASCA PRINTESA SI SA FIE SANATOASA SI PAPACIOASA!!!
SA VA TRAIASCA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Dati un buzz si la mine cand va adunati, io las messul deschis si sunt invizibila .

oti, am avut ceva mesaj online de la tine, n-am trimis eu nimic pe mess, dar ieri m-am inscris pe site-ul acela cu un mesaj de la adriana, o fi plecat de acolo...ciudat cum a ajuns pe mess ca nu l-am deschis de alaltaieri....

Pai mesajul era pe mail nu pe mess. Eu zic ca atat tu cat si Adriana si Bia, ar trebui sa va scanati calculatoarele... Probabil v-ati pricopsit cu un virus.

Noa pai daca e de pe mail, atunci poate ca am trimis. Ca am trimis la multi din lista mea de email. N-am virus Oti, ca al meu are antivirus si scaneaza zilnic.

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

is prin zona

Vin Sarbatorile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Bine ai venit pe lume MARIA CASIA.
Sa cresti sanatoasa, frumoasa, sa aduci si sa ai parte pe lume numai de bucurii.
Felicitari mamico! Refacere rapida, ca pe aici se discuta de bebe 2, bebe 3...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Am venit sa va salut. Merg sa ma culc ca doarme si puiul si nu stiu ce noapte oi avea. Amu seara o avut in fund 37,7Nu e mare, da e ceva acolo. Speram sa nu se agraveze. I-am pus un supozitor cu paracetamol. Sa vedem cum om fi maine. si Maria, sa aveti o noapte linistita. Sper sa te poti odihni ca de maine iti intrii in pita. (cred ca numai maine ii da printesa in salon, la mine asa a fost) Oricum iti trebuie odihna pana atunci, refacere rapida, si sa ai laptic muuult

Mergi la inceput