SALAJENCELE SARBATORESC !!! ( 83 )
Raspunsuri - Pagina 12
silvana_salajan spune:
Am vb cu Bia. Nu are net.
Speram sa se remedieze defectiunea repede.
Io cu Alex in brate, abia l-am adormit iar, ca asa era de marait de numa. 

mihaela_s spune:
'Neatza!
Oti, ma bucur ca Alex e bine. 
adriana...oooof ce nasol. Io nu stiu ce sfat sa-ti dau ca nu am avut niciodata...
.
Diana harnicutza! Si eu am de spalat haine. Dar eu am si o Diana harnicutza acasa...acum imi spala vasele. 
Abia astept sa vina masina noua, au trimis-o ieri, poate maine e aici...
olim, o zi buna si tie! 
Sunt tare bucuroasa, mama a ajuns cu bine in Budapesta, acum mai are de asteptat pana la 16.30 sa o ia microbuzul si sa ajunga acasa. Ooof, azi noapte nu am putut adormi de grija ei, stiam ca trebuie sa urce in avion, apoi sa fie acolo...cred ca pana a ajuns in Europa eu am tot fixat tavanul.
. Dimineata primul lucru a fost sa deschid compu si sa ma uit pe site-ul aeroportului...mai avea 5 minute si ateriza. Si acum de 15 minute m-a sunat draga de ea ca a ajuns cu bine, stia ca imi fac griji...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
'na ziua!!!!!!!!
netu face figuri.de mult nu am avut baiuri cu el.
mno, am povestit la tilifon cu o mamica fericita.sunt bine fetele.mica printesa suge de numa, dar nu prea are ce deocamdata.
cu tema conferintei
,rezolvam cand vine acasa.ne organizam noi cumva sa iasa bine totul.
adriana, ai de mine ce ghinionista esti
.ioi, tu fata sper sa nu te taie.fa ce a zis oti cu apa fierbinte ca trece 100%.
mihaela, drum bun mamei spre casa.
oti, tzuc apasat micul print
.
olim, cum esti?ceva teste nu bagi?
moama, diana ce harnicuta esti tu.auzi la ea cum face exercitii.io-s o lenesa si=o puturoasa si la baie as merge cu masina.sedentara, ce mai
.
elvira, giulia va fac o cafea?
io-s in zona.asta daca ma lasa nietu
.
PS.tu fete hai sa ne organizam cumva si macar o seara pe saptamana sa ne conferentiem
.ca e tare fain , parol.
io-m cer scuze ptr aseara, da pica netu
.
va pupez.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Miha eu va invidiez si ma bucur sincer pentru voi. Sunteti ata de... calatori. As vrea sa fim si noi asa. Poate daca ne-or creste copii. 
silvana_salajan spune:
Deci o desfundat aia cablurile?
Stai sa vezi: la scoala avem net de la o firma locala si de cate ori ploua sau ninge nu mere. Sa vezi cum ne rugam in timpul bacului sa nu ploua.
Da o fost cand am transmis situatii pe fax sau de acasa 
silvana_salajan spune:
Diana, am uitat sa te intreb: e eficienta scula aia de impaturat? La mine in dulap e dezastru, ma gandesc ca daca mi-as face una de aia o sa tin un pic de ordine...
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Deci o desfundat aia cablurile? ![]() Stai sa vezi: la scoala avem net de la o firma locala si de cate ori ploua sau ninge nu mere. Sa vezi cum ne rugam in timpul bacului sa nu ploua. ![]() Da o fost cand am transmis situatii pe fax sau de acasa ![]() |
oti stau cu morcovu ca pica mintenas netu
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Diana, am uitat sa te intreb: e eficienta scula aia de impaturat? La mine in dulap e dezastru, ma gandesc ca daca mi-as face una de aia o sa tin un pic de ordine... |
oti si la mine e la fel in dulap
da scula are telecomanda?ca daca nu ...............
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
! |
Auzi asta uitai sa o intreb pe Diana, merci ca ai intrebat tu...
mihaela_s spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Miha eu va invidiez si ma bucur sincer pentru voi. Sunteti ata de... calatori. As vrea sa fim si noi asa. Poate daca ne-or creste copii. ![]() |
Oti la ce te referi?
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie