*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (215)
Raspunsuri - Pagina 19
numeioana spune:
Tocmai tu... cuscra?!!
Las' ca-ti arata Iarina tie!

Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Cuscra, am zis ca-mi place Iarina, dar Sovi cauta si al doliea nume, Simo a facut o lista si mie combinatia Arina Anastasia mi se pare su-per-ba!!!
Asa ca...hai sa ne batem!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
P.S. Sa vezi ce rad de i-o creste (I)Arinei putza...
Desi Iosup niciodata nu se inseala, mai ales la fete...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tuchita spune:
Sovi, http://www.behindthename.com/nmc/rus_f.php 
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
sovietica spune:
M-ati terminat cu numele!!
Raluca, chiar ma gandeam zilele astea cine m-o fi ajutat pe mine sa ma decid sa nu renuntz asa usor la numele ce-mi placea mult -Sasha 

Larisa n-are nici o sansa totusi 
Ioana la rand ![]()
chiar vroiam sa intreb urechile “pur romanesti” cum pare arina, ca e f posibil ca unele nume sa imi placa doar mie, ca am crescut cu ele. Iarina, de exemplu mie nu imi suna complet strain. Mai, vezi, de aceea ne-a pus DD sa purtam bb 9 luni, ca sa avem timp sa gandim
Sanatate Daviducului!
Ce nume frumoase au animalele voastre! Pe capra mea o va chema Cristina. ![]()
Tuchi, am ras de numa de dedicatia cu Veronica 
Simo, frumoase traducerile la nume, dar nu imi vine sa le atribui Zanei.
Anastasia, ca al 2-lea nume, cum zice Naty, ar mai merge. Sau Maria, care nici nu mai trebuie tradus!
Monix a fost cea mai tare cu Vladimir
-trecut si asta la coada listei, nu se stie niciodata!
Nicol, ce mai pozeaza mandra! Manechin scrie pe ea! Mie imi pare ca omu-to a mai slabit, da vorba lui, hainele de iarna or masca.
Aoileu, dau send, ca ma trage Sash de poale sa il iau in brate si mi-e oarecum. revin eu!
A, Geko, incantata de revedere, e chiar cel mai frumos din oras! 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
tiker DPN 7 sept
tuchita spune:
eu una mai zic si-apoi promit sa tac!TAMARA
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
una peste alta sa tot faci fete, sunt asa de multe nume frumoase...
la baieti e muuuult mai greu!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Mi-am amintit...Ioana, as poza eu ghetele dar n-am cu ce!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
am venit, cica ar fi rubeola...asta ptr ca e eruptie urata, a doua oara...noroc ca e pe ultima suta, a zis ca in catevazile dispare, doar oul si kiwi scos din alimentatie, in rest, sa-si vada de ale lui in mod normal! a, si afara abia cand trece eruptia de tot!
si ganglionii sunt normal, erau ceva inflamatii p-acolo data trecuta, asa mi-a zis azi..
Asadar, de cand dispar bubitele, stam o luna si revenim la vaccin, iar ROR-ul cica la 2 luni...dar cica nu stie cat se poate amana, si va afla, ca s-ar face pana intr-un an si 3 luni?? voi ce stiti?
gecko, tare Bursucul cu fish-ul lui! ce scumpel e, i-a crescut parul!
hai mah, ioana, ca nu ti-am spus eu ce sa faci...eu am zis doar ce stiu despre febra, de la pediatra aflat saptamana trecuta cand Mufy avea 39,5.Si ma refeream strict la febra, nu asociata cu altele, atunci e normal antitermicul, ca intreba si Alice..sanatate!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
Tuchi, stii cantecul "imi place tamara" al lui Alifantis? 
Oricum, nu imi place rezonanta 
Luny, sanatate maxima, sa treaca repede! 

edit:
Da puteti sa mai incercati, ca rau nu ne face, ba din contra! Am ras cu Omu azi dimineata de cele cateva Varonici de care ati zis, de numa! :)))
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
tiker DPN 7 sept