*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (215)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Luny, vai de voi!
Desi intrebarea mea majora e -de unde?

Mi-am amintit de Stela....ce-o fi cu ea?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Stela cred ca isi cumpara camasi pt munca

Am primit azi la haine de gravida de vara... Burta sa fie!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Sovi, sunt convinsa ca o sa alegi un nume minunata care o sa i se potriveasca perfect!

La mine la Ilinca a fost foarte simplu, trebuia sa nasc chiar de Sf.Ilie si mi-a placut ca nu era tocmai la moda( intre timp au aparut multe Ilinci!).

La Seb a fost foarte complicat....am facut sezatoare si la spital cu ce nume sa ii pun copilului...sefa mea tot imi zicea sa-i pun Gheorghe, ca o sa-l strig Iorgu - nume de barbat adevarat!

Ilinca cred ca o luna dupa ce l-am nascut spunea ca pe fratiorul ei il cheama Bogdan sau Tudor....asa de tare am innebunit copilul!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Sovi, n-am inteles daca iti place sau nu...eu tot sper si il iau in considerare pt fetita mea:))

Cuscra, nu ma mai duelez cu tine! In primul rand ca si Anastasia imi place, desi nu in asociere cu Arina. Bai, un nume din asta rusesc e de ajuns, cred eu.

Tuchi, pare rau pt aparat, nu si-a revenit?

Luny, rubeola zici tu??? Bai, dar ce, s-au abatut toate bubele pe la voi, ce naiba!? Uffff, pupam sa treaca!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Tuchi, au aici niste triciclete la pret f bun.
http://www.dinoland.ro/c-37-jucarii-de-exterior.aspx?resetfilters=true

Eu mi-am comandat piscina aia cu girafa (care -atentie, e mult mai mica decat pare)

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Sovi, eu vreau trici, nu Tuchi, ea vrea carut, adica are

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ioana, nu pot decide acum daca imi place, auzind pt prima data de el :)
Tuchi vroia trici pt nepoata-za parca. Dar, neuronu-mi gravid s-ar putea sa dea in bara.

Si pt cele care studiaza ofertele din linkul dat mai devreme, inca un ATENTIE: eu am vrut f mult centrul de joaca gonflabil. DAR, atat centrul cat si trambulinoiul gonflabil stau umflate doar conectate in permanenta la o pompa electrica cu siguranta zgomotoasa. Si sa stau sa ma toace o chestie dinaia pe creieri si sa mai dau si bani pt asta....

Mergi la inceput

Si vreau cu roti de cauciuc si cu suport pt picioare si centuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

216

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Cu siguranta si eu cand ii voi lua trici lui Sash, tre sa o vad intai live, sa il probez, sa vad rotile, deh, pretentii mari.

Imi amintesc totusi de o mama in parc, cu baiat de 1 an, careia ii parea f rau ca i-a luat cu suport de picioare, ca bb se impingea in sus f violent in suporti! sa speram ca ai nostri nu vor face asa.

Mergi la inceput