*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (215)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Rami, si eu am un catel Petrus si o catea Rita si mai stiu un catel Grigore si o catelusa Sara... Ce, daca cineva pune un nume de om la catel e ceva de rau?

Cuscraaaa

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cata,mai am o sticluta de colorant alimentar rosu(il am de cand am facut merele glazurate)!si am si modelul de masinuta,ca Sam e tot cu ea in gura

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty- off si gecko .......am uitat sunt dusa rau ...si mai zic de mimo ca e bagat in priza dar si eu sunt la fel..cred ca sunt bagat intr-un prelungitor cu 5 prize......fac totul pe fuga ,gatesc ,calc,mananc,citesc .pish ,kk,...absolut totul...scuze gecko.....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

naty- off si gecko .......am uitat sunt dusa rau ...si mai zic de mimo ca e bagat in priza dar si eu sunt la fel..cred ca sunt bagat intr-un prelungitor cu 5 prize......fac totul pe fuga ,gatesc ,calc,mananc,citesc .pish ,kk,...absolut totul...scuze gecko.....

baiiiiii ai uitat sa le spui ce-ai uitat

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

ioana nu e de rau ...si pe capra lui bunica(din partea tatalui) o cheama maria...iar pe mami o cheama maria...nu e de rau domane fereste...doar ca mie imi place mai mult arina...
acum chiar ca fuggggggggggg....desi ma lipii rau de scaunul asta si de tastatura....as mai sta dar nu se mai poate acu' vine soata si zice ca nu sunt gata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

noi avem o nepotica Sara,si chiar imi zicea vara-mea ca la ei in bloc e o catelusa numita Sara!si imi spunea ca asta mica(a facut 1 an in sepembrie)e tare nedumerita cand ies la plimbare si e si catelusa pe afara,cand o striga stapanii pe catea Sara!ea ,adica fetita,raspunde dar e socata ca nu ea e strigata...si radea vara-mea in hohote incercand sa-mi explice cum se minuneaza fi-sa !

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

mimo-naty stie ce am uitat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Rami, mie mai mult Iarina. Tot astept sa vad ce zice Sovi de ideea mea!

Bai, Sovi, hotaraste-te, ca sigur se isca vreo bataie pe tema asta! Eu sunt pregatita de atac

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

pe mama lui Tudor Chirila o cheama Iarina!

Iar Sovi cred ca nu mai intra pana ce naste....ca sa nu mai vada cum ii alegem noi nume la fata!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Rami, mie mai mult Iarina. Tot astept sa vad ce zice Sovi de ideea mea!

Bai, Sovi, hotaraste-te, ca sigur se isca vreo bataie pe tema asta! Eu sunt pregatita de atac

Ahaaaa...
HAI CU ARINA ANASTASIA!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput