*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (215)
Raspunsuri - Pagina 17
ramo_cata spune:
ramasesem restanta cu vizionarea unor poze...vazut david backham...
parul lui cretz...ce bucalat e...si mufy pufy
ariel spor la treaba...
mimo-
si iti trimit multa multa putere ca vad ca esti bagata in priza rau de tot ...
ca tare frumos mai scrii...
tuchi totul are o rezolvare
...sa porti cu placere ghetele...
ioana-sanatate lui david..off...ioana scuze eu am o catelusa labrador pe care o cheama yarina...da pana la liniutza se pune apa...nu ai gresit...
maria-sa va ajute doamne doamne sa nu faceti febra...
off pucca- doamne fereste...sanatate multa fetitei si doamne ajuta!
criss-felicitari pt kk facut la olita...e mare lucru la varsta andreeiutzei...
naty spor la invatat..
am spalat de vreo 4 ori,2 ori pt andru hainutze si lenjeria si 2 ori pt noi...am gatit ciorbiyza si mai am varza cu carnati la cuptor...acum il astept pe randunoi sa vina sa ma ia sa merg la socrela la spital...andru doarme de la ora 16 cu fratelo...ce bine ca am putut sa-mi fac si eu trebili linistita...
si sper sa revin ...desi nu cred pt ca trebuie sa-l pregatesc pe randunoi ca maine pleaca la brasov...si vine tocmai duminica...

...off ce asi fi plecat si eu dar nu pot pt ca nu are cine sa stea cu andru,soacra in spital...iar el se duce in interes de serv training etc si nu am voie

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
numeioana spune:
Nicol, ce tare esti!!!![]()
Cuscra, mi-e dor de tine! Multam pt incurajari! Stiu ca e normal sa doarma mult, dar al meu nu doarme, culmea!! A zacut, a dormit mai putin decat de obicei si acum alearga peste tot si-si roade sosetele.
Bai, Gecko, ce haios e frumosul! Ce-mi place cum sta dezbracat pe gresie
Si ce tren fain are!!
Adriuta, la tine am vazut o tricicleta? Seamana f mult cu cele care se gasesc pe-aici. Ce triciclete ati luat sau vreti sa luati pt la vara?
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 gata,am gasit cateva prenume care imi plac mult: Anastasia-inseamna Inviere Ilaria-inseamna:plina de bucurie Nectaria-vine de la Nectarie:deosebit de bun mai imi place Stefana,Meletina si nu mai scriu ce ca o sa radeti |
Arina Anastasia

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
Mama mia ,Oana cate retete deliciose pe Bucataras! imi ploua in gura,nu alta
!
maine fac din nou pie-ul si sper sa mai am ce poza!
Luny,
bucatareala!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
tuchita spune:
Ramo, ce harnica esti!
Ce-ti face soacra, e bine dupa operatie??
Ioana, nema tricicleta ca n-are ce face cu ea la varsta asta! adik tot eu imping la ea si el sta ca boierul, asa ca nu vad de ce n-ar sta in carut!
Simo, si cu ce faci glazura rosie???
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
ramo_cata spune:
...gecko vazut si eu puiutz care se chefuieste...mamica dar nu ii e rece la picioruse de la gresie...intreb si eu ..ca eu sunt paranoia rau cu frigul ...
natynic spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ramo_cata ...gecko vazut si eu puiutz care se chefuieste...mamica dar nu ii e rece la picioruse de la gresie...intreb si eu ..ca eu sunt paranoia rau cu frigul ... |
Ai uitat ca Gecko e acu la 40 de grade, de vrea cu disperare sa ne mai trimita si noua cateva?
. O fi fierbinte gresia aiaNaty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Arina Anastasia ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ramo_cata spune:
cata-da e bine...are o senzatie de voma,dureri dar e bine...cand o sa se refaca sigur o sa zica ca s-a nascut a 2 a oara pt ca s-a chinuit mai bine de 2 ani din cauza fierii...acum a scapt ...
ioana eu vreau sa-i cumpar tricicleta dar inca nu stiu ce model ,inca nu m-am documentat...sigur o sa-i cumpar pt ca andru nu vrea sa mai stea in carucior...sper ca in tricicleta sa stea ...
acum chiar ca fug....
nicol_conte spune:
Am uitat sa zic ca l-am vazut si eu pe cel mai frumos din orasul acela si chiar ii aratam randunoiului cum e frumosul golas pe gresie, in timp ce eu abia am curaj s-olas pe Antonia sa mearga pe covor, acum ca a inceput si ea s-o lase de-abusilea. Si eu as lasa-o mai mult, dar ma pitesc de el, ca daca cumva raceste- eu sunt vinovata, ca am tinut copilul pe jos
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)