*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (215)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Luny, am zis eu acum ca i-am dat antitermice? Intr-adevar, i-am dat duminica, de teama sa nu creasca temperatura, dar stiu ca dupa 38 se incepe tratamentul cu antitermice. Eu am zis, asa cum a inteles si Mimo, ca sunt ingrijorata. Nu face el febra din orice, drept dovada pana la varsta asta n-a avut niciodata! Intr-adevar e mai cald cand se trezeste, dupa ce bea laptele cald si dupa ce se zbenguie, dar niciodata nu i-am luat temperatura atunci. De fapt o singura data i-am pus termometrul, in primele luni, ca n-a fost nevoie. Deci nu sunt exagerata. Doar ca acum stiu ca e racit, are rosu in gat, tuseste rau de tot, normal ca ma ingrozesc cand vad ca incepe sa creasca temperatura. Dar, stai linistita, ca nu-i dau nimic pentru febra pana la 38. Numai ca daca e racit si ii curg toate cele si tuseste si are rosu in gat nu-i normal sa-i dau Nurofen si Panadol?

Aa, si ca tot zicea Mimo de diferentele intre termometre. Azi m-am dus expre sa cumpar unul din ala clasic, cu mercur sa vad diferenta intre asta si cel digital. Asa ca le-am probat si arata amandoua la fel! Ca eu n-aveam incredere in cel digital. Ultima data randunoiul acuza o febra de zile mari si cand am citit termometrul arata 36,4 , de-am murit de ras!! Si el dadea vina pe aparat! Acum m-am convins ca merge bine. Si azi i-am luat temperatura numai la subrat, ca in fund vad ca nu mai suporta, domn'e si mi-e frica sa nu-i fac vreo leziune ceva. I-am luat-o si acum si avea 36,6. Incep sa ma linistesc. Sa vedem diseara. Acum s-a culcat iar, sper sa se trezeasca si mai bine. Abia astept ora 21 sa-i dau antibioticul.

Intrebare pt fetele care au dat Augmentin suspensie. Apa se pune pana la liniuta aia de pe eticheta, nu? Asa de putina??? Sper sa nu fi gresit

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Da,Ioana,apa se pune pana la liniuta!multa sanatate

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Simo, multam, mi se parea f putin. Parca imi amintesc ca la Ospamox am pus mai multa...

Ma bucur ca baietii tai sunt bine. Sanatate si voua. Am vb si eu azi pt tortul ursulet si mi-a promis ca-mi face unul bun si frumos. Sper!!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gecko, sper ca stiai ca Patrick e copia ta fidela, nu?
Cuscra, imi pare tare rau ca a patit asa David, imi pare bine ca e mai bine si te rog eu mult incearca sa nu te mai panichezi atat de rau. Ca vezi bine, nu suntem scutite niciuna de chestii din astea cu puiutii. Uff, imi amintesc acum cand avea Iulia 40 de grade, diaree non-stop si gaura la locul fontanelei...Mai tii minte cand imi ziceai mie ca e normal ca Iulia sa doarma non-stop cand a avut laringita?...Micutii astia pe cat de repede si de rau "cad" la boala, pe atat de repede si spectaculos isi revin. Sambata va fi ca nou. Si, nu mi-e clar de ce, dar uite ca "rosul in gat" al lui David a fost de antibiotic, nu ca la Mufa...asa ca, la febra 39, continuu sa cred ca trebuie cel putin incercat pt ca febra mare poate fi mult mai periculoasa decat cateva doze de antibiotic inutil.
Daca tuseste in continuare ca magarul, opreste Eurespalul si ia-i Rhinatiol care e expectorant. Sanatate!!
Cris, nu cred sa conteze ce pui pe tava, e la inspiratia ta. Turta o face/cumpara nasa.
Si mie imi place Iarina.
Mimo, curaj, curaj!
Apropo de aratat ochi, nas etc, etc, m-am panicat si eu dupa ce mi-a zis Ioana ca a intrebat-o pediatra daca David face asta. Maxinne in calitatea ei de psiholog de copii m-a facut cu ou si cu otet, ca cica aratatul (si cunoasterea) partilor corpului trebuie facuta in jur de 2 ani, nu de 1 an; ca cine o face mai devreme ori e super-precoce si genial ori o face dintr-un soi de automatism. Asa ca m-am mai linistit. Si m-am consolat cu gandul ca fata mea invata lucruri practice -adica, n-o fi stiind ea sa arate ochiul, becul si caruciorul, dar stie sa-si deschida TV (adica apasa butonul la telecomanda si imediat se uita sa vada efectul) si isi da drumul la CD player si-si regleaza singura volumul
De invatat nu ma mai intrebati, ca morcovul a umplut gradina, asa mare-i. Am dat eu multe, multe examene la viata mea dar niciodata dupa o pauza ATAT de lunga, in care sinapsele mele numai de chestii medicale nu s-au izbit vreun pic...Abia astept sa scap, daca iau chiar si numai nota 7 de trecere eu ma consider mare in aceste conditii...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

no hai c-o vinit doftorul de la gradinita!
Io la facultate am invatat asa: 37-38 =subfebril, peste 38 febra!
Masurata axilar sau temporal( pe frunte!).
temperatura masurata la nivelul rectului e cu 0,5 grade mai mare.

Ioana, eu zic sa-i dai in continuare Nurofen/Panadol la 4 ore, pana diseara macar( adik nu-l trezesti la noapte) si maine daca e bine mentii la 8 ore.
Ele nu sunt numai antitermice ci si antiinflamatoare si antialgice!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Ioana,ajunge exact pt 5 zile!adica,depinde de ce dozaj ti-a zis!acum daca a luat antibiotic o sa fie mult mai bine si pe sambata va fi fresh de petrecere!
Naty,spor la invatat
Criss,noi am cumparat turta,finutei!si eu am rupt-o deasupra capului!iar pe tava au fost:chei de masina,bani,seringa,carte,cruce,aur,pix,piaptan...atat tin minte!
Simo-Mimo,hai ca mai e putin pana sambata si trece stresul
Gecko,al meu aplauda cand ii zic Eu ca nu are voie ceva!daca iti vine sa crezi!si apoi ,zambeste!
Sovi,hai ca ma uit dupa nume de fetitain cartea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, hai mai ca o sa fie bine!

si eu cred ca ei invata foarte multe ca si automatisme, numai ca ne creeaza noua o placere foarte mare!

Gecko, ce i-a crescut parul lui Patrick! E dulce!

Simo, baga tortul masinuta ca nu e greu deloc!

CCris, mai tu toata ziua faci curatenie! Foarte harnica esti!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

gata,am gasit cateva prenume care imi plac mult:
Anastasia-inseamna Inviere
Ilaria-inseamna:plina de bucurie
Nectaria-vine de la Nectarie:deosebit de bun
mai imi place Stefana,Meletina si nu mai scriu ce ca o sa radeti,daca deja nu ati facut-o!

Mergi la inceput

O sa fac negresit tortul masinuta,dar vreau sa fac o masina rosie ca focul!
CUSCRA MEA?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Nicol ceeeeeeeeeee??????????I-ai citit omului postarea? Cine te-a pus fataaa????? Acum stau cu emotii cand ies prin oras Macar i-ai zis ca aia de zice e campioana la numarul si dimensiunea burtilor? Nu, stai...mai bine zi-i ca m-am uitat mai bine si se vede si burta ta Da ,da...o vad acum...o vad zau Doamne fereste-ma ce om ma, in ziua de azi nu mai poti sa ai un secret asa ca intre fete

Iarta-ma Mimo ca m-am folosit de postarea ca sa-i arat omului ca mai sunt si persoane care ma vad si pe mine cat de cat calumea, chiar daca nu ma vad bine de haine . Omul meu are grija sa-mi spuna mereu ca sunt cam burtoasa si ca ar trebui sa mai slabesc, dar pe el nu se vede, cica nu se pune..ha!
Si stai linistita ca i-am spus cate eforturi depui sa slabesti , ca faci exact ca mine , cand e noaptea mai in toi- atunci e si foamea mai mare, si pana nu bag ceva-n gura nu pot sa dorm de grija

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput