*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (215)
Raspunsuri - Pagina 15
ccris_ccris spune:
Am terminat de spalat vasele deocamdata, in caz ca va interesa
.
Mi-am adus aminte de doua chestiute:
1. Mamici de fetite, ce obecte puneti voi pe tava la turta? Si cine tre' sa ia turta nasa sau noi?
2. Ai vostri bebei fac la olita? Cum i-ati invatat? Eu m-am prins doar cand face kk, de regula dupa ce papa, si o pun la olita si face, dar cu pisu nu stiu cum sa procedez. N-a fost refractara la olita, am pus-o pe ea si a stat, dar in joaca.
Gata, fug la 
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
numeioana spune:
Luny, bafta la doctor! Sa veniti cu vesti bune!
Poate ca ce ziceti voi e adevarat, ca nu se considera febra ce e sub 38. Dar pt mine daca nu are corpul temperatura lui normala e ceva in neregula... si cred ca e normal sa te ingrijorezi chiar cand e putin peste 37. Asa mi-ati zis cand a facut 37 cu 3, ca nu e febra si apoi uite ca a facut aproape 39. Deci cand incepe sa creasca temperatura e clar ca e ceva... nu poti sa nu bagi in seama. Da, nu incepi sa dai medicamente s-o scazi, dar de ingrijorat tot te ingrijorezi, caci poate oricand sa creasca.
M-am distrat si eu cu Cichilita![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Cris, cu pipi e mai greu, ca face des si in functie de cate lichide bea, plus ca inca n-are sfincterele destul de mature ca sa poata sa tina pana o duci tu la olita. Si nici nu stie sa spuna ca face pisu... Asta se invata in timp... Important e ca ai pus-o si ca face kk. Eu pe David nu l-am mai pus azi, decat o data si pentru ca era f marait si in starea aia nasoala nu am mai insistat, ca nu vroia sa faca. Deci cred ca nu trebuie insistat, la cei care nu se arata incantati de olita. Exact ca la alimentele pe care le refuza pt prima oara. Se renunta o perioada, apoi se reincearca... Pana la orma va fi cu succes.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
ioana plssss, nu are bre febra! antitermice dupa 38 se dau![]()
..uite aici, de ex
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=66
temperatura poate sa cresca si ptr ca s-a agitat, a alergat, a plans, a tipat etc..si ajungew aproape de 38, dar tot nu e febra, bre!:))
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
aliceionescu spune:
Uite, chiar am sa intreb dr ce zice cu gradele si febra! Nu de alta, dar eu am mai avut-o pe Thea de multe ori cu 37, 5- 37,9...si n-am luat nicio masura, nici griji prea mari nu mi-am facut. Acum, da, 37,9 e clar stare sub-febrila, dar o fi fost febra si in rest?
Edit:
Luny, merci de link!
Chiar incepusem sa-mi fac probleme ca-s mama denaturata...
Simo27 spune:
Cata,David nu mai tuseste mai deloc!azi l-am dus si la gradi.iar Sam nu da semne!Doamne-ajuta!esti o draguta ca te gandesti la noi

!
fug sa iau copilu de la gradi si sa dau comanda de tort ursulet!eu cred ca voi face pt 1 ,un tort masina...![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
Alice, e subfebrila de la 37,5...
dar nu se da nimic, se urmareste doar.
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
no vezi ispita ce mi-ai facut?....
Patrick e bine, "gradineste" de zor, in ultimele doua zile l-am remorcat la 7 dimineata din pat si pana sa isi caste ochii era deja in gradinita...asa ca azi la ora 8 seara a batut gongul si culcat a fost
. Cu toata simpatia pentru sotul care ajunge acasa tarziu in noapte cred ca voi adopta metoda de a-l trezi pe Patrick cu noaptea in cap si a-l duce la gradinita cat mai repede. Daca ar fi dupa el ar dormi pana pe la 9 dimineata si s-ar intinde la distractie pana la 11 noaptea...vai de spatele si urechile mele. In rest, ca toti puiutii, joaca cat incape, prostii nenumarate, tot mai competent pe piciorusele lui, trancaneste de un mare fel si se contrazice cu mine pe limba lui, stie ce nu are voie sa faca dar asta nu il impiedica sa faca, stie sa imi arate care e fish si ratusca mac-mac-mac, danseaza si se exteriorizeaza pe muzica super fain
, aplauda cand se termina cantecele (am o oarecare problema ca aplauda si la biserica cand termina corul de cantat
) si cat atat imi amintesc acum...
si daca tot e mancare si bautura pe crenguta...na ca a servit si el...
...daaa, sunt 3 poze ca sa nu spuneti ca sunt zgarcita
sanatate puiutilor si distractie faina la cele care sunteti in focurile aniversarilor...
mimonix spune:
Ei, ma bag si eu sa va tulbur gradele
febrila/subfebrila/nefebrila Ioana are dreptate...daca puiul de om a avut 39 e de urmarit in continuare ca e clar ca e ceva in neregula cu el...si depinde si de termometru si de masuratoare ...ca una e cu ala electronic, alta cu mercur...alta pe frunte...etc....si-apoi stie omu' ca la el acasa, cu termometrul din dotare copilul are 35...apoi la 36 e pericol nene, mai ales ca nu i l-ai pus din senin asa ci pentru ca banuiesti ca are o problema ....zic si eu!
Si ca o recapitulare : 37.5 cu termometrul cu mercur , masurat in fund, nu e nicio febra...la 38,5 rectal =38 normal, la subrat se da antitermic....asta regula acasa la mine ![]()
Cris AZI nici eu n-am facut nimic ana la ora asta , IUHUUUU
Nasa rupe turta deasupra capului copilului, parul se umple de firimituri
copilul vrea sa pape , i se da in schimb tava cu "gigele" , copilul uita de mancare si incepe sa puna mana pe una alta....mama tine tava, ca sa aiba copilul incredere ca nu i se da cine stie ce
Pe tava se pun bani, aur, chei de masina si atat
Ca daca pui si vreo carte ceva e posibil sa o aleaga p-aia, ptiu-ptiu! 
Eu sunt din gruparea "NU FACEM KK LA OLITA PANA LA DOI ANI" ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gecko (am o oarecare problema ca aplauda si la biserica cand termina corul de cantat SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() ![]() |

Hai ma

Iar cel mai frumos e din ce in ce mai frumos

Tot nu inveti vad

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea