*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (215)
Raspunsuri - Pagina 14
mimonix spune:
Azi sunt in greva si daca-i greva atunci luati de aici ![]()
Pentru Gudinde, ce-o mai face ea ??? ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
numeioana spune:
Luny, e prima zi de febra, dar mi-a ajuns, crede-ma!! Nu stiu cum de rezistati voi cele care faceti febra de atatea luni. Ca la noi e prima dar m-am speriat de moarte! Sa-l vad fara vlaga in pat, lungit, cum se plange ca-l doare sau ca nu se simte bine...
e cea mai crunta pedeapsa pe care o poate primi o mama. Acum vad ca e bine, a papat tot, a si ras, se joaca ... Da Doamne sa fie bine! Nu mai vreau sa fie blana
! Tuseste ca un magar de urat, chiar nu stiu cum de a avansat, ca doar i-am dat de tuse si era mai bine, plus ca ii dadeam cu incredere cu Tantum verde si albastru in gat
. Nu mai zic de Panadol si Nurofen, cat am bagat in el!
Cata, poza cu ghetele!!![]()
Lasati-o mai, in colo de cura!!! Mancarea e o placere de care nu vreau sa scap!![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mimonix spune:
Nicol ceeeeeeeeeee??????????

I-ai citit omului postarea? Cine te-a pus fataaa?????
Acum stau cu emotii cand ies prin oras 
Macar i-ai zis ca aia de zice e campioana la numarul si dimensiunea burtilor? 
Nu, stai...mai bine zi-i ca m-am uitat mai bine si se vede si burta ta
Da ,da...o vad acum...o vad zau
Doamne fereste-ma ce om ma, in ziua de azi nu mai poti sa ai un secret asa ca intre fete ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
lianam spune:
am vazut poze cu aniversatele zilei de azi, de cand erau ele miiici, si nu aveau un an
......rebeccuta cea mai mare jucarica din cosulet
si ochioasa focoasa sophie
....seamana cu tati, dar sa stii olgutule ca are si din expresia ta
...cred ca e ca teo, copil cameleon cum ii zic eu
; are momente cand seamana ffff mult cu taica-sau si momente cand parca e mutrita mea in miniatura
; asa ca parerile sunt impartite, in functie de cum isi schimba cameleoana mea fetisoara ![]()
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
numeioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Nicol ceeeeeeeeeee?????????? ![]() ![]() ![]() I-ai citit omului postarea? Cine te-a pus fataaa????? Acum stau cu emotii cand ies prin oras ![]() Macar i-ai zis ca aia de zice e campioana la numarul si dimensiunea burtilor? ![]() Nu, stai...mai bine zi-i ca m-am uitat mai bine si se vede si burta ta Doamne fereste-ma ce om ma, in ziua de azi nu mai poti sa ai un secret asa ca intre fete |
Bai, Mimo, noroc cu tine ca ma facusi sa rad

A trebuit sa editez, ca gresisem perfectul simplu. Si nu e Zoze aici sa ma invete
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
aliceionescu spune:
Ioana, de ce, ma, "inca" 37,4? Ca eu stiam k este o temperatura ok asta, sau ma insel? De la 38 in sus, da, e pb, dar asa, eu cred ca e spre bine David. Cat despre ridicatul manutelor la mers, asa a facut si Thea la inceput, da' am remarcat ca mergea asa in special cand isi lua viteza. Mie imi parea super haios mersul ala, pacat ca nu am facut atunci filmulet, ca n-a tinut-o mult.
Nicol, ha-haaaaaa! Si eu zic la fel de fii-mea, ca trage in partea socramii la cochetarie. E fascinata de cercei, inele si alte de astea si eu nu-s deloc genul. Intr-o zi a venit nasa-sa pe la noi si Thea o tot studia la inele. Apoi facea drumuri intre mine si nasa-sa si ma certa, frate, intr-un mare fel, ca nu am si eu inel!
Ma tragea de deget, spunea multe si marunte in limba ei, apoi se gudura toata langa nasa-sa, s-o mai pipaie un pic.![]()
Cata, fata, tot asa mai fac si eu cate o prostioara de asta si dau ultimul ban din geanta pe ceva ce-mi doresc mult, da' stii cum ma consolez eu? Macabru:" Lasa ca mor ca maine si n-apuc si eu sa-mi fac toate poftele!"
Lasa ca pana luni (sau marti?), mai e!
Maria, ce vaccin i-ai facut lui Tudor? ROR-ul? Mai zi-ne si noua. Si eu insist: montajul nu se vede. Nu ma bate, pls!
Noi am iesit azi afara, ca ma capiase fii-mea cu apa si pamantul ei! Am lasat-o de-a scormonit un pic intr-un ghiveci, a zgamaiat coaja unui copac, s-a dus dupa un caine si cam asta. Cragul era pustiu aproape.
Cu ochii si toate alea...le stie, fara sa fi insistat eu. Ea m-a intrebat, eu i-am raspuns: "Ata?"-"Ochi, ai si tu!", "Ata?", "Nas, ai si tu!"...Eu i-am mai zis si ca "toata lumea are ochi/nas/gura/par/urechi" si acum il paraste pe Thomas (locomotiva Thomas, de pe Minimax) ca nu are urechi.:)))) De vreo cateva zile ii explic si cum e cu putzi si vad ca iar am luat-o pe aratura cu "Toata lumea are putzi", ca ar fi culmea sa se apuce sa caute toate alea de putzi!
Si sa va povestesc una cu putzi, de la sor-mea. Cand era nepoata-mea mica, de vreo 2-3 ani, la sor-mea "putzi" se numea "Cichilita". Intr-o zi iese cumnatu-meu de la dus, cu prosopul la brau, ca, deh, copkilu' era destul de mic si nici omu' nu umbla in curu' gol, era "acoperit". Il inconjoara nepoata-mea de vreo 2 ori si deodata il trage de prosop zicandu-i :" Cichilita ce face?" A ramas asta mut, de atunci s-a schimbat tactica cu baia.
Eu mi-am facut "norma" pe azi, ma duc sa mananc, ca nu am reusit pana acum decat sa beau cafea.
ccris_ccris spune:
Mimoo, ce zile agitate ai si pliine!
EU n-am facut nica pan' la ora asta (curatenie vreau sa zic), acu' o sa m-apuc sa fac in dormitoarele de sus, ca a iesit mama cu fata pe-afara.
Pup fetele si sper sa ne revedem mai pe seara.
P.S. Desi nu pot sa fac scrisorica, sunt cu ochii pe voi.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aliceionescu Si sa va povestesc una cu putzi, de la sor-mea. Cand era nepoata-mea mica, de vreo 2-3 ani, la sor-mea "putzi" se numea "Cichilita". Intr-o zi iese cumnatu-meu de la dus, cu prosopul la brau, ca, deh, copkilu' era destul de mic si nici omu' nu umbla in curu' gol, era "acoperit". Il inconjoara nepoata-mea de vreo 2 ori si deodata il trage de prosop zicandu-i :" Cichilita ce face?" A ramas asta mut, de atunci s-a schimbat tactica cu baia. Eu mi-am facut "norma" pe azi, ma duc sa mananc, ca nu am reusit pana acum decat sa beau cafea. |

Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
luny spune:
ioana pai la fel si eu, am murit de frica, tot prima data a fost, nu suntem noi cu febra des!.. a mai avut el febra de la dinti, dar mai mult de 38 si un pic, niciodata, aia nefiind de speriat!..nici eu nu vreau sa mai repet 'experienta', dar stii ca inevitabil vor mai fi situatii d-astea..apropo, uitasem, cum zice si Alice, 37,4 nu e febra, d ela 38 in sus.
plecam la dr..pa..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
E clar ca David si-a revenit! Acum mi-a tras de pe uscatorul de rufe toate hainutele lui
. Si eu ma bucur!!!
Flori, am zis ca inca are febra. 37 cu ceva nu e mult, dar tot e febra. Sper sa scada la normal. Atunci abia voi fi linistita.
Cat despre mersul cu mainile sus, ma intreba si Luny.... mereu merge asa. Si David merge f bine, cu viteza, nu mai cade deloc. Are un echilibru f bun, se si apleaca pana jos fara sa se tina de nimic si se ridica la loc, dar mereu cu mainile in sus. Si daca are ceva in mana tot cu ele in sus e... Poate isi da si el seama ca si daca le lasa in jos poate sa mearga f bine![]()