Bucurii de sept-oct 2006 (159)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am vorbit cu Mexxa, va pupa pe toate.
Sebicu e pe tratament si calmante, caci il doare urechiusa, OFF DOAMNE. Spera ca in zilele urmatoare sa ii scoata pansamentul dar numai daca nu ii mai curge !!!
Roxana, nu-ti fa probleme, Reviken ii face bine lui Sebi, deja e o mare schimbare in ceea ce priveste manuta lui. Voi cum mai sunteti ??

Eniko, daca ai cumva vreo supa prin frigider si poti sa ajungi astazi la Sebi, ar fi minunat. E la etajul 4 la ORL. Eu abia maine ajung la ea, azi nu pot si nici nu am supa, pana ajung acasa si gatesc si merg la ea....nu am cand.

Cuscreloooor, helloooo, ce mai faceti ?
mai intreb si de Mephala si de MamiLili si de Eloise

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Noroc cu mesajul Lilinei, mi-am amintit ca si puii lui Eni sunt bolnavi, le doresc sanatate!
Lexi, intru mai tarziu pe forum, ca nu mai apuc dimineata O sa incerc prajiturica aceea, merci pentru idee.
Pupam pe Sebicu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lilina, ma bucur ca Vladone e mai bine si ca pana la urma il convingi sa ia tratamentul.
Pe eloise am vazut-o pe forum, in sensul ca merg in josul paginii principale a forumului si uneori o vad si pe ea online. De ce nu mai intra la noi, asta nu mai stiu, numai ea ne poate spune. Sper ca nu e suparata pe noi!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Of, Lilina, imi pare tare rau dar nu am cum sa ajung...ca sunt blocata cu copii in casa, nu pot iesi cu ei, Petru nu e ff bine desi are deja cateva zile bune de tratament, sotzu vine la 21 azi..chiar nu am cum, nu am cu cine sa las baietzii. Imi pare tare rau. Multa sanatate lui Vladone. Cat mai sta Andreea in spital? Eu mai stau 2 zile acasa pentru Petru..cei de la birou nu sunt ff incantati..In we mergem la socrii..
Gety, vazut pisicutza, ff frumoasa.
Lexi, Ramo, Xan, .
Yoana, imi pare rau..
Eu tin regim..mi-e o foameee!!!
Si sunt si suparata din cauza unor tepari:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134224

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna fetelor! Am inceput saptamana, plina de nervi si suparare si se pare ca asa se va si incheia. Desi, prima jumatate a zilei de luni a fost perfecta. Luni, dimineata, am fost la pediatru cu Maria, la un control de rutina. Am iesit, din cabinet, atat de bucuroasa si multumita, caci, Mitzu era sanatoasa. Luni dupa-amiaza, n-am ce face, si invit o amica la noi. Lucreaza la o banca si tot ma suna, de cateva zile, daca nu poate sa-mi faca un card etc. De cand cu criza asta, salariul ei a inceput sa depinda si de cate carduri si clienti noi aduce bancii. Ma rog. M-am gandit sa-i fac un bine, sa o ajut, desi, singura solutie era sa trec, alocatia Mariei, pe cardul de la banca unde lucreaza ea. Eu nu lucrez, asa ca...Sotul meu, e fidel bancii la care are cardul acum...In fine. Ea a fost multumita si de aceasta idee. A venit, in vizita, la noi, si cu fetita ei, care e mai mare cu un an decat Maria. M-am bucurat nespus. Si fetele, cand s-au vazut.! Toate bune si frumoase, pana cand, Daria, fetita amicei, incepe sa tuseasca. Initial am crezut ca s-a inecat cu vreo prajiturica sau suc. Cristina, amica mea, imi spune sa stau linistita ca asa tuseste Daria, cand se agita, ca are nu stiu ce in gatut, de cand a nascut-o. Ok. Nu dupa mult timp, iar tuseste. De aceasta data, o tuse groasa si din piept. Ma uit la Cristina, putin incruntata, si...Cristina imi spune, asa senin. Stii, fiica-mea e pe antibiotic. Ca am renuntat la tratamentul homeopatic, ca nu-si facea efectul. Si o intreb pentru ce ia antibiotic? Raspuns: pai, scuipa puroi! CE??????? Si, nu mai spun, ca inainte sa aflu acest lucru, m-am dus, pentru un minut, pana la bucatarie, sa aduc niste servetele, si cand m-am intors, Maria bea suc din paharul Dariei. Desi, aveau pahare cu desene diferite si Cristina, se uita la ea. Credeti-ma, fetelor, ca in acel moment mi s-a rupt filmul. Imediat, am dat de inteles ca mi-ar placea sa plece. Cu toata rusinea si poate lipsa de bun simt! Nu stiu...ce sa mai spun. Asa ceva nu se face. Numai eu stiu cat am tras in ianuarie, cu Maria, cu o raceala foarte puternica. Am mai povestit . Si acum pentru ce...am expus-o la microbi. Ca sa fac un bine... Eu, am anulat o data, o vizita la o amica, pentru ca Mariei ii curgea nasucul, si m-am gandit ca nu e corect si sanatos, fata de ea si puiul ei, sa merg cu Mitzu asa. Cu toate ca Mitzu nu era racita. in fine. Am sunat, marti dimineata la pediatru, sa ii cer un sfat preventiv si, pana la urma, maine, la ora 4, am facut o programare. S-a mirat si pediatrul, ca abia luni fusesem la ea si totul era ok. Nu stiu, poate sunt eu exagerata, dar Mitzu, ieri a stranutat toata ziua, azi mi-a tusit si in somn, are o respiratie grea, asa parca horcaie. Plus ca a inceput sa-mi refuze mancarea. Dimineata, a vomat tot laptele. Of, Doamne! Am sunat-o, ieri, pe "amica", sa o intreb ce diagnostic are Daria si de cand ia antibiotic. Si mi-a spus ca nu a fost cu ea la medic, i-a dat ea, de capul ei, antibiotic Dariei, amoxicilina. Si sa stau linistita, ca e bine cand expectoreaza copilul, ca raceala e pe sfarsite si ca Daria nu a mai scuipat de vreo doua zile, secretii. Ce-i drept, la mine a tusit doar. Si-a cerut scuze si a spus ca nu si-a dat seama ca se pot transmite virusii. Fetelor...m-am lungit...Va rog, sa ma scuzati. Mi-am descarcat of-ul. Nu stiu ce sa mai spun. O stiam, femeie responsabila, atenta etc.Poate chiar nu si-a dat seama, dar eu trag acum. Mi-e mila si de ea dar... Sper ca maine la pediatru sa fie bine. Va

www.totsites.com/tot/maria-elena
Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!
"Copilaria vesteste omul, asa cum dimineata vesteste ziua..."
Ioana, mami de Maria-Elena

Mergi la inceput

Am revenit!!! Imi cer scuze, dragutelor, pentru ca nu am raspuns mai devreme. Sunt debusolata rau...

Beatrix, am vazut pozele! Mercic. Sincer, NO COMMENT! Strumful tau e un scump, iar voi sunteti tare simpatici. Mi-a placut, foarte mult, si calitatea pozelor. Se vede ca aveti aparat profesionist. Claritate, poze artistice etc. Super frumoase! Bine, nu intrec modelul!!! Si, sotul tau e pasionat de fotografie? Caci, al meu, e topit dupa aceasta arta. Numai ca, acum doi ani, am fost la munte si i-au furat trusa cu toate "sculele" (aparat foto, trepied, obiectiv, lentile etc) din portbagajul masinii. S-a intamplat in ultima zi.Dupa ce am pus bagajele in masina, ne-am dus sa mancam, ca sa nu carm, pe urma cu burta plina si...s-a intamplat. Am fost la politie, dar degeaba. Prinde hotii daca mai poti. Ma rog. Nu a reusit sa-si mai cumpere altele. Avem o camera video si una foto. Dar, asta foto nu e profesionala si, spune el, la jucarii nu se baga. (in semn de protest...cred .) Asa ca, fac eu pozele...Ma rog...Va

Lexi, mercic pentru floare! Faine pozele! Mi-e tare draga Mariuca ta! Iar, in pozele, cand rade . Faina familie, sunteti!

Gety, mercic! Sa dea Dumnezeu, ca acel moment sa vina peste multi , multi ani

Ramo, mercic! Analizele au iesit bine. la voi!

Lilina, mercic! Imi pare rau ca ai trecut, si tu, prin astfel de momente, cu pierderea tatalui. E greu!
Multa sanatate lui Vladone.

Eni, mercis, draguta! Multa sanatate strumfilor!
Am citit faza cu service-ul! Mare nesimtire! Eu cred ca profita ca nu prea stii cu ce se mananca mecanica masinii, si baga din top! Nesimtiti! Cum de latfel, sunt cam peste tot in Romania! Nu generalizez, dar...
Hai ca va

Xan, mercic, draguta!

Sa va spun ca si Mitzu meu, cam de o luna, se culca dupa orele 23.30. si atunci obligata de mine. Adica, nu mai exista loc de nici o negociere. Si cand o pun in pat, mai trage de timp ca-l vrea pe bebe (papusa), ca nu o mai vrea pe Fifi, ca vrea suc si nu apa etc. Mi se fac nervii prastie! Si, desi se vede ca e super obosita, adoarme greu. Eu cred ca, nu-si consuma energia cum trebuie in casa. Pentru ca o scot afara, zilnic, dar stam putin, pentru ca e frig. Nu ca asta vara, cand....oho, alergam toata ziua. Ma rog...
Gata..fug! Maria, tocmai a varsta o sticla cu suc de portocale rosii pe covor! Va pe toate si toti.

Mergi la inceput

Am revenit!!! Imi cer scuze, dragutelor, pentru ca nu am raspuns mai devreme. Sunt debusolata rau...

Beatrix, am vazut pozele! Mercic. Sincer, NO COMMENT! Strumful tau e un scump, iar voi sunteti tare simpatici. Mi-a placut, foarte mult, si calitatea pozelor. Se vede ca aveti aparat profesionist. Claritate, poze artistice etc. Super frumoase! Bine, nu intrec modelul!!! Si, sotul tau e pasionat de fotografie? Caci, al meu, e topit dupa aceasta arta. Numai ca, acum doi ani, am fost la munte si i-au furat trusa cu toate "sculele" (aparat foto, trepied, obiectiv, lentile etc) din portbagajul masinii. S-a intamplat in ultima zi.Dupa ce am pus bagajele in masina, ne-am dus sa mancam, ca sa nu carm, pe urma cu burta plina si...s-a intamplat. Am fost la politie, dar degeaba. Prinde hotii daca mai poti. Ma rog. Nu a reusit sa-si mai cumpere altele. Avem o camera video si una foto. Dar, asta foto nu e profesionala si, spune el, la jucarii nu se baga. (in semn de protest...cred .) Asa ca, fac eu pozele...Ma rog...Va

Lexi, mercic pentru floare! Faine pozele! Mi-e tare draga Mariuca ta! Iar, in pozele, cand rade . Faina familie, sunteti!

Gety, mercic! Sa dea Dumnezeu, ca acel moment sa vina peste multi , multi ani

Ramo, mercic! Analizele au iesit bine. la voi!

Lilina, mercic! Imi pare rau ca ai trecut, si tu, prin astfel de momente, cu pierderea tatalui. E greu!
Multa sanatate lui Vladone.

Eni, mercis, draguta! Multa sanatate strumfilor!
Am citit faza cu service-ul! Mare nesimtire! Eu cred ca profita ca nu prea stii cu ce se mananca mecanica masinii, si baga din top! Nesimtiti! Cum de latfel, sunt cam peste tot in Romania! Nu generalizez, dar...
Hai ca va

Xan, mercic, draguta!

Sa va spun ca si Mitzu meu, cam de o luna, se culca dupa orele 23.30. si atunci obligata de mine. Adica, nu mai exista loc de nici o negociere. Si cand o pun in pat, mai trage de timp ca-l vrea pe bebe (papusa), ca nu o mai vrea pe Fifi, ca vrea suc si nu apa etc. Mi se fac nervii prastie! Si, desi se vede ca e super obosita, adoarme greu. Eu cred ca, nu-si consuma energia cum trebuie in casa. Pentru ca o scot afara, zilnic, dar stam putin, pentru ca e frig. Nu ca asta vara, cand....oho, alergam toata ziua. Ma rog...
Gata..fug! Maria, tocmai a varsat o sticla cu suc de portocale rosii pe covor! Va pe toate si toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Seara buna,

In primul rand, multa sanatate copilasilor bolnaviori...lui Sebi mic, Dariutei, lui Vladone, Petru si Toma...dr cel mai mult fetitei Emma...Doamne ce suferinta! Aseara am stat pana tarziu , m-am culcat umflata de plans....am citit vreo 5 capitole de la acel topic...Nici eu nu citesc de obicei acolo...ma fac din om neom acele probleme. Azi n-am fost buna de nimic...si obosita si ingandurata la atatea probleme care pot aparea iar noi suntem neputinciosi in fata sortii..a destinului. Cand e vb de un adult e dureros dar cand e vb de un copil....ti se rupe sufletul de-a dreptul...E cumplit!
Nici nu vreau sa ma gandesc...refuz...cred ca dintr-o lasitate...refuz sa ma gandesc de obicei la lucruri rele....sau nu stiu

Roxana si Mexxa va doresc numai bine si sa va ajute Dumnezeu sa scapati de necazurile astea...

Lilico ai lipsit aseara...marti

Yoanna...hmm nasol moment cu amica...sper sa nu fie nimic cu micuta ta...

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Lexi ...nu poti face totul la superlativ...nimeni nu poate! Suntem oameni...traim in lumea asta ...care deja este a vitezei, a stresului maxim parca, a timpului care parca se contracta si e din ce in ce mai scurt si nu ne mai ajunge...a problemelor de sanatate din ce in ce mai numeroase si mai grave....a lipsei de toleranta...
Nu poti fi in acelasi timp si mama perfecta si sotia perfecta si gospodina perfecta si angajatul perfect! Ca poti incerca...ca iti doresti, asta DA...dar cine spune ca si este...hai sa fim seriosi!
In cazul tau gandeste-te ca faci zilnic naveta intre 2 tari/state casa-serviciu, ai un job de invidiat, ti-am mai spus eu...putini reusesc, nu ai niciun ajutor (bunici, menajera, bona)....Oboseala isi spune cuvantul si la tine si la Maria care doarme putin din cate spui ...ea iti simte lipsa ziua...Cand o vei da la gradi sunt sigura ca va avea un alt program, va socializa cu copiii, va avea alte preocupari decat sa imprastie biscuiti si lapte praf...Acum poate nici nu iese atat de mult pe afara ca vara...se plictiseste in casa...
Nu ti-am spus asta ca sa te scuz sau ca sustin atitudinea ta...ci pt ca te inteleg...nu-ti mai face atatea procese de constiinta! De acum inainte vei aborda altfel aceste aspecte...Uite de exemplu, ma gandesc la mamica Emmei sau la alta...in situatie similara, sau una care nu poate avea copii...cred ca ar da orice sa-si vada copilul cum face nazdravanii, si alearga sau strica ceva sau face mizerie, sparge ceva... dar sa fie sanatos...sau sa existe pur si simplu...sa traiasca!

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Eni m-ai facut sa rad cu insula si inventarea rotii...Astia de la service, in general, sunt niste escroci! Iar cu femeile cu atat mai mult pt ca stiu ca nu se pricep si profita la maxim. De aceea nu-i pasa ca te-a pierdut de clienta...fii sigura ca mai sunt multe/multi ca tine...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput