Bucurii de sept-oct 2006 (159)
Raspunsuri - Pagina 21
itzy-bitzy spune:
Da...si Ana-Maria adoarme destul de tarziu...si se spune ca cel mai odihnitor somn este pana in 12 noaptea...
Azi desi am fost de 2 ori afara...pe la 11 dimi si seara pe la 5 jumate la un loc de joaca, tot tarziu a adormit...iar in pat m-a pus sa-i spun o gramada de poezii si povesti
- zi-mi cu dog-ul chietz (dogul chietz= catelusul cu par cretz)
-zi mami poezia cu fetita si fundita rosie!
-cu iepurasul conasul
-poezia cu Baloo
- poezia cu Zarzan si mamutzele
- Acum spune cu Aladin!
- veau cu Bee (albinutza)
- Hai mami acum spune cu piticul mic-mic
Si uite-asa a trecut o ora plina de poezii si povesti (tot poezii le spune)...Ii tot spuneam sa doarma cum doarme pisicuta Marie si fratiorii ei, la care ea imi spune - Asa cum doame si Bambi cu mamica lui?-Dupa aceea incepuse sa imi spuna cum striga pestisorul Nemo pe taticul lui - Daaadyyy (tatiiiii) si il striga si ea pe sotul meu sa vina la culcare -Dadyyy hai la nani-....Intr-un final a adormit dupa ce i-am promis ca dimineatza ii pun desene cu Simba (The Lion King) si Abacaza (Alba-ca-Zapada)...
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Beatrix, si tu ai pus pozele in webshots? Le aveai in picassa...de ce le-ai schimbat si tu???
Eu cred ca v-ati vorbit ca sa nu va mai vad pana la vara deloc![]()
Festina cum a fost la ski? V-ati intors? Ma gandeam la voi acum cateva zile
va pup ...noapte buna...ca am umplut singura 2 pagini aproape si vb singura pe aici...
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
Roxana01 spune:
buna, fetelor,
azi am citit si eu povestea Emmei... nu pot sa cred. am plans si m-am simtit mica si neputincioasa. nu stiu cum poate un om sa duca atata suferinta. si un copil atata durere. sunt impietrita... sa le ajute Dumnezue si sa se faca bine Emma, iar mama ei prea mult incercata sa-si gaseasca linistea!
mi-e greu sa mai vb de noi. am fost cu daria azi la inca un laborator unde cunoastem pe cineva si i-am repetat exudatul faringian. sper sa iasa ceva ca sa plecam in germania. din pacate, cand am iesit afara de dimineata, a trebuit sa o iau in brate. asta pt ca mi se facuse mila de ea, cum se chinuia sa mearga. isi tara piciorul stang, nu mai indoia deloc genunchiul. daca o intrebam daca o doare spunea ca nu, dar era clar ca nu indoiae genunchiul de durere. si era fericita cand o luam in brate, ea care n-a mers niciodata in brate afara. acum, cand am citit povestea Emmei, mi se pare ca ma vait aiurea, prin ce trecem noi este nimic pe langa prin ce trec alti copii. dar nu pot sa zic ca nu ma doare cand o vad pe daria mea, viata mea, cum se chinuie sa-si tarasca piciorusul.
asteazi sunt destul de zdruncinata emotional. revin maine.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
lilina spune:
de bine ce l-am laudat pe Vlad ca adoarme repede, in seara asta si-a facut show-ul, ne-am chinuit o ora, bine, eu am adormit
sotul i-a urmarit show-ul, isi admira manutele, auzea zgomotele facute de vecini si spunea ca nu sunt la noi in casa, ca noi avem o casa micutza, deci pana si el si-a dat seama in ce apartament mic locuim![]()
astazi cand a venit taxu' acasa l-a intrebat instant "n-ai cumparat nimic ?" si a ridicat umerii si a indoit mainile, asaaaa, intrebator....am ramas masca....taxu' i-a raspuns ca e criza, nu mai cumparam zilnic
(ieri am facut amandoi cumparaturi si era casa plina cu de toate si el cotrobaia prin pungi
)
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
nu vreau sa mai comentez pe tema copilasilor bolnavi (ma refer la Emma) imi este atat de greu sa accept o astfel de situatie, adica sa citesc si sa aflu detalii despre un astfel de copil, stiu sigur ca m-ar marca o lunga perioada de timp, e foarte trist, e tragic, e cumplit, nu am cuvinte sa exprim ceea ce simt, e crunt....nu am sa inteleg niciodata de ce este viata asta asa, de ce trebuie sa sufere un copilas
eni, nu-ti fa probleme, am uitat ca ai zis ca ai copilasii bolnavi, multa sanatate. stai linsitita, ca merg eu maine la ea, Mexxa mi-a zis ca nu-i neaparat nevoie, i-am mai dus eu ieri supa si iaurturi, suc... diverse, maine ii duc eu supica. Nu stiu cat mai sta in spital, banuiesc ca pana sapt.viitoare nu iese.
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
GETY spune:
Neata, haideti la
.
Eu nu stiu sa deschid subiect nou, asa ca mai astept...
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
E o vreme urata la Iasi....
n-am chef de nik.
revin dupa ce mai asez prin casa.
Asa creste Maria Diana
Monique_new spune:
Neata.
Gety
pt cafea.
Nu mai am timp deloc sa scriu, citesc fugitiv ce scrieti. La noi la serviciu e un mare balamuc ne pregatim de restructurare.Eu am o situatie de facut cu termen maine
de mai am un pic si ma sui pe pereti.
Lexi
.
Sanatate puiutilor bolnaviori
.
Lilina asa face si Cosmi cand venim de la cumparaturi..."sapa" in toate pungile si ma ajuta sa le pun unde le este locul.
Yoannamie mi se pare lipsa de bun simt sa te duci cu copilul bolnav in vizita. In fine tine de educatie....parerea mea.
Daca v-a fost dor de noi va invit sa vizionati niste POZE.
Fetele interesate ...a aparut la chioscurile de ziare colectiawww.deagostini.ro/index.php" target="_blank">Disney Magic English.
Mai multe detalii cititi pe linkul dat.
Pupici 
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

ramomar spune:
Buna dimi,
pufymic
LA MULTI ANI! multa sanatate, fericire, impliniri, mult noroc si o viata senina alturi de pufisorii tai si de sot!

poate mai treci pe la noi sa ne dai un pahar de sampanie ![]()
!!!
nebunie si la noi, sper sa revin cu raspunsuri mai tarziu 
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Scuze pentru intarziere, CAPITOL NOU
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute