Bucurii de sept-oct 2006 (159)
Raspunsuri - Pagina 19
GETY spune:
Yoanna, trebuie sa-ti fi fost greu, cumplit de greu. Eu chiar nu stiu cum o sa fac fata cand o sa vina un astfel de moment. Am impresia ca nu o sa-i fac fata.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Mie iar mi-au inghetat rufele pe sarma afara si le mai usuc pe calorifer. Mai ales ciorapii si chilotii Mariei.
E foarte frig la Iasi.
O zi buna si linistita, mamici!
Asa creste Maria Diana
ramomar spune:
Buna dimi,
Gety
multumim de cafea, vad ca te-ai tinut de promisiune si ne servesti cafeluta 
Am vazut o "pisicuta' foarte frumoasa 
lexi m-am intristat mult citind mesajele tale, atat cel in care te invinovatesti ca nu esti o mama buna, cat si cel despre Emma. Mi se rupe sufletul pentru puiul mic, este o boala cumplita, am vazut si eu cum chinuie si stinge un om
si din aceasta cauza nu mai am puterea de a citi mai mult. Dumenzeu s-o aibe in grija si sa-i aline suferinta!
Cat despre supararea ta ca nu faci fata frumoasei Maria, nu trebuie sa te invinovatesti. Ma gandesc ca oboseala te coplestete, serviciul si apoi Maria nazdravana acasa. Incearca ca in momentul in care intri pe usa sa uiti de toate si sa te bucuri la maxim de fiecare clipa petrecuta cu ea, de fiecare zambet, imbratisare, nazbatie, orice...Vorba lilinei cu mult calm si rabdare, sigur vei reusi.
Fiecare avem zile senine si zile cu multi nori, dar cand ajung acasa si vad cum ma intampina puiul mic, cu bratele deschise si cu un pupic apasat, uit de toate. Eu am observat ca daca sunt suparata, fara chef de joaca, imediat se schimba si Patri si intentionat face cate o boacana; de ce?! pt a-mi atrage atentia. Daca radem, ne jucam, desenam, povestim... zici ca e un ingeras
. e de ajuns sa-i acord si 10 min in momentul in care ajung acasa, chiar daca sunt moarta de foame, chiar daca am de facut mancare, de spalat vase sau de calacat, acele minute i le acord, ca apoi daca o intreb vii sa o ajuti pe mami sa facem papa (un exemplu), se lumineaza toata la fata si cu un zambet pana la urechi imi raspunde "daaa" Incearca si tu sa te deconectezi de la toate problemele si ai sa vezi imbunatatiri 
of yoanna, imi pare rau pentru pierderea suferita si mai ales la aceea varsta cand aveai mare nevoie de mama! 

Cum au iesit analizele Mariei?
Mai stiti ceva de Sebicu? lilina citind mesajul tau cu vizita la spital si cele povestite de puiul luptator mi-au dat lacrimile. Doamne ajuta sa fie un succes operatia si sa fie bine!
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Ramo
. In ultimele 2 seri am reusit sa nu ma enervez deloc pe ea, sa nu ridic tonul, cu toate ca:
- a faramitat un biscuite pe masa de la calculator si sub ea
- a luat toate linguritele din sertar si a jucat fotbal cu ele prin casa
- s-a dezbracat de nenumarate ori pana la pampers si a alergat asa prin casa, nelasandu-ne nici sa ne apropiem ca s-o imbracam
- mi-a ars o palma de-am vazut stele verzi (ea zice ca se joaca, dar are o mana greaaaa)
- s-a jucat cu apa pe care i-o pregateam pentru baita imbracata fiind de s-a udat din cap pana in picioare
- mereu incearca sa arunce cu obiecte in noi si din pacate nu cu jucarii de plus, ci cu sticlute de picaturi nazale, tuburi de crema, telecomenzi, telefoane, jucarii tari. Daca nu esti pe faza risti sa te alegi cu cate o vanataie.
Pe de alta parte insa:
- in fiecare seara cand aude cheia in broasca vine alergand cu manutele intinse si incepe sa topaie de bucurie. O iau in brate si ne giugiulim putin.
- imi povesteste in stilul ei haios ce a facut peste zi
- aseara m-a vazut ca spalam toaleta si chiuveta si si-a luat si ea o laveta sa ma ajute
- ne-am jucat, gadilat si giugiulit in pat si cand vroia sa arunce cu cate ceva in mine, ma faceam ca incep sa plang si ea zicea repede "gata, mami, gata, gata, nu pange"
- m-a pupat aseara de m-a albit si mi-a spus "te iubec, mami"
(adevarul e ca si noi ii spunem intruna ca o iubim, chiar si dupa ce face cate o prostioara. Mai ales dupa ce da in noi ii spunem "eu te iubesc, tu nu ma iubesti? De ce ma lovesti, ca ma doare")
Am inceput sa iau MagneB6, Extraveralul il mai aman putin...Nu inteleg insa de ce de vreo 3 zile incoace se trezeste f des noaptea, in special dupa ora 4. Pana acum se trezea doar o data pentru lapte. Acum se trezeste cam de 3 ori si imi cere lapte de fiecare data. Si nu i-am schimbat laptele, ii dau tot ce-i dadeam si inainte. Ma depaseste, oare chiar i-o fi foame? Eu am totusi impresia ca ea percepe biberonul cu lapte ca pe ceva linistitor ca si seara cand o culc, dupa ce termina primul biberon, imi mai cere lapte. Iar in ultimele 3 nopti a tot visat urat cred, a tipat in somn, a plans, a strigat...Se linistea insa repede, ca eu mergeam repede la ea si o mangaiam pe capsor si ii sopteam ca mami e langa ea. Nu stiu ce ar putea sa viseze ca doar nu s-a intamplat nimic zilele astea care s-o sperie.
Iar m-am lungit.
Mexxa si Roxana, asteptam vesti bune dela voi!
Lilina, cum se mai simte Vladone?
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
anangel_lexi spune:
Test
Merge!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Zina spune:
Lexi, sa stii ca si Rares de cateva zile "s-a schimbat" seara, adoarme numai in jurul orei 11.30-12, el care la 11 dormea. Pur si simplu, dintr-o data nu a mai vrut sa stea in dormitorul lui si sa-l culc (cu toate ca dura cam o ora pana adormea), acum plange, tipa, urla daca-l duc acolo. Asa ca, il las la desene pana la 11, dupa care ii spun ca este f .f.tarziu, el se ridica, inchide tv-ul, il duc in dormitor, dar tot nu adoarme repede, si e obosit rau ca se vede pe el. Nu stiu nici eu ce i-a putut declansa aceasta modificare. Pe parcurs ce ei cresc, am inteles ca-si modifica si programul, acum ce sa mai spun, eu sper sa vina si la mine acele zile in care sa mearga singur la culcare si doarma singur la el in camera, fara ceaiul de noapte, fara dudu, fara maraieli noaptea.....vreau si eu multe, bine ca e sanatos.
Asa ca, Lexi nu avem ce face, decat sa asteptam sa treaca si aceste "toane".
Va doresc o zi buna la toate,
Zina si Rares (26.10.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna! Sunt pe fuga...
Gety, nu am apucat sa vad filmuletul, astept sa se scoale Narcisa. Si ne uitam.
Lexi, am vazut si cele 4 poze, super familia fericita!! Testul l-ai facut pentru perlutele Mariei?![]()
Sanatate multa Sebicu si Dariuta!
Lilico, cum mai e Vladone?
Ramo, tare draguta Patri, cum te ajuta la treaba.
Ioana, imi pare rau pentru pierderea suferita! 
Foarte trista povestea Emmei
anangel_lexi spune:
Xandrutza, da, pentru perlele mandrei am facut testul
ma bucur ca ai aparut, chiar ma gandeam ce e cu tine.
Ah, de cand vreau sa-ti povestesc: am cumparat intr-o zi o prajitura la cutie Dr. Oetker din aceea la care doar adaugi 2-3 ingrediente si in rest iti dau ei tot ce ai nevoie, o bagi in cuptor si gata. Ei, si am luat o prajitura care se numeste Tort de cirese cu crema Baise. Ma rog...Ideea e ca am facut praji si e exact ca tarta cu fructe, doar ca nu are crema de vanilie iar deasupra in loc de gelatina, are bezea si fulgi de migdale. E dementiala, deja am facut de 2 ori, sotul e absolut innebunit (si recunosc ca si eu cam sunt, dar ma straduiesc sa nu mananc mai mult de o feliuta). Poti incerca si tu, daca vrei.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
Monique oare pe unde o fi? Sper ca sunt OK ea si Cosmi.
Cuscrele, nici voi n-ati mai intrat de o caruta de timp! Sper ca sunteti bine si voi si mai ales copiii!
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
lilina spune:
va pup dragele mele
Yoana si eu evit sa intru pe forum pe astfel de subiecte. Si eu mi-am pierdut tatal acum 1 an si ceva si mi-a fost extrem de greu. Intr-un an jumate s-a dus, tot de cancer.... a suferit groaznic si ii inteleg pe cei bolnavi sau cu un parinte/copil bolnav, te simti neputincios in fata unei astfel de situatii, ai da orice sa fie sanatos, dar uite ca nu depinde de noi.
Lexi, cand povestesti de Maria, parca il vad pe Vlad al meu. Sa stii ca eu ma ambitionez cu calmul si rabdarea gandindu-ma in fiecare clipa la discutiile de aici de pe forum. Deci mie imi sunt de mare folos. Ma gandesc ca nu trebuie sa reactionez violent ca sa nu am de ce sa-mi fac mea cupla, ba dimpotriva.
Deci, Lexi, iti recomand acelasi lucru, cand ii vine sa pufnesti, gandeste-te ca a doua zis eshti obligata sa scrii aici ce au facut si abtine-te
La mine functioneaza.![]()
Vladone e mai bine, mai avem 5 zile de tratament. Respira bine pe nasuc, dar face maaare scandal cand e sa-i dau tratamentul nu-i place, ca sunt amare, asa zice. In fine, il ia, ca nu are incotro, ii spun ca nici mie nu imi face placere sa-l chinui cu ele, trebuie sa le ia ca sa se faca bine. si abia atunci in conving.
Vlad se culca pe la 10, ii fac baie, ii dau laptele si apoi il pun in patul lui si ma asez langa el, adoarme relativ repede 10 minute, dar uneori face scandal ca nu vrea si atunci vine si taxu' sau il las pe el sa-l adoarma daca ma enervez prea tare. Aseara ne-a invitat el la culcare, ca ii era somn
dar mai rar asa "boierie"
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul