Bucurii de sept-oct 2006 (159)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

daca vreti sa auziti cum face pisica

Lexi, . Atat, ca nu mai am cuvinte...

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Lexi, ti-am scris pe mess.
Nu exista mame perfecte si nici copii perfecti. Ca doar suntem toti oameni, indiferent de varsta pe care o avem.Si nu cred ca e cazul sa ne judecam raportandu-ne strict la o lume virtuala...viatza poate avea atatea nuante..
Povestea Emmei o urmaresc si eu cred ca deja de ani, dar nu am avut niciodata puterea sa scriu acolo..nu pot.
As fi mers si eu la Mexxa, mai ales ca eu stau relativ aproape, dar e Petru racit rau si Toma are si el niscaiva simptome asa ca sunt blocata cu ei in casa, nu pot sa ies..

Sanatate tuturor!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Yoanna, da, fetita si mama sunt de pe forum, le gasesti la sectiunea "Umanitare", subiectul "Emma in lupta cu cancerul". E mai mult decat cumplit...
Lilina ! Si multa sanatate lui Vladone!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Si multumesc tiuturor pentru urarile de ziua mea.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Gety, vaaaai cat de scumpa e Maria! Pozele acelea cu pisici le-ai luat de pe un site? Mi-l poti da si mie, pls?
Eunice, multumesc pentru mesaj, merg sa-l citesc. Multa sanatate baietilor!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Lexi, si eu citesc aproape zilnic ce se intampla cu Emma. Mi se pare cumplita suferinta prin care trece aceasta fetita. Nu pot decat sa ma rog ca un inger pazitor sa o vegheze in orice moment. Si da, suntem norocoase ca avem copilasi sanatosi.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Inteleg, Lexi. Dar e cumplit, numai cat am citit fragmentul pus de tine. Nu am putere sa intru sa citesc mai mult. Nu acum. Mama mea (Dumnezeu sa o odihneasca in pace!) a murit de cancer, cu doua zile inainte sa implinesc 14 ani. A fost o lupta cumplita cu boala! Desi a fost la o gramada de medici si spitale, din Iasi, Bucuresti, tratamente naturiste, sedinte de bioenergie etc. Nimic nu a dat rezultate, din pacate! Si intr-un an s-a stins! Un an greu, cu multa suferinta. Desi eram copil, nu am sa uit niciodata acel an! A stat acasa si a inchis ochii in patul ei. Patul in care statea neputincioasa, si, ma ruga, iubita de ea, sa o ajut sa bea apa, sa manance etc. Spunea: "Uite, fata mea, in loc sa am eu grija de tine, sa te cresc, ai ajuns sa ma ingrijesti tu pe mine!" Cuvinte, pe care nu le voi uita cat am sa traiesc! Si intr-o zi..Intelegi, acum, de ce nu am putere sa citesc mai mult. Cu toate ca, mi-as dori sa o pot incuraja, sa-i spun o vorba de alinare. Poate...o voi face! Incerc sa ma readun...Scuzati-ma...pentru aceasta confesiune...

www.totsites.com/tot/maria-elena
Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!
"Copilaria vesteste omul, asa cum dimineata vesteste ziua..."
Ioana, mami de Maria-Elena

Mergi la inceput

Yoanna, imi pare rau! Uite o din partea mea.

Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Credeam ca seara e mai multa activitate pe-aici dar se pare ca azi mamicile sunt obosite.
Vroiam doar sa va spun ca am uitat sa incarc 4 poze din Amsterdam, asa ca va invit sa le vedeti aici
Noapte buna tuturor!

Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata!

Haideti la !

Lexi am vazut si ultimele 4 pozici. Pe celelalte le-a vazut si Maria si-mi zicea cuvintele : "apa" si "bebe". Asa le zice ea la copii, chiar daca sunt mai maricei ca ea.

Mariuca ta mi se pare ca seamana cu tati, numai ca are ochii albastri. Asa e?

Erau niste poze cu pisici, am googalit pur si simplu "poze cu pisici" si am intrat pe unul din primele site-uri.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput