Bucurii de sept-oct 2006 (159)
Raspunsuri - Pagina 11
AdinaF spune:
Zina, ma bucur pt tine ca ai intzeles-o pe Tanima, m-as fi bucurat insa mai tare daca l-ai fi intzeles pe Rares (al ei Rares).
Si cand scrii ca exista copii fara personalitate, eu nu pot sa intzeleg decat ca ... tu consideri ca exista pe lumea asta copii fara personalitate , poate-mi dai si mie un exemplu sa ma lamuresti , de un copil de 2 ani cu si de unul fara personalitate.
Monique_new spune:
EUNICE La multi ani ! sa fi sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele.

Fuseram si la Baby Expo....dezamagire totala pot spune.....niste preturi
de nu-i adevarat, cel putin mie asa mi s-au parut. In afara de 4 bluzite nu am luat nimic.Ca sa nu spun ca cele mai multe produse sunt pt bebelusi.Am ajuns tot in Titan de unde am luat niste pantofiori draguti( e adevarat mai marisori + un costumas). Pt fetele din zona la magazinul de la et 2 sunt reduceri 50% la majoritatea produselor.
Despre energia copilului meu eu nu mai spun nimic.....cine o cunoaste....stie
. Cred ca numai cand doarme sta si ea calma. Dar este vesela mai mereu si "incapatanata". Eu cred ca majoritatea copilasilor sunt asa in ziua de azi. Deci mult calm fetelor 
.
Va doresc o seara minunata.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

yoannamarie spune:
Adina, ok,ok...am inteles, te-ai scos! Si...am glumit!!! si eu cred ca m-as fi albit daca as fi vazut-o pe Maria cocotata pe o scara de 4 m.
Fetelor,
multumesc pentru incurajarile privind "operatiunea olita".
Ce haios suna!Azi, Mitzu a stat pe olita dupa program, dar cand a venit randul sa faca kk, a plans pana s-a facut grena la fata...ca nu vrea si nu vrea...oricat am incercat eu sa o iau cu binisorul, sa-i explic, sa-i atrag atentia. a facut in chilotei pana la urma. Dar suntem la inceput! Continuam...
Intrebare: Vreau sa scapam de pampers, adevarat. Dar ce fac cand ies cu ea la plimbare? Ca nu pot sa-i dau chilotei...ca sigur nu ajung bine la coltul blocului si face pe ea...Nu stiu... 
www.totsites.com/tot/maria-elena
Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!
"Copilaria vesteste omul, asa cum dimineata vesteste ziua..."
Ioana, mami de
Maria-Elena
CristinaGoji spune:
Yoanna - eu cand i-am scos pampersul pe timp de zi, i l-am scos ditr-odata de tot! La plimbare aveam cu mine cateva schimburi, la inceput vreo trei, treptat am redus numarul. Il puneam la pisu cam la fiecare jumate de ora afara. Amu faci cum crezi, daca ti-i frica sa nu raceasca afara, nu stiu ce sfat sa-ti dau decat sa astepti pana se mai incalzeste.
Zina n-are rost sa te enervezi, pentru ca din mesajul tau a reiesit exact ce a spus Adina. Cat despre intelegere...mai bine tac. Iar despre bisericute, cam aiurea suna, tinand cont ca suntem doar o mana de fete pe-aici, nici n-am avea cum face bisericute, eventual una da buna.
Eu una zau ca nu-mi mai bat gura pe-aici referitor la bataie, pedepse, certuri, ca m-am cam saturat. Oricum fiecare face cum vrea si nu e in puterea mea sa schimb ceva.
LA MULTI ANI EUNICE!!! Sa fii sanatoasa si fericita de-amu incolo multi multi ani!!!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
Monique_new spune:
Ioana iti zic cum am facut noi cu pampersul. Mai intai am pus-o des pe olita in casa, dar afara ieseam cu el, dupa am renuntat si la ala dar mai ramanea noaptea. In final am renuntat si la ala....dar mai pun sub asternut niste "paturici(60*90 cm)" tot din material de pampers ca in cazul in care se mai scapa sa nu ude salteaua. Sa nu-ti inchipui ca in cateva zile ai scapat. Spun asta ca sa ai rabdare. A mea se mai scapa si acum pe ea daca se ia cu joaca....peste noapte daca este obosita etc. Pupici si multa bafta
Incetisor veti reusi.
Intrebare..fetele care dati lapte patesteurizat( la cutie sau la punga)....il fierbeti inainte de consum sau doar il incalziti?Intreb asta pt ca pe el scrie ca nu necesita fierbere dar eu l-am fiert mereu.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

GETY spune:
Ma laud si eu cu 3 pishi la oala azi.
Eu inca mai pun seara pampersi si ziua cand iese afara. Mi-e greu, ca trebuie sa spal mult (nu eu, masina), dar pana la vara e cale lunga, si as vrea pana atunci sa fie deja invatata sa faca la oala.
Noaptea e un sfetnic bun.
Va urez un
dulce si linistit.

Asa creste Maria Diana
GETY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AdinaF Azi am fost in vizita la o bebelusa si Fabi a zis categoric ca el nu vrea bebe la noi acasa - na, m-am scos. Adina, imblanzit(a)oare de Fabian si Alexander (06.10.2006) |
Maria mea e toata un zambet cand vede "bebe" la televizor. Acusi o sa-mi zica ca vrea si ea un "bebe" si ma-sa n-o sa mai poata sa-i faca.

Asa creste Maria Diana
flavia ramona spune:
Sa nu credeti ca v-am sedus si abandonat, am avut toata intentia de a fi activa pe aici, dar din pacate niste probleme nu-mi dau pace si nu am prea mare chef de forum. Nu vreau sa ma lamentez, doamne fereste, au altii mai mari probleme ca si mine.
Roxana, Mexxa, gandurile mele sunt la voi. Ma rog sa dispara cat mai curand toate problemele de sanatate ale copilasilor vostrii si ma rog ca voi sa aveti puterea sa mergeti mai departe. 
Ioana, bine ati venit printre noi.
Eunice! Sa ai parte numai de bucurii!
Bogdan e bine, ca de obicei cu mofturi la mancare, dar ne-am cam obisnuit deja. Scutec mai punem noaptea, desi am observat ca in ultima vreme are cand e gol la trezire, dar astept vremea mai calda sa il las si noaptea fara scutec.
Intrebare: Bogdan are pe dintisorii din fata, cei de sus, niste pete galbene, care nu trec nicicum ... mai are vreuna dintre bucurii ceva de genul acesta?
Io trebuia sa ies cu fetele amu seara da nu am cu cine lasa copilul
.
AdinaF spune:
Gety, eu cred ca l-a deranjat de fapt ca tzineam papushica de fetitza in bratze. Na, in orice caz, acolo mai era un baiat de varsta alor nostri, si 2 ore cat am stat acolo s-au jucat extrem de frumos in camera lui, nici mac n-ai auzit, am ramas masca, cred ca e prima oara cand stau asa fara griji la o cafea, avem copii mari , ce mai, pe mine incepe sa ma sperie cumva lucrul asta.
Yoana, eu am zis ca trec cu vederea orice, numai pe acoperis sa nu-i gasesc intr-o buna zi, balconul nostru e facut in asa fel incat sa te potzi catzara cu usurintza pe acoperis.
De pampers noi am scapat in 3 saptamani, dar recunosc, daca nu ma ajuta maica-mea, as fi dat in disperare. oricum, eu zic ca nu e mare graba, aici nu cunosc pe nimeni de varsta lor care sa fi renuntzat la ei, sunt mai relaxatzi in privintza asta.
Monique , eu sunt fan Cozminutza, are un zambet care te cucereste. Ma duc sa caut poeziile pe care le-ai scris de cateva zile, ca noi suntem cam repetentzi la capitolul asta.
eu nu fierb laptele, il incalzesc doar, nu cred sa mai fie nevoie. Eu am mai scris ca de l an le dau lapte dintr-acela, si n-am observat reactzii ciudate .
flavia, eu am observat o pata foarte alba pe unul din dintzi, am citit candva ca ar fi de la surplus de fluor (eu le dau cate-o tableta pe zi), pasta de dintzi folosesc fara fluor.
O seara faina!
CristinaGoji spune:
Flavia
ai grija de tine! Doamne ajuta sa fie bine si sa treaca toate supararile!
Ti-am mai zis, si Vladut are pete pe dintisori, dentistul mi-a zis ca poate fi o demineralizare si sa-i dau Zymmafluor, eu nu vreau, dar i-am luat sare de mare imbogatita cu iod si fluor si-i pun din asta in mancare.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown