Bucurii de sept-oct 2006 (159)
Raspunsuri - Pagina 12
yoannamarie spune:
Cristina, mercic pentru sfaturi!
Dar avand in vedere ca acum e frig (brrrr) nu prea am cum sa o schimb pe afara. Asa ca, nu-mi ramane decat (dupa cum ai spus si tu) sa astept sa se mai incalzeasca.
Eu ma gandeam sa renunt la el, dintr-odata, de tot. Gata cu ei! ![]()

Monique,
mercic! Da, cunosc "paturicile"... Le-am folosit cand era Mitzu, bebe. Peste tot le luam cu mine. Aveam in fiecare geanta cate una
. Si....daa, e o idee excelenta, sa pun, noaptea sub asternutul Mariei. Sa ajung la nivelul in care o sa-i dau chilotei noaptea si, cu siguranta, voi pune in aplicare. Mercic,
inca o data!
In legatura cu laptele pasteurizat, imi pare rau caci, eu, nu pot sa-ti dau vreun sfat. Mitzu meu nu accepta sub nici o forma laptele pasteurizat (nici simplu, nici cu cereale, nici cu miere, nici cu orez, nici cu paste etc). Bea, incontinuare, lapte formula.
Gety, felicitari Mariei! Si tie, de ce nu!
Flavia, mercic! Am observat ca avem puiutii nascuti in aceeasi zi! Ma bucur pentru aceasta coincidenta!
Nu stiu, din pacate, ce sa-ti spun despre petele de pe dintisorii lui Bogdan. Cel mai bine ar fi sa intrebi pediatrul. 
Aaaa...trebuia sa iesi cu fetele in oras? Imi pare rau ca nu ai avut cu cine sa-l lasi pe Bogdanel. Oricum, super tare...ca mai aveti timp de asa ceva si pastrati seara fetelor. Felicitari!
Eu nu am mai iesit cu feteleee.....oho....si mi-e un doooor!!! Mda...NO COMMENT! Gata! Va 
www.totsites.com/tot/maria-elena
Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!
"Copilaria vesteste omul, asa cum dimineata vesteste ziua..."
Ioana, mami de
Maria-Elena
xandrutza_76 spune:
Eni, la multi ani fericiti!! Cu multa sanatate si bucurii!!
Un buchetel de flori pentru tine.
Ioana, eu cand ies afara cu Narcisa ii pun pampers dar ii spun ca e doar pentru plimbare, pisu tot la oala trebuie facut. O pun inainte de a iesi si dupa ce intram in casa. Gety, felicitari pentru pisu la oala. Ce-am patit eu? Ha, no.2 in trei acte, primul la oala cu bunica, al doilea singura, in chilotei, al treilea pe paturica pe care am intins-o ca s-o dezbrac (nu suporta sa se murdareasca
), cat ma agitam eu cu servetele si cu hartia igienica. I-am zis ca arunc oala daca nu o foloseste ca ocupa loc in casa; drept urmare pana s-a culcat a facut pisu la oala intr-o veselie![]()
Gety, i-a trecut Dianei sperietura, am potolit-o pana la urma, toata ziua Narcisa dadea s-o mangaie pe cap, asa spunea "a bit Diana".
Flavia, bine ai revenit! Sper sa treaca repede toate problemele! 
Moni, imi pare rau ca te-a dezamagit Baby Expo.
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AdinaF Fetelor cu fetitze, aproape ca imi facetzi pofta sa ma mai incerc o data (dar numai aproape) - eu mai nou am invatzat sa desenez toate marcile de masini posibile : mami, fa-mi un cabrio, mami, fa-mi un caddy, mami, fa-mi un audi - noaptea se trezesc uneori, viseaza ca si-au furat masinutzele preferate unul altuia, sunt efectiv obsedatzi de ele ... ieri mi s-au cocotzat pe o scara de 4 metri, mi s-a facut rau (sotzul era in spatele lor, ca io n-am indraznit). Rad totzi 3 de mine si spun ca "lui mami e frica!" - sunt curioasa ce ne mai rezerva viitorul ... O zi frumoasa va doresc! Adina, imblanzit(a)oare de Fabian si Alexander (06.10.2006) |
Adina, vezi ca avem deschis club de alpiniste, si Cosmi si Narcisa sunt cataratoare, a mea cel putin s-a plictisit de mobila din casa, testeaza terenul prin curte...
itzy-bitzy spune:
Eni La muuuulti ani fericiti! Multe impliniri si succese iti doresc! Multumim si pentru tratatie...hmmm delicioasa...![]()
Paturicile alea igienice de 60x90 sau 60x60 se numesc aleze. Si eu am folosit mereu cand era bb si o schimbam. Luam de la Seni sau Happy parca, alea erau chiar mai maricele.
Ana-Maria se trezeste o data si cere pipi noaptea dar de multe ori face chiar de 2-3 ori pe noapte....ea bea fff multa apa si suc ziua si la culcare 350 ml de lapte (praf). Uneori pampersul e mai uscat alteori e atat de greu, plin-plin...Am zis ca nu ma mai agit pentru moment cu aleze noaptea, o gaseam in balta, uda pana la gat...nici nu stiu de cat timp era asa uda la spate sau burtica...si pentru ce? are timp sa renunte si la cel de noapte ...o las pana o sa fie uscat si se va trezi ea sa ceara de 2 ori sau va tine toata noaptea....
Am auzit mamici/bunici in parc, care puneau ceasul si ii trezeau pe copilasi de 2 ori pe noapte ca sa ii puna la oala...Alt stres si pt mine si pt copil...in loc sa ne odihnim calumea...Sunt convinsa ca va renunta curand, singura, si la asta de noapte.
Ziua nu face deloc pe ea. Cere indiferent unde suntem...Acasa chiar isi ia singura olita, face, se sterge si isi ridica chiloteii ...v-am mai zis...
Yoanna intr-adevar si eu zic ca vara este mai bine si mai usor si pt tine si pt ea...Ana-Maria a renuntat in luna iulie anul trecut...si f usor ti-am spus.
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Flaviaaaa bine ai revenit! Hai incearca sa fii mai activa!
Regret ca te confrunti iar cu pb...
Te inteleg perfect...ref la iesitul in oras. Noi, insa, de cand suntem aici o luam peste tot...ca n-am de ales, (nu mai am 4 bunici la care s-o expediez)...indiferent de ora sau pana la ce ora stam...Am stat cu ea si pana la 1-2 noaptea plecati, in we mai ales...rezista treaza maimutza - apropo de energie
!
Aseara, de ex, am plecat la ora 21 de acasa. Eram sigura ca va adormi de cum se urca in masina pt ca era obosita, nu dormise la pranz. I-am dat laptele si a picat lata. Habar-n-are ca a umblat prin magazine si pe la restaurant cu noi...dormea dusa in carut. La intoarcere a deschis ochii cand am dezbracat-o si a adormit in continuare ...pana la 9 jumate dimineatza. E prima data cand adoarme asa...de regula sta treaza pana la intoarcere, dar era f. obosita acum.
De obicei are program bine stabilit dar in astea 6 luni am facut la abateri...ca sa ne facem si noi placerile...
Pupici si te mai asteptam
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
Monique_new spune:
Neata. Gata
luta de weekend.
Eu deja am trebaluit.Ne pregatim de musafiri.
Adina multumim
.
Alina Cosmi se mai scapa dar nu mereu noaptea. Deobicei daca bea multe lichide inainte de culcare. Dar de regula face dim cand se trezeste. Cu ceasul chiar nu m-as chinui nici eu si nici pe ea sincera sa fiu.
Au ei timp sa se obisnuiasca si fara pampers.
Gata la treaba. O zi minunata va urez
....a iesit si soarele gata a venit primavara....cel putin eu asa sper![]()
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

eunice78 spune:
Multumesc frumos pentru urari. Sa vi se intoarca inzecit!
Monique, eu nu fierb laptele de la cutie, doar il incalzesc si ii adaug cereale (la 800 ml seara pun cam 3 linguri de cereale seara, dimineata la 800 ml lapte pun 2 linguri nesquick).
Aleze am folosit si eu. De trezit copii noaptea, pentru olitza, nu i-am trezit niciodata.Ai mei cred ca au avut de mici acest control al vezicii bine dezvoltat. Erau bbeii si nu faceau noaptea. Dimineata insa intre 8 si 9 schimbam si cate 2, 3 scutece. Probabil a fost un factor care a contribuit serios la scapatul usor de scutece.
Succes la operatiunea olitza tuturor care se confrunta cu ea!
Weekend placut va doresc!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
alexutza_26 spune:
Ziua buna fetele
Multumes mult pt incurajari si suport 
Itzy - da, chiar ii merge bine maimutzicii mele cu lapte de la mami - asta e cea mai mare satisfactie ca macar unul dintre copiii mei beneficiaza de lapticul meu
Xan - ce sa zic...cu planse de colorat tot asa scoase la imprimanta am tot incercat..dar nu are suficenta rabdare sa coloreze...mai mult le mazgaleste si apoi le mototoleste
...insistam...
Cristina - asa si grasanul meu ...are un motan de plus - Danila - pe care il schimba de pampers ca face kk/pipi, il alapteaza cum a vazut la mine, vine si ma anunta ca face nani Danila si sa fac linisteeee...e un scump in momente de genu'....
Tanima - eu te inteleg perfect, desi sincera sa fiu sunt ferm convinsa ca al meu grasan e surclasat la energie de Rares...si totusi in momente de furie/frustrare este incredibil de activ/energic/fortos/nabadaios
....de vreo sapt incoace chiar s-a mai linistit - am incercat sfatuindu-ma cu Cristina - sa-l accept asa cum e el in faza asta - cu nebuniile/boacanele de moment si cu starile de violenta si nemultumire...si vad ca merge spre bine, adik a inceput sa vada ca orice ar face mami oricum e langa el, il iubeste, il ia in brate, il pupa, se joaca cu al, merge cu el afara la copii....sper sa mergem pe drumu'cel bun. Multa putere rabdare si intelegere pt starile ce vor urma iti doresc. Si poate ar fi bine totusi sa accepti ajutorul ce ti se ofera - eu nu am asa ceva din partea mamei si tare greu imi e mereu sa apelez la pers straine.....
Adina - sincera sa fiu am inteles ce ai vrut sa spui in mesajul tau...dar stii ca tonul face muzica...parerea mea!
Ioana - multa bafta la "operatiunea olita" - noi am scapat ziua de pampers, dar noaptea cred ca o sa mai punem pampers pana la vara cel putin....
Nu stiu prin ce minune am reusit sa scriu atata....in conditiile in care ecranul laptopului meu a ajuns de vreo 10 ori la orizontala pe parcursul scrisului 
Va pup si sa aveti un we frumooos si senin!!!!
GETY spune:
Neata!
Da'ce harnice sunteti!
Noi acum am terminat treaba si Maria a iesit cu tati afara.
M-am laudat si eu ieri.
Ca azi a facut 2 no. 1 pe ea si 1 no. 2 la oala!
Mariei incep sa-i ramana hainutele mici, dar nu ma incumet inca sa-i cumpar acum altele noi, astept sa se mai incalzeasca, pentru ca nu stiu cat o sa mai creasca. Si tot atunci cred ca o iau cu mine sa-i probez hainutele, ca ultima oara cu 2 articole de imbracaminte m-am intors inapoi sa le schimb.
Vreau sa va spun ca intr-o seara i-am pus niste ciorapei mai finuti pe ea si tare mandra a fost! Isi ridica pantalonasii sa i se vada pulpitele.![]()

Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Daca scrie pe ambalaj ca nu necesita fierbere, nu fierbem laptele.
Maria nu are patute pe dintisori.
Incerc sa pun vreo 2 poze cu Maria.
Monique_new, si eu duc dorul primaverii, m-am cam saturat de frig. Cu sania n-am iesit decat de 2 ori, pana acumm. Cred ca am sa o dau inapoi tatalui meu s-o urce din nou in podul casei.
La Iasi sunt vreo 4 grade afara acum.
3 poze de ieri cu Maria

Asa creste Maria Diana