Bucurii de sept-oct 2006 (159)
Raspunsuri - Pagina 10
princess spune:
La Multi Ani, Eunice! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai! Multe realizari si tot ce iti mai doresti tu! Multumim de tratatie! 

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
GETY spune:
LA MULTI ANI, EUNICE!
Multa sanatate, fericire si implinire alaturi de cei dragi!

Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Xandrutza, ce mai face Diana? I-a trecut sperietura?
Princess, n-a fost greu sa ma ocup, m-am descurcat pana la urma, as mai repeta operatiunea...

Asa creste Maria Diana
AdinaF spune:
Nicidecum, cele care nu au copii f.energici si cu o personalitate f.bine evidentiata, nu stiu ce inseamna asta. Si Rares al meu este neastamparat, si eu i-am mai dat cate o palmuta la fund cand nimic altceva nu mai functiona, dar asta nu arata ca sunt mai rea decat celelalte mamici. Eu zic sa nu mai exageram atata pe tema unei palmute (a nu se interpreta altceva), in ziua de astazi prea se exagereaza cu toate, prea se sare in sus la toate. Cel putin asta este parerea mea, nu vreau sa supar pe nimeni.
[/hr]
Na Cristina, vezi, asta era explicatzia calmului la noi astea cu copii blegi si prosti ... oare cum nu mi s-a aprins becul pana acum? 
.Deci draga Zina, un copil sanatos, la varsta de 2 ani NU ARE CUM SA NU FIE ENERGIC! Diferentza consta in faptul ca unele mamici o percep ca pe ceva negativ, de aceea o imping mereu in fatza ca scuza pt neputintza lor de a-i face fatza, in timp ce altele se bucura din plin de ea , isi fac cruce si-si scuipa mereu in san ca au noroc de copii sanatosi. Si hai sa nu mai catalogam si sa etichetam pe copilul nimanui, ca acesta e un punct f. sensibil.
tanima, sper si eu ca nu te-ai suparat pe cele scrise, cu sigurantza nu asta era scopul, sa stii ca si eu m-am schimbat foarte mult in ultimul timp (in bine sper), invatz tot timpul lucruri noi si sper si incerc sa tzin pas cu normele educatziei moderne, a secolului 21 ... si ma bucur daca toata tevatura asta te-a pus putzin pe ganduri . Rabdare de fier ( eu de ex as ruga-o pe mama ori sa tzi-o plimbe pe fetitza pe-afara, pana te odihnesti si tu putzin, ori sa-tzi gateasca doar si eventual sa-tzi faca curat pana iesi tu la plimbare - in felul asta n-atzi avea contact una cu alta, si te-ar putea scuti de anumite sarcini).Numai bine!
Fetelor cu fetitze, aproape ca imi facetzi pofta sa ma mai incerc o data (dar numai aproape) - eu mai nou am invatzat sa desenez toate marcile de masini posibile : mami, fa-mi un cabrio, mami, fa-mi un caddy, mami, fa-mi un audi - noaptea se trezesc uneori, viseaza ca si-au furat masinutzele preferate unul altuia, sunt efectiv obsedatzi de ele ... ieri mi s-au cocotzat pe o scara de 4 metri, mi s-a facut rau (sotzul era in spatele lor, ca io n-am indraznit). Rad totzi 3 de mine si spun ca "lui mami e frica!" - sunt curioasa ce ne mai rezerva viitorul ...
O zi frumoasa va doresc!
AdinaF spune:
Eunice, acum am vazut ca ospatz ne-ai pregatit. LA MULTI ANI si multa fericire itzi doresc!
ramomar spune:
EUNICE LA MULTI ANI!!! multa sanatate, fericire si multe impliniri alaturi de baietii tai! 

princess
, mda, poate nu am fost asa rea, dar in acel moment cand i-am vazut ochisorii inlacrimati si privirea aceea nevinovata, m-am intristat tare mult si asa m-am simtit.
Nasol cu durerea de cap, sper sa scapi repede de ea!
Tare bine ai mai zis-o
, sunt total de acord cu tine
: " Referitor la tema discutiei, deschisa de Tanima, eu cred ca este foarte util pentru noi sa ne exprimam cu sinceritate parerile, fie ele bune sau rele, fie ca ne convin, fie ca nu. Din orice putem invata lucruri bune si pozitive! Important este sa abordam totul cu maturitate si bunavointa! Si iarasi mai cred ca fiecare mamica este libera sa isi creasca copilasul/copilasii asa cum crede si se pricepe ea. "
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ramomar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Zina ... Nicidecum, cele care nu au copii f.energici si cu o personalitate f.bine evidentiata, nu stiu ce inseamna asta. Zina si Rares (26.10.2006) |
Nu cred ca exista copil care sa nu aibe o personalitate bine evidentiata!
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
Zina spune:
AdinaF: "Diferentza consta in faptul ca unele mamici o percep ca pe ceva negativ, de aceea o imping mereu in fatza ca scuza pt neputintza lor de a-i face fatza, in timp ce altele se bucura din plin de ea , isi fac cruce si-si scuipa mereu in san ca au noroc de copii sanatosi. Si hai sa nu mai catalogam si sa etichetam pe copilul nimanui, ca acesta e un punct f. sensibil"
Nu ai priceput nimic din ce am vrut sa spun, nu am facut nici o "paralela" la nimeni, iar chestia cu "neputinta", si 'cele cu copii blegi si prosti" ce sa mai spun, ocupatie cu "lucruri slabe" din pacate au unii, nu mai stiu cum sa citeasca "printre randuri" ca mai tarziu sa atace. Sau pur si simplu le place sa faca asta????
Sunt convinsa ca mi se vor "urca in cap" unele fete, dar nu mi se pare corect ce se intampla cateodata pe-aici. Am senzatia de formarea unei "bisericute", care ia foc la atitudinea altora care nu seamana cu a acesteia.
Imi permit sa spun toate astea, deoarece prin postarea mea nu am dat de inteles ca "am sarit la gatul cuiva", nu era cazul prezentei aciditatii tale AdinaF, a sarcasmului tau inutil.
Pur si simplu am inteles-o perfect pe Tanima, atata tot.
Va doresc un weekend placut!
Zina si Rares (26.10.2006)
yoannamarie spune:
Seara buna, fetelor! De la inceput.... NO COMMENT, vis-a-vis de ce s-a discutat pana acum!
Alina, tu nu ai nici o vina, draguta! Doamne, iarta-ma! Nu trebuie sa-ti para rau! Ne-a facut mare placere sa ne uitam pe poze. Nu a fost nimic grav. Sotul meu a inteles ce s-a intamplat si ne-am amuzat, copios, pe chestia asta. Si acum ne amuzam! Pur si simpu, a fost un moment al Mariei in care trebuia sa fie ea, vedeta!
.. Sper si eu, ca Maria sa fi inteles ceva din poza cu Rares si...sa aplice cat de curand!
Va
!
Adina, vad ca nazdravanii tai n-au gusturi rele: Cabrio, Caddy, Audi... mda... Bravo...de mici stiu ce vor
. Draga de tine, cred ca ai albit cand i-ai vazut cocotati pe scara! Eh, si acum sa fiu si in gasca picilor : "Fii, draga, si tu mai relaxata si sa nu-ti mai fie atat de frica
"! Am glumit...![]()
In legatura cu pofta pentru bebe fetita!
De la aproape pana la a-ti face pofta...mai e un pas
Noi te sustinem
!
hai ca
piticii si pe tine!
Lilina, am vazut pozele cu tine si Vladut! Ce mult mi-au placut cele de la carnaval sau bal mascat
! super tare, ideea! Si costumele...iar Vladut a fost super dragalas! 
Eunice, La multi ani! Multa sanatate si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi!
www.totsites.com/tot/maria-elena
Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!
Ioana, mami de
Maria-Elena
AdinaF spune:
yoanna, da eu am inima mai slaba, dar sotzului meu ii place sa le testeze limitele (fara sa-i puna in pericol bineintzeles) - cred ca-i o chestie barbateasca , stiu eu?
Azi am fost in vizita la o bebelusa si Fabi a zis categoric ca el nu vrea bebe la noi acasa - na, m-am scos.