Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 22
irina_stef spune:
NEATTZA si de la noi.
LAVI raspund la apel
.noi suntem bine doar ca nu prea am timp sa intru sa scriu,apuc sa citesc si cand sa scriu si eu cate ceva pe aici tre sa fug de la calculator ca unul tipa sau se ascund prin casa sau cinbe stie ce se investe si nu mai reusesc sa scriu.
ANK ce bine ca plecati asa repede la tati.dar cum faceti tre sa mai pleci cu cineva cu tine,un adult,ca nu ai voie singura cu 2 copii sub 2 ani.trebuie cate un insotitor adult ptr fiecare copil pana la 2 ani,ca trebuiesc tinuti in brate nu le da loc.dar cred ca stii asta.
am vazut-o pe CECI e o dulcica pufoasa draga de ea.si RAUL e tare cu gunoiul,citeam si ii vedeam pe ai mei care au cam aceleasi indeletniciri cu gunoiul,cum ajung la cosul de gunoi,devine cutia lor cu jucarii numai ca la noi se lasa cu tipete si urlete cand ii iau de acolo.
noi cu wc-ul am scapat,ca i-am gasit pe amandoi se certau care sa se balaceasca cu mainile in apa,dar am descoperit ca daca trag apa le este frica,si de atunci nu s-au mai atins de el.
ANCULE ce faci pe la BE azi,parca asa retin,mai aratane-o pe MARIUCA cea dulce
am vazut-o pe IASMINA cu codite ce mai e domnisoara gata,si ce frumos vb ea
Si am mai vazut copilasi frumusei foc,dar nu vrea sa uit pe cineva
MIHA tu azi ce ne mai COCI![]()
fetelor eu am votat pozele voastre din concurs la care mi-am amintit,daca mai e cineva care are poze si nu le-am votat da-ti un semn.
pupici,am fugit sa le fac micul dejun
irina_stef spune:
fetelor scuzati greselile,am mai bagat litere si am mai si mancat dar nu am timp sa corectez....
Ank83 spune:
Irina o iau pe mama cu noi sa ma ajute si ea vine inapoi dupa 2 zile.Dupa ce mi-am rezervat biletele mi-am dat seama ca puteam sa ii rezerv lui Raul bilet de copil peste 2 ani ca era mai ieftin decat sa ii platesc taxele de aeroport.. si asa avea si el loc
.Pt bebe era 90 ron ,iar bilet de copil 53 ron
...si aveam voie sa ii iau si bagaj 
..asa ciuciu 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irina_stef noi cu wc-ul am scapat,ca i-am gasit pe amandoi se certau care sa se balaceasca cu mainile in apa,dar am descoperit ca daca trag apa le este frica,si de atunci nu s-au mai atins de el. |
Ohhh ca Raul daca trag apa la WC atunci e mai fascinat de el
.... tot se chitaie de bucurie 
... Asa am inceput sa il pun si pe toaleta cu reductor ca asa sta mai bine decat pe olita(unde nu sta nici sa-l picuri cu ceara... mai bine o foloseste ca palarie).... Dar si pe WC sta doar daca eu ii povestesc una alta in fata lui si ii atrag atentia cu altceva

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
irina_stef spune:
ANK si ptr RAUL CU BILET DE BEBE,ai voie la 10 kg.si asta sigur era asa in septembrie cand am fost noi in tara cu tarom.eu la doi copii cu bilete infant,am avut cate 10 kg de fiecare copil.asta e partea nasoala ca trebuie tinuti in brate,bine ceci e mititica,o sa stea.
eu cu olita nici nu ma stresez,nu i-am pus decat de cateva ori si atunci au luat-o drept jucarie,se ridicau de pe ea si si-o puneau in cap.si pana la 2 ani ei nici nu-si pot controla sfincterele ca sa stie sa se tina ca tre sa faca la olita.eu nu ma stresez cu chestiile astea,or face ei si la olita,si deocamdata mie mai comod imi este cu pampersi,cum sunt doi ii schimb imediat si gata.
si cu mancarea pasata gandesc la fel,ei mananca nepasat dar cam greu cu cei 4 dintisori,si de aceea noi inca mai avem mancaruri pe care le mananca pasate.in alta ordine de idei mananca si cantitate mai mare ceea ce consider ca e f important deocamdata,decat daca le-as da lor in mana.asa se plictisesc repede,si imi arunca mancarea pe unde apuca.aici nu se considera a fi asta vreo problema,sunt copii si de 2 ani care inca mananca pasat si e totul ok.au timp sa manance bucatele ca doar nu vor manca la majorat pasat sau vor sta cu biberonul in buzunar.![]()
Ank83 spune:
irina noi mergem cu wizz .... a e super ieftin si nu stiu daca au voie si cu bagaj de mana...parca doar de carut scrie ca e voie 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
heeloo
irinush, 
ank, mama mea pleaca maine cu wizz. noi plecam cu wind jet si stiu sigur ca iasmi nu are dreptul la nici un bagaj. ai imputernicire sa scoti copii din tara?? parca asa se procedeaza in lipsa tatlui. cand am fost noi in sicilia acu 2 ani era o mamica cu bebele si tot dadea declaratii pe acolo.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
eladea2005 spune:
salutare...![]()
am si eu o intrebare de 10 puncte...![]()
daca a doua liniuta e roz pal,pal...se pune??![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Nov-Dec2007 spune:
Este timpul pentru un nou capitol - CAP.167
O primavara frumoasa,cu zile senine si fericite!