Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 23
ellis spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ank83
si pe noi Raul... plus ca daca ii dau ceva in mana de multe ori ii da drumul pe jos si dupa o mananca mai cu pofta Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
aha......deci asta era secretul ca sa manance!..
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 salutare... am si eu o intrebare de 10 puncte... daca a doua liniuta e roz pal,pal...se pune?? Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)... ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |

DAAAAAAAAAA! SE PUNE!!!!!!!!! FELICITARI!!!!!!!

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
ieri am avut o zi de maraiala maxima...i-am dat si panadol, si toate gelurile posibile...se simte o maseluta care a spart sus, si alt canin e inflamat...
Seara am fost la o petrecere a unui martisor nascut in zi de 1 martie, ce a implinit 3 anisori, au fost f multi copiii si vreo 5 pitici de un an si un pic, a alergat a mea, de nu mai stia de ea...
i-a placut foarte tare o masuta cu spirale si cu bile de lemn, genul pe care l-am vazut la MARIA - ANCAI;
ANCUTA, parca de Craciun le luasei, DE UNDE?
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

17.10.2007 si