Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Ank, ce copii cuminti am avea daca doar Raul ar face asta. :)) Maria scoate din gunoi si (slava Domnului!) doar arunca in toaleta.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

..da raul ...ieri mi-a scos apa din toaleta cu sticla de la biberon si arunca pe jos si se distra de minune strigand apa... Daca va intrebati ce faceam eu... ii dadeam fetei de mancare.....
iar dupa venea cu sticla dua mine sa ii pun lapte in ea

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Pai nici Silvia nu face nimic altceva decat sa-l imprastie prin casa gunoiul ... deocamdata. Nu baga in gura, nu o inspira ... simte ea ca nu e aceeasi aroma cu bucatele alese pe care i le pregateste mami .

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

azi dupa ce am aspirat sa dus si si-a luat o felie de paine si mi-a facut totul la loc in bucatarie... si dupa ce l-am certat ..a zambit la mine si s-a dus sa aduca matura si se chinuia el acolo sa mature... ... Am zis ca il pap tot...

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Ank, ce copii cuminti am avea daca doar Raul ar face asta. :)) Maria scoate din gunoi si (slava Domnului!) doar arunca in toaleta.

Primul orice

..da raul ...ieri mi-a scos apa din toaleta cu sticla de la biberon si arunca pe jos si se distra de minune strigand apa... Daca va intrebati ce faceam eu... ii dadeam fetei de mancare.....
iar dupa venea cu sticla dua mine sa ii pun lapte in ea

Poze pitici

Eu va spun noapte buna, am un proiect in lucru si nu e bb2.

Primul orice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Pai nici Silvia nu face nimic altceva decat sa-l imprastie prin casa gunoiul ... deocamdata. Nu baga in gura, nu o inspira ... simte ea ca nu e aceeasi aroma cu bucatele alese pe care i le pregateste mami .

_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

I-am facut sapt asta intr-o zi mar cu biscuite si nu mai avea rabdare si ii tot ziceam..imediat..imediat ..dupa care am aruncat cojile in galeata... si cand m-am intors sa iau biscuitii am auzit un Yam...Yam si el se aplica in galeata sa manance cojile de la mar ... si avae o fata asa satisfacuta ...Si cand i-am zis ca nu e voie sa pape din gunoi l-a intins la mine sa il mananc eu ...Finutz rau fiu-meu asta

Poze pitici

Mergi la inceput

Silvia ma ajuta cand spal in baie ... sterge dupa mine sanitarele sau pe jos, cu hartie igienica . Avem copii harnici, curati si ordonati, ce mai!!!

_

Mergi la inceput

Merg si eu la somn ca dimineata iar imi fac morala singura ca am stat atat

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Silvia ma ajuta cand spal in baie ... sterge dupa mine sanitarele sau pe jos, cu hartie igienica . Avem copii harnici, curati si ordonati, ce mai!!!

_

pai daca nu faci curat cum trebuie... Vine ea cu retusuri din spate

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
I-am facut sapt asta intr-o zi mar cu biscuite si nu mai avea rabdare si ii tot ziceam..imediat..imediat ..dupa care am aruncat cojile in galeata... si cand m-am intors sa iau biscuitii am auzit un Yam...Yam si el se aplica in galeata sa manance cojile de la mar ... si avae o fata asa satisfacuta ...Si cand i-am zis ca nu e voie sa pape din gunoi l-a intins la mine sa il mananc eu ...Finutz rau fiu-meu asta

Poze pitici

hahhahahaaaa ... da' ff finut !!

alina - noapte buna si spor la treaba ... la ambele proiecte

_

Mergi la inceput

ank - noapte buna si tie atunci!!

Ma duc si eu la somnic ... noapte buna tuturor!!

_

Mergi la inceput