Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ank, pai daca ar putea sa ma ignore si cand tipa sau se tanguieste ca nu ma uit la ea nu m-as plange. :)) Maria parca e DeeDee, cand ii spun "Do not push that button, pleeeease !" nu aude nimic si ascute degetelul.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina, nu cred sa fie vreo problema.
ank, tu pe 20 pleci de tot>???

aa si ink o faza, dimineata mai nou iasmi nu mai vrea sa isi bea lapticul in patut la ea,, o intreb dc vrea lapte ea imi zicea da dadadaaa bucuroasa si cand vin cu laptele imi arata cu degetul ca in "pa" (pat) vrea sa si-l bea :))

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Ank, pai daca ar putea sa ma ignore si cand tipa sau se tanguieste ca nu ma uit la ea nu m-as plange. :)) Maria parca e DeeDee, cand ii spun "Do not push that button, pleeeease !" nu aude nimic si ascute degetelul.

Primul orice

foarte tare explicatia

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

alina - sigur ca asta-i "sportul" lor preferat ... sa ne ignore cant tre' sa faca vreo nazbatie .

ank - pai cumva trebuia sa o fac sa inteleaga ca nu-i voie cu papucii/incaltarile in gura ... si atunci am zis ca-i cahhh, mizerie, nu kk ... kk aia care-i in pampers e ppffuuu ... si ea ca fata ordonata si curata, cum gaseste vreo "mizerie" in casa, o duce la gunoi . Iar usa de la gunoi o deschide singura ...

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

da BB de tot... ,... o sa ma intorc pe la mijlocul lui mai.. pt scoala...dar pana atunci ma interesez cum e acolo cu scolile ca am citit ca exista posibilitatea ca membru UE sa o faci gratis...

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

alina - sigur ca asta-i "sportul" lor preferat ... sa ne ignore cant tre' sa faca vreo nazbatie .

ank - pai cumva trebuia sa o fac sa inteleaga ca nu-i voie cu papucii/incaltarile in gura ... si atunci am zis ca-i cahhh, mizerie, nu kk ... kk aia care-i in pampers e ppffuuu ... si ea ca fata ordonata si curata, cum gaseste vreo "mizerie" in casa, o duce la gunoi . Iar usa de la gunoi o deschide singura ...

_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

si raul deschide singur usa de la gunoi... dar pt a face operatiunea inversa... scoate din gunoi

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

revin cu "strigatul' : irinuah (ce fac nazdravanii??),adina (tot in concediu??), cami, lala, stefania, rge, roxx, darleena, dany 2007, flory,erika, kiva, gill,oanar,sherry, aralia, ecaterina, amy (esti la munte???), eni, ralucis, adalia, jasmin, neli, totulii, cristina,vali(ce face printesa roz??), uberbax,catus,cristiana, iuliana, pussi (ce fac printesele???)...

IULIANA LA MULTI ANI!!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIE SI CEI DRAGI@!!!!

ma retrag si eu langa sot la un film.
pupici

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

O face si pe aia , daca tot e acolo ... cum sa rateze o astfel de indeletnicire ???

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

O face si pe aia , daca tot e acolo ... cum sa rateze o astfel de indeletnicire ???

_

sunt mai linistita am cezut ca doar al meu are pasiuni dinastea

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ank, ce copii cuminti am avea daca doar Raul ar face asta. :)) Maria scoate din gunoi si (slava Domnului!) doar arunca in toaleta.

Primul orice

Mergi la inceput