Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heellooo

multumim frumos de complimente.
miha, e figura tare robert al tau!!! mai scriene ce perle scoate ca e tare placut si amuzant sa le citesc!!!
ank, ce grasunica e ceci!!!
anca, maria cate kg mai are???? ce mai zice nou???? iasminica mea a zis azi dimi pt prima oara ochiu' dar ffff clar.
nici iasmi nu papa pasat deloc, nimic. ii place la nebunie sa pape ea singura cu manutele ei.
alina, maria e o scumpa!!! da' eu vreau filmulete sa o vad in actiune...
mai stiti ceva de adina, cami,, pussi????
petro ce face broscuta???

aa azi i-am dat iasminei ciorba de peste....a papat tot!!!

revin

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Am uitat sa spun ca Ilana are doar 4 dintisori (incisivii centrali)...Ma gandesc si la asta...cu ce sa mestece ea ca lumea mancarea??? Normal ca se plictiseste Uneori ma face sa rad ca o vad cum plimba vreo bucatica de ceva si o roade in gingii, ca un mos strib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adela eu nu te judec ca ii dai inca pasat ,doar intrebam.
Cantitatea de lapte mi se pare ok ptr o zi insa eu i-as fi scos masa de lapte de la pranz si poate marea cantitatea de seara si dimineata.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ADELA - 500ml de lapte/zi este exact ce le trebuie picilor la varsta lor; ca a mea bea 600...sau alti copilasi beau mai mult, nu sunt toti copiii la fel;

iar eu ii dau borcanas mixat Alessiei cand nu vrea/nu poate/ e prea obosita sa pape; si cand e racita, la fel, incerc sa ii usurez munca, ca si asa la ea mancarea nu e o placere prea mare;

in afara de peste care ar manca oricand, fii-mea ar baga numai ciorba acrita...mai e vreun pui asa???? adica nu mai vrea supe, mancare, vrea ciorbe...asa ca ieri l-am pus pe sot sa o fenteze cu masa, i-a dat ardei umplut la inceputul mesei, cand era foamea mai mare, iar cand au inceput strambaturile, a bagat si un castronel cu ciorbita de vacuta!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Anca, stai linistita, nu m-am simtit judecata Doar ca imi "faceam temele si repetam" explicatia pentru eventuale rude bagacioaose si sfatoaseAsa, just in case, sa fiu pregatita
Masa de lapte la pranz n-am cum s-o scot pentru ca atunci cand vine de afara e obosita si nu coopereaza la a fi hranita cu altceva Si nici n-o pot culca cu stomacul gol. Asa ca am facut un compromis.
La noi subiectul "mancare" e cu cantec Ne-a luat 1 an si 3 luni sa ajungem unde suntem acum. Recunosc sincer ca eu am ramas cu sechele, asa ca ma declar multumita de cum evolueaza lucrurile in prezent

Mergi la inceput

adela, eu cand iasmi e prea obosita sa pape,la amiaza, face nani fara sa pape iar cand se trezeste......ar roade si lingurita!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ellis

l-am vazut pe VLADUT plin de margarina!

ANDREEA - TU NU TE MAI VAITI CA NU PAPA ERIC??? ori si-a revenit, ori te-ai resemnat tu...

DANY - almette/ mozzarella cu painica, lapte cu cereale de adulti, sau iaurt cu cereale de adulti, fidea cu lapte, almette cu paste-stelutze, cascaval, omleta cu rosii si branza, out fiert ochi in apa cu smantana si mamaligutza, out + painica, placintele cu branza sau mere, sau dovleac...nu mai stiu.

MAMI IN BUCATARIE

ellis, mersi de intrebare... m-am si resemnat, e adevarat, ca papa mai putin ca altii(ca unii dintre copilasii de pe aici)...dar acum ii dau papa cam la 4.30-5 ore si asa papa destul de bine (fata de cum papa)... asa ca noi avem cele 2 mese de laptic, pe la 10.00-10.30 branzica pe paine sau cu fructe si cereale, pe la 14.30-15.00 papam felul principal (ori supica cu legume si carnita ori felul 2)si undeva pe la 18.00-19.00 mai ciuguleste cate ceva... cam asta e...oricum suntem tot pe la 10 kile, dar pediatra zice ca e foarte bine, ca arata minunat si ca e superb...asa ca stau si io linistita, mama nevricoasa si stresata ce is...

toata chestia e ca trebuie sa-i mixez bine carnita, daca simte vreo bucata in gura o scuipa afara...deci...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

stai linistita, mama nevricoasa, acelasi e si programul mimozei mele si eu sunt linistita; cel putin imi convine ca papa f bine pranzul si ca imi accespta fructele si chiar papa cu placerea acum citrice, kiwi, pepene, banana, chiar si mar

MAMI IN BUCATARIE

ei, vezi?? ne-am scos...bine ca papa puii si is sanatosi...in rest, sincer nu mai stau sa calculez cate kile tre sa aiba sau de ce are mai putin decat ala, ala si ala...

peste vreo cativa ani ne-om intreba ce sa le dam de papa ca sa nu se mai ingrase ...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!

bb - suntem bine ... nimic nou, doar cei 3 canini iesiti deodata ... aaaaa si avem fite, muuuulteeee fite!

ellis - SIlvia e si ea pe acru/sarat ... adica dulciurile ff putin, prefera o buc. de paine sau altceva decat dulciuri. Si ciorbele sunt preferatele ei ... Sper sa nu fie o acritura si la caracter, in viitor ... hahhahaaa ...

adela - bravo pt. bonzaiul papacios!!! Are niste ochi ... ca si Mariuca ancaiD ...

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

petro, superba-superba domn'soara broscutza!!!! doamne ce frumoasa a iesit si in poza!!!

in leg cu acru.....iasmi e si pe acru...si pe dulce... adik e disperata rau de tot si dupa bobo (plange si imi spune "unu bobo" adik sa ii dau doar o bobo...) dar dc scot borcanul de muraturi... mai are o mana si pe alea....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Anca, stai linistita, nu m-am simtit judecata Doar ca imi "faceam temele si repetam" explicatia pentru eventuale rude bagacioaose si sfatoaseAsa, just in case, sa fiu pregatita
Masa de lapte la pranz n-am cum s-o scot pentru ca atunci cand vine de afara e obosita si nu coopereaza la a fi hranita cu altceva Si nici n-o pot culca cu stomacul gol. Asa ca am facut un compromis.
La noi subiectul "mancare" e cu cantec Ne-a luat 1 an si 3 luni sa ajungem unde suntem acum. Recunosc sincer ca eu am ramas cu sechele, asa ca ma declar multumita de cum evolueaza lucrurile in prezent

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

Adela, asa e si la noi...cred ca fiecare are obiceiurile/preferintele lui... asa cum ziceam undeva mai sus, Eric nu suporta bucata de carne in gura...cum o simte cum o scuipa...atunci o mixez bine, bine si amestecata cu legume o papa...trebuie sa ne adaptam cerintelor lor, daca vrem sa pape...ma refer la astia mofturosi, nu la cei care papa tot...nici legumele nu le vrea bucati, asa in manuta...rar morcovul..dar si atunci ia doua-trei imbucaturi dupa care il arunca din mana... in schimb, asa amestecat sau pasat, manaca mult mai bine..asta e...deocamdata suntem la faza asta...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput