Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Ramo trebuie sa ai talent sa-ti reuseasca asemenea capodopera

Daaa, mare talent!
Ca bine-i ziceau fetele Mihaelei sa inceapa sa-si noteze in jurnal perlele lui Robert ca peste ani sa i le aminteasca...
Nici eu n-ar fi rau sa ma apuc de scris pt ca desi nu spune nici un cuvintel (inca!) fiecare zi face cate-o zgatie: trasul pisicii de coada (la propriu) e deja rasuflata cat si ascunsul dupa perdea, mobila, usi... sau de cate ori ma vede desculta vrea sa ma muste de degetele de la picioare (poate-i plac ca-s rosii unghiile).

Aaaa, trebuie sa v-o spun si pe-asta: ii spuneam in seara asta ca baia s-a sfarsit si in 2 min o sa-l iau in prosop sa mergem la culcare. Am ramas uimita cand dragul de el a inceput sa se tina cu mainile puternic de marginea cazii, sa mormaie nervos si in acelasi timp sa clatine cap a negatie. Pt moment am crezut ca e o coincidenta si cand i-am repetat ca trebuie sa plecam, mai nervos a inceput sa maraie ca un catel daca-i iei osul si sa repete din nou gestul

Si iar vin si intreb : mai e vreun prichindel care la 1 an, 2 luni si 2 sapt sa nu zica nici un cuvant? (nu stiu daca la cuvinte spune se pun: NANA si DA)

Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)

da Ramo, si al meu e scump la vorba, adica zice tata, mama, appa, baba...cam astea...si scoate evident niste sunete si silabe doar de el stiute, dar nu cred ca face referire la ceva anume

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

neata!

am vazut o Cecilica grasoloana, pape-o mama pe ea..deja ai fata mare, bre!

am vazut si Maria ce frumos se joaca ea in nisip...ehhhhhh...fetele sunt mai cumintele, se jaoca frumos, nu se murdaresc ca porcii... asta e....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Neata!

La noi masa de seara e pe la 19.00-19.30 si e introdusa abia de vreo luna, ca pana acum domnisoara mea n-a binevoit Asa ca noi suntem la incepatori si nu papam decat 1 banana pasata sau un iaurt de 150 gr. Uneori mai fac o combinatie din astea doua si ca sa nu fie prea moale, ii adaug o masura-doua de cereale. Dar atunci stau cu emotii ca nu mai bea lapticul de seara.
Insa daca e un bebe ne-mofturos, poti sa incerci branzica cu smantana, iaurt cu fructe si biscuiti, gris cu lapte, orez/fidea cu lapte, budinci...Depinde de cat de consistent vrei sa pape la ora ai si de ora de culcare, cred. Ca ai putea sa-i dai si ceva legume, de exemplu. Eu nu le am cu bucataria, mai ales pentru bebei, ca la noi nu exista cerere De cate ori am incercat, desi mi-a iesit papa bun, fata m-a refuzat. Decat sa ma enervez, mai bine-i dau ce stiu ca papa. Asta e situatia la noi.

Ank, daca cauti sling, intra aici http://poarta-ma.blogspot.com/
Scrie-i tipei, Diana o cheama, vezi ca are adresa de contact in dreapta paginii. Face slinguri si costa 75 RON. Are si la 100 RON, nu stiu exact diferenta, dar iti explica ea. Cred ca te-ar ajuta mult, mai ales daca pleci in calatorie

PS. editez, ca vreau sa va mai spun ceva: Ilana dupa 10 ore de somn legate, imi bea dimineata doar 140 ml lapte! Mda, ca sa vedeti ce "fomista" are mama!
Inainte bea cam 100-120 ml pe la 3.00 am si inca vreo 100 ml pe la 7.30-8.00. Deci cu noul program ies in pierdere Nici nu mai stiu daca sa ma bucur sau nu ca doarme toata noaptea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata!
ADELA - eu te felicit pt cele 10 ore de somn! noi bem dimi, dupa 8 ore de somn(max) 300 ml lapte cu cereale.

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

l-am vazut pe VLADUT plin de margarina!

ANDREEA - TU NU TE MAI VAITI CA NU PAPA ERIC??? ori si-a revenit, ori te-ai resemnat tu...

DANY - almette/ mozzarella cu painica, lapte cu cereale de adulti, sau iaurt cu cereale de adulti, fidea cu lapte, almette cu paste-stelutze, cascaval, omleta cu rosii si branza, out fiert ochi in apa cu smantana si mamaligutza, out + painica, placintele cu branza sau mere, sau dovleac...nu mai stiu.

MAMI IN BUCATARIE

ellis, mersi de intrebare... m-am si resemnat, e adevarat, ca papa mai putin ca altii(ca unii dintre copilasii de pe aici)...dar acum ii dau papa cam la 4.30-5 ore si asa papa destul de bine (fata de cum papa)... asa ca noi avem cele 2 mese de laptic, pe la 10.00-10.30 branzica pe paine sau cu fructe si cereale, pe la 14.30-15.00 papam felul principal (ori supica cu legume si carnita ori felul 2)si undeva pe la 18.00-19.00 mai ciuguleste cate ceva... cam asta e...oricum suntem tot pe la 10 kile, dar pediatra zice ca e foarte bine, ca arata minunat si ca e superb...asa ca stau si io linistita, mama nevricoasa si stresata ce is...

toata chestia e ca trebuie sa-i mixez bine carnita, daca simte vreo bucata in gura o scuipa afara...deci...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adela de ce ii mai daiu banana pasata?
Mi se pare cam putin lapte ,poate are tetina prea mica sau nu ii place laptele ala.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Anca, ii dau pasat pentru ca daca ii dau sa muste, ia doar de max. 4 ori si apoi nexam. Daca i-o fac doar la furculita, n-o vrea. Ori pe mine ma intereseaza in primul rand sa pape toata cantitatea, ca si asa avem pana in 8.500 kg! Sincer, nu-mi pasa daca mananca pasat pana la 4 ani daca asa mananca!.. Serios vorbind, nu-mi fac probleme, stie sa mestece si sa muste (castraveti, masline, cascaval, morcov fiert, chestii d-astea) doar ca se plictiseste f. repede si renunta. Asa ca prefer sa-i dau mesele pasate si intre, ce mai ciuguleste ea, sa fie de exercitiu pentru muscat-mestecat-inghitit.
Lapte, avem 3 bibe/zi: 100-140 ml dimineata, 200-240 ml la pranz inainte de somn si 150-200 ml la culcare. Cam asa, dar depinde de zi

Editez ca am uitat: Tetina e Avent, cu flux reglabil, iar laptele e Humana 3 si astea-s cantitatile cele mai mari de lapte praf pe care le-a papat fiica-mea vreodata; de unde deduc ca ii place totusi lapticul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si eu as face la fel daca Matei nu ar manca cat trebuie. In perioada aia in care a facut greva foamei, am inceput sa-i dau mixat pt ca asa mai reuseam sa-i bag ceva mancarica in stomacel.
Si acum mai am zile cand ii dau fructele pasate cu biscuiti pt ca mananca o cantitate mai mare.

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Anca, ii dau pasat pentru ca daca ii dau sa muste, ia doar de max. 4 ori si apoi nexam. Daca i-o fac doar la furculita, n-o vrea. Ori pe mine ma intereseaza in primul rand sa pape toata cantitatea, ca si asa avem pana in 8.500 kg! Sincer, nu-mi pasa daca mananca pasat pana la 4 ani daca asa mananca!.. Serios vorbind, nu-mi fac probleme, stie sa mestece si sa muste (castraveti, masline, cascaval, morcov fiert, chestii d-astea) doar ca se plictiseste f. repede si renunta. Asa ca prefer sa-i dau mesele pasate si intre, ce mai ciuguleste ea, sa fie de exercitiu pentru muscat-mestecat-inghitit.
Lapte, avem 3 bibe/zi: 100-140 ml dimineata, 200-240 ml la pranz inainte de somn si 150-200 ml la culcare. Cam asa, dar depinde de zi

Editez ca am uitat: Tetina e Avent, cu flux reglabil, iar laptele e Humana 3 si astea-s cantitatile cele mai mari de lapte praf pe care le-a papat fiica-mea vreodata; de unde deduc ca ii place totusi lapticul asta
Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ellis

l-am vazut pe VLADUT plin de margarina!

ANDREEA - TU NU TE MAI VAITI CA NU PAPA ERIC??? ori si-a revenit, ori te-ai resemnat tu...

DANY - almette/ mozzarella cu painica, lapte cu cereale de adulti, sau iaurt cu cereale de adulti, fidea cu lapte, almette cu paste-stelutze, cascaval, omleta cu rosii si branza, out fiert ochi in apa cu smantana si mamaligutza, out + painica, placintele cu branza sau mere, sau dovleac...nu mai stiu.

MAMI IN BUCATARIE

ellis, mersi de intrebare... m-am si resemnat, e adevarat, ca papa mai putin ca altii(ca unii dintre copilasii de pe aici)...dar acum ii dau papa cam la 4.30-5 ore si asa papa destul de bine (fata de cum papa)... asa ca noi avem cele 2 mese de laptic, pe la 10.00-10.30 branzica pe paine sau cu fructe si cereale, pe la 14.30-15.00 papam felul principal (ori supica cu legume si carnita ori felul 2)si undeva pe la 18.00-19.00 mai ciuguleste cate ceva... cam asta e...oricum suntem tot pe la 10 kile, dar pediatra zice ca e foarte bine, ca arata minunat si ca e superb...asa ca stau si io linistita, mama nevricoasa si stresata ce is...

toata chestia e ca trebuie sa-i mixez bine carnita, daca simte vreo bucata in gura o scuipa afara...deci...

ERIC IN 2009...
ERIC

stai linistita, mama nevricoasa, acelasi e si programul mimozei mele si eu sunt linistita; cel putin imi convine ca papa f bine pranzul si ca imi accespta fructele si chiar papa cu placerea acum citrice, kiwi, pepene, banana, chiar si mar

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

IMI LIPSESTE PUSSI! CE FAC TUSTELE?

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput