Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 15
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Azi ne-am intalnit cu Felicia si Lorena in parc, a fost multa copilime azi, si multi la nisip. :) Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
frumos se joaca fetele!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Roxxy80 spune:
Dany, Matei in seara asta a mancat o pulpa de pui la cuptor cu piure de cartofi. In alte seri: branza cu unt si gem+un iaurtel; papanasi fierti cu gem; sufleu de dovlecei; o cana de compot+o felie de unt cu gem sau cu almette; banana+iaurt; mamaliguta cu ou, branza si smantana; omleta cu almette. Aseara de exemplu a mancat: o banana mica+jum de mar+o felie de cascaval. El tinea banana intr-o mana, marul in cealalta si mami tinea cascavalul. Si lua cate o gura din fiecare
.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita
11+
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 sa vedeti ce mare mi-a crescut zana |

Ce frumos stati voi de vorba...
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Ramo trebuie sa ai talent sa-ti reuseasca asemenea capodopera |
Daaa, mare talent!
Ca bine-i ziceau fetele Mihaelei sa inceapa sa-si noteze in jurnal perlele lui Robert ca peste ani sa i le aminteasca...
Nici eu n-ar fi rau sa ma apuc de scris pt ca desi nu spune nici un cuvintel (inca!) fiecare zi face cate-o zgatie: trasul pisicii de coada (la propriu) e deja rasuflata cat si ascunsul dupa perdea, mobila, usi... sau de cate ori ma vede desculta vrea sa ma muste de degetele de la picioare (poate-i plac ca-s rosii unghiile).
Aaaa, trebuie sa v-o spun si pe-asta: ii spuneam in seara asta ca baia s-a sfarsit si in 2 min o sa-l iau in prosop sa mergem la culcare. Am ramas uimita cand dragul de el a inceput sa se tina cu mainile puternic de marginea cazii, sa mormaie nervos si in acelasi timp sa clatine cap a negatie. Pt moment am crezut ca e o coincidenta si cand i-am repetat ca trebuie sa plecam, mai nervos a inceput sa maraie ca un catel daca-i iei osul si sa repete din nou gestul
Si iar vin si intreb
: mai e vreun prichindel care la 1 an, 2 luni si 2 sapt sa nu zica nici un cuvant? (nu stiu daca la cuvinte spune se pun: NANA si DA)Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui dany26 vai miha ce baietel haios si destept ai |
Multumesc!

SI INCA O INTREBARE: ce mai papa copii vostri la masa de la ora 18-19 (noi papam iaurt cu cereale de bb sau brz cu smant sau gris cu lapte, cam atat)???va rog sa imi raspundeti![]() , ca datile trecute nu mi-a raspuns nimeni la ea |
Noi avem un program mai...altfel,masa de la 18-19 la noi nu exista.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 sa vedeti ce mare mi-a crescut zana Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Anco este superba si a crescut mult de tot

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Vasari Ank, la inceput cred ca ti-ar fi mai comod cu sling decat cu wrap, pana te obisnuiesti. O sa-mi mai iau si eu unul. Azi ne-am intalnit cu Felicia si Lorena in parc, a fost multa copilime azi, si multi la nisip. :) Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
am vazut fetele cucuiete
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Vasari Ank, sa vedem cum adoarme Maria luna asta, ca cea trecuta ne prefaceam ca dormim toti ca sa o culcam si Bogdan chiar adormea ca face mult sport. :)) Iar de trezit... inaintea noastra. Ne-a cam persecutat. :)) Eu sunt optimista de fel. ![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
bun actor sotul tau si isi intra bine in rol
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

17.10.2007 si