Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 14
Vasari spune:
Ank, e dulce de tot Cecilia, si chiar pare mare. :)
Ai cumparat pana la urma sling ?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Roxxy80 spune:
E scumpa, scumpa, scumpa. Acum parca incep si eu sa-mi doresc fetita.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 sa vedeti ce mare mi-a crescut zana Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita
11+
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Amirei ii plac gogosarii in otet! Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
niste acrituri...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Iar aici radem si gangurim Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
sa-i pap falcutzele ei!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
l-am vazut pe VLADUT plin de margarina!

ANDREEA - TU NU TE MAI VAITI CA NU PAPA ERIC??? ori si-a revenit, ori te-ai resemnat tu...
DANY - almette/ mozzarella cu painica, lapte cu cereale de adulti, sau iaurt cu cereale de adulti, fidea cu lapte, almette cu paste-stelutze, cascaval, omleta cu rosii si branza, out fiert ochi in apa cu smantana si mamaligutza, out + painica, placintele cu branza sau mere, sau dovleac...nu mai stiu.
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Ank, e dulce de tot Cecilia, si chiar pare mare. :) Ai cumparat pana la urma sling ? Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
inca nu mi-am luat sling...nu stiu de ce tot am amanat...

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 E scumpa, scumpa, scumpa. Acum parca incep si eu sa-mi doresc fetita.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 11+ |
doresti cu ardoare si o sa ai

Ank
Raul
17.10.2007 si
Vasari spune:
Ank, la inceput cred ca ti-ar fi mai comod cu sling decat cu wrap, pana te obisnuiesti. O sa-mi mai iau si eu unul. ![]()
Azi ne-am intalnit cu Felicia si Lorena in parc, a fost multa copilime azi, si multi la nisip. :)
Primul orice
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Ank, la inceput cred ca ti-ar fi mai comod cu sling decat cu wrap, pana te obisnuiesti. O sa-mi mai iau si eu unul. Azi ne-am intalnit cu Felicia si Lorena in parc, a fost multa copilime azi, si multi la nisip. :) Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
cum merge proiectul BB2??
Ank
Raul
17.10.2007 si
Vasari spune:
Ank, sa vedem cum adoarme Maria luna asta, ca cea trecuta ne prefaceam ca dormim toti ca sa o culcam si Bogdan chiar adormea ca face mult sport. :)) Iar de trezit... inaintea noastra. Ne-a cam persecutat. :))
Eu sunt optimista de fel. 
Primul orice

De la lume adunate si-napoi la lume date...