Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 13
adra_bell spune:
Am vazut-o si pe Maria foarte expresiva, ca de obicei, cu o fata poznasa
Eu am de facut niste chestii pentru sot, i-am promis ca-l ajut, si acum vad ce de treaba am, nu gasesc decat in engleza asa ca trebuie sa mai si traduc, si mai si pierd vremea pe forum![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Pastiluta roberteasca Acu vreo cateva zile ma intreaba de ce i se face cucu mare. ![]() Si dimineata cand s-a trezit imi zice:"mami,cred ca cucul meu e cam nervos". ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Miha, m-am uitat la comorile tale...da ce smecheroaica e Amiruta, maaaai...si ce bine ii sade cu bascutza/sepcutza aia...
aaa si tare faiaan e gecutza aceea colorata...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea am dat si eu link-ul mai departe anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
multu' anca...stiam ca o s-o faci...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Anco pune-i filmul si lasa-l acolo vreo 2 ore anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
Buna idee ... si dupa mergem la Iasmi sa cerem autograf

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
multumim, multumim... voi cum sunteti? cum te descurci cu doi? Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)... ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
suntem bine... Plecam pe 20 martie
... si ma descurc cu 2... Acum cu unul mi s-ar parea plictiseala 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Pastiluta roberteasca Acu vreo cateva zile ma intreaba de ce i se face cucu mare. ![]() Si dimineata cand s-a trezit imi zice:"mami,cred ca cucul meu e cam nervos". ![]() |
bestial

Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
Ramo trebuie sa ai talent sa-ti reuseasca asemenea capodopera
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
sa vedeti ce mare mi-a crescut zana
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
dany26 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Pastiluta roberteasca Acu vreo cateva zile ma intreaba de ce i se face cucu mare. ![]() Si dimineata cand s-a trezit imi zice:"mami,cred ca cucul meu e cam nervos". ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
vai miha ce baietel haios si destept ai
iar la replica asta ma bufnit un raaaaassssssss

am vazut si eu poze frumoase cu eric si vlad si eva si cecilia cea grasunica si zambareata si filmuletul cu Iasmina
ellis mersi de raspuns!
fetelor: are cineva CUTIUTA MUZICALA 6 ???
SI INCA O INTREBARE: ce mai papa copii vostri la masa de la ora 18-19 (noi papam iaurt cu cereale de bb sau brz cu smant sau gris cu lapte, cam atat)???va rog sa imi raspundeti

, ca datile trecute nu mi-a raspuns nimeni la ea

De la lume adunate si-napoi la lume date...
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
... frumos ca intotdeauana.