Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ciao!

bb - suntem bine ... nimic nou, doar cei 3 canini iesiti deodata ... aaaaa si avem fite, muuuulteeee fite!

ellis - SIlvia e si ea pe acru/sarat ... adica dulciurile ff putin, prefera o buc. de paine sau altceva decat dulciuri. Si ciorbele sunt preferatele ei ... Sper sa nu fie o acritura si la caracter, in viitor ... hahhahaaa ...

adela - bravo pt. bonzaiul papacios!!! Are niste ochi ... ca si Mariuca ancaiD ...

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

e fenomenala, intr-adevar...mai ce domnisorica avem...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb, andreea - multumim . Postura aia e special pt. poza ... bine ca e ca ma-sa (sa-i placa sa faca poze adica ... ca lui tati, nu). Stie sa se puna in poza si ii si place ... sa vezi ce zambete imi trage. Si e o smechera ca vede ca ma distreaza si se maimutareste special. Sau intinde gurita sa-mi dea pupici ca sa obtina ce vrea sau ma ia de gat si isi lipeste obrajorul de fata mea, adica ma iubeste. Iti dai seama ca ma topesc toata ... Nu e insa asa vorbareata ... esentialul si-atat! Tata tot nu zice ... spre "disperarea" lui tati, sac! I-am zis ca o sa inceapa sa zica tata cand o sa-i trebuiasca bani de buzunar ... hahahahaa ...

_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua!
ne-am intors cu sotul de la budapesta ieri....dar nu am mai avut timp de nimic....am stat lipita de copilita mea!si ea de mine.......acum si sotul e la parintii mei ...asa ca ..mai un pic si ne mutam acolo....(glumesc , desigur) operatia a decurs ok, 2 ore din mom cand l-au scos din camera si pana mi l-au adus inapoi....seara deja a primit paine prajita si ceai...calmante nu mai cerut ...niciunul...asa ca e de bine!repaus 2 saptamani, 4 saptamani de regim alimentar...asa ca acum si el mananca meniul Anei....eu nu ma supun si mai il necajesc cu pulpe fripte ....ca deh...cine poate poate , cine nu, nu! cam rautacios din partea mea....
nu mai apuc sa citesc nimic din urma.... ...acum sunt la bloc, unde se lucreaza la baie ...in sfarsit!ca astept de 3 saptamani treaba asta....
ma duc sa mai bag de vina pe la mesteri!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna!
De doua zile Bianca mea este maraita, plange din orice, vrea numai in brate...ma cauta de tzatzi ( eu care ziua nu ii dau) si asta pentru ca ii iese un dinte, al treilea sus si al 7 in general...azi cel putin a fost si mai si...am tot incercat sa ii fac pe plac dar nu stiu ce sa ii mai fac. Si ma gandeam sa imi ia sotul cand vine acasa sa ne ia un gel de dat pe dindi, ca pana acum nu am avut nevoie, dar acum vreau sa ii dau ca o doareee saracuta.
Ziceti-mi ce sa iau, dati-mi un sfat ca nu stiu!

Georgiana,
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

georgiana - iti spun ce se gaseste pe-aici ca poate e si in Ro ... gel pt. dinti dentinale (da' la Silvia nu prea si-a facut efectul) sua fiole homeopatice camilia ... cu astea parca s-a mai calmat. Sper ca ti-am fost de ajutor.

_

Mergi la inceput

geoionita....eu am fol dentinox care e ok....nu e ff puternic...dar incearca-l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Geo, noi avem Pansoral pt dintisori. Nu am folosit decat putin ca nu am avut probleme, dar e foarte usor, pe baza de musetel parca si poti sa-i dai de cate ori vrei.

Petro, e dulce rau Silvia ! Cu adevarat emancipata!

Bianca, multa sanatate sotului ! Si sustine-l putin, chiar daca treci si tu la regim.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

alina - . Pe mine Maria ta ma distreaza cu cataratul ... si Iasmi are aceleasi preocupari . Silvia inca nu. Dar cauta si arunca tot in gunoi. In special papucii, incaltarile de orice fel pe care le gaseste. Stie ca sunt cahh si atunci e normal pt. ea sa le arunce la gunoi. Si daca tot e acolo face si o inspectie a galetii de gunoi ... CTC-ul .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

bauuu cumatra

Bau!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

mai fetelor....dar greu se mai misca omul asta cu faianta! am impresia ca daca m-as fi apucat eu era gata de ceva vreme...ca-mi vine sa-l scot afar....
eu nici macar n-am vazut pitica azi...!o sa ajung la ea cand tre sa o bag in patut...

Mergi la inceput