Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 14
Micaela_gl spune:
Azi voi tine tot fructe si legume..pt k mi se pare cea mai eficienta si usoara zi d tinut..dar d data asta o voi tine asa cum trebuie
Micaela_gl spune:
Dak ar vedea baba mea cum muncesc eu acu,d juma d ora cu tel in mana..k eu d p tel intru p net..azi are musafiri la pranz..proba d rezistenta pt mine
Micaela_gl spune:
Nu stiu kte mesaje am trimis,dar acu ma intorc la treaba. Mai intru dupa pranz sa va mai plictisesc putin. Mi-ar face placere sa vad mai multa lume p aici
Delphinas spune:
asta e cel mai greu...tentatia...mama ei de tentatie...
ca daca as fi singura...m-ar durea undeva...pot tine regimul k-lumea. dar asa cu un sot caruia ii fac paine la 2-3 zile si cand iese atunci din cuptor
plang pe langa si cate si mai cate mancaruri vrea sa ii gatesc.
si nu am cum sa ii cer sa tina si el regim, pt ca si asa e uscat.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
Micaela_gl spune:
Sunt sigura k intr-un fel sau altu putem elimina tentatiile din calea noastra..makr p cele mai rele.. K la urma urmei cate un deliciu culinar tre sa ne permitem din cand in cand..dar nu asa des cum mi-am permis eu in ultimele 2sapt
Micaela_gl spune:
A trecut si pranzul..recunosc k n-am trecut prova..diseara doar un mar sau para..nici o salata nu merit..cu toate k nu am mankt asa mult,ma simt asa plina..azi am treaba in buktarie..sper sa nu mai gustaresc nimic..trebuie sa reusesc,la urma urmei o fac pt mine ;)
senz_benz spune:
incep si eu din nou regimul ...maine:D
o sa incep tot cu ziua de fructe,ca e cea mai usoara zi...mai ales ca sunt la servici,si nu prea am cum sa mananc altceva.sper ca de data asta o sa reusesc!va pup
http://madootza19.hi5.com
senz_benz spune:
micaela tu cate kg ai?si de cand ai inceput regimul?iti urez succes si tie si tuturor fetelor de aici care mai tzin:d
http://madootza19.hi5.com
Micaela_gl spune:
Eu ma chinui sa slabesc din ianuarie..sau mai bine zis traiesc cu dorinta,k dak o sapt tin asa cum trebe dupa aia 2 nu ma opresc din mankt..si problema mea e k nu mananc mankre multa ci dulciuri..si abia am dat 3kg jos..prea putin pt 2luni,prea mult pt kt mi-am batut joc d sanatatea mea. K bine nu cred k-mi fac in ritmul asa. Acu am 77kg si vreau sa ajung la 70. Am 1.80 inaltime. Uite benz,facem un pact,cum vad k am ramas doar 2,d maine incepem serios si asa poate mai atragem lume d partea noastra. Ce spui? Spor la slabit la toata lumea
ancamari spune:
Eu stagnez la 58,3 kg. Desi in we avem 57,8 kg. Ciudat.
Azi lactate. maine fructe.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09