Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Delphinas spune:
ma laud si eu cu o super raceala, cu o durere de gat. ma dor pana si ochii in cap.
eu am reusit sa dau 1kg jos, dar nu stiu prin ce miracol. probabil de la bicicleta.![]()
o zi buna sa aveti
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
Micaela_gl spune:
Haideti fetelor! V-am citit atata vreme si prinsesem si eu elan. Dar d odata..nu mai erati. Si am lasat-o si eu balta. Dar vine vara. Reincepem in forta?
Micaela_gl spune:
Haideti fetelor! V-am citit atata vreme si prinsesem si eu elan. Dar ati disparut de odata. La fel si cheful meu. Dar vine vara. Ce ne facem? Ce spuneti,ne mobilizam?
Micaela_gl spune:
Imi e un pic cam greu sa tin un regim disociat,muncesc la fix in italia si nu stiu niciodata kre e meniul zilei. Dar ma voi stradui. Azi incerc fructe si legume. Sper sa nu scap iar diseara in borcanul cu biscuiti.
senz_benz spune:
buna...am lipsit o perioada de pe forum,dar nici nu aveam nimic de spus pentru ca am renuntat la regim,pt o perioada...am fost la munte,am avut o groaza de distractii in perioada asta:) dar pe o parte imi pare rau,ca incepusem sa slabesc,asa ca o sa incep din nou disociatul si sper ca de data asta sa nu ma mai impiedice nimic sa reusesc

http://madootza19.hi5.com
Micaela_gl spune:
Pe ziua d azi a fost binisor. Am fost fortata d imprejurari sa pap la pranz si putina pasta,dar in rest verdura cat cuprinde. Mai am vreo 2ore d luptat cu dulciurile,dar cred k ma descurc. Spor la slabit
Micaela_gl spune:
Nu stiu dak a ajuns ultimul meu mesaj. In orice caz,o zi buna cu verduri si putina pasta la pranz. Mai are rost sa-mi las datele? Mai tineti evidenta?
Delphinas spune:
micaela si senz_benz mesajele voastre sunt inca moderate...ca sa va apara mesajele in timp real tb sa scrieti repede 12 mesaje, orice...si apoi scapati de moderate. 
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
Micaela_gl spune:
Ok..sa vedem ce as putea scrie sa trimit atatea mesaje..si merge si km greu la mine..dar ma descurc eu
Micaela_gl spune:
Aseara nu am rezistat sa gust un carnacior..da mirosea asa bine..tre sa compensez cumva