Regimul disociat (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Eu stagnez pe cantar dar mi s-a strans corpul de cand m-am tot dus la aerobic, ma tot gandesc sa incep sa trec la montignace.
Azi o sa mananc lactate.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iwantgfm spune:

ancamari, tu mai ai putin pana la target, si cu montignac ai slabi si te-ai si mentine usor. nu fac reclama, nu aruncati in mine. e doar un sfat, daca i-as putea zice asa.

la mine merge bine, dar cand sunt singura acasa (ca acum) ... am niste pofte :( . eu zic totusi ca o sa reusesc sa le inving. sper . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

chiar nu mai scrie nimeni aici?

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

..iubire scumpa eu am fost cu raceala mare si febra(ti-am lasat offline)..printre care am fost si la lucru..asa ca nu ma striga..de ce esti depresa iubire?(eu cu kg sunt tot acolo)... sa speram ca o sa incep si eu de luni(macar pina miercuri(ca imi vine "marfa" din ROsi are fata de papat la bunatatzuri..
TE IUBESC SHI TE MAI VEAU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Lovitura greu de suportat:mi-a luat barbatul blugi Levis ,marimea care o purtam si nu-mi vin.Mi-e rusine si desi as vrea sa fac ceva sa intru in ei ,nu pot.Cred ca au defectat masurile si nu se potrivesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

breto mimushica mea draga...ce dor imi era de tine. cum sa nu dai tu un semn ca esti engripata si virozata...ca veneam si aveam grija de tine.
eu credeam ca destrabalezi cupii ma maxim... la bolnavioara. deci miercuri vine marfuta din RO. pai vezi ai grija sa nu faci vreo indigestie ceva...moderat.
eu de joi mi-am luat un elan la a face gimnastica dimineata....fac chiar si bicicleta. cat m-o tine nu stiu, important e ca ma tine inca...

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iwantgfm spune:

fetele eu miercurea asta dau ultimul raport. dupa tin personalizata. :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

felicitari iwantgfm

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salut si pup gasca de disociate!

eu nu ma laud cu nimik...am bolit intruna de doua saptamani si eu si fetita...
de tinut disociat nu am mai tinut spre rusinea mea...offff ce sa fac sa ma pot mobiliza..haide-ti fetelor sa ne apucam serios de regim...azi-maine sunt Pastile si tb sa aratam bine...vine primavara dam hainele groase jos .

cine incepe cu mine de maine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Eu sunt pe baricade, vineri aveam oarece progres si la cantar, dar in we am mancat mai bine, la ikea, la restaurant. Ieri am mancat legume si azi fructe, maine probabil lactateu chiar vreau sa ating ale 57 kg si sa ma si mentin dupa aceea.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alitzuca spune:

Am tinut foarte multe tipuri de regim iar disociatul nu a fost deloc o idee buna. Cel putin nu atunci cand vrei sa dai jos in jur de 20 kg. Am dat aproape 10 in ultiumile 2 luni mancand putin si sanatos, fara prajeli, fara paine, fara grasimi, fara mezeluri, fara sosuri etc. Adica mananc foarte multe chestii fierte sau facute la cuptor. Gen peste, brocoli, pui, morcovi si chestii de genu`. Isa sportul e cel mai important. 40 de minute de miscare pe zi trebuie neaparat...

[url=http://piticifimolici.blogspot.com]Handmade stuff[/url]

Mergi la inceput